0
U periodu smo i TOTALNE LUNARNE EKLIPSE U VODOLIJI

U periodu smo i TOTALNE LUNARNE EKLIPSE U VODOLIJI, koja se događa 27.7.2018

U periodu smo i TOTALNE LUNARNE EKLIPSE U VODOLIJI, koja se događa 27.7.2018

U periodu smo i TOTALNE LUNARNE EKLIPSE U VODOLIJI, koja se događa 27.7.2018, na liniji Mjesečevih čvorova LAV-VODOLIJA, s tim što je povezana sa Sunčevom djelimičnom eklipsom 11.8.2018 u znaku LAVA, iz razloga što se eklipsa događa u kontaktu sa Južnim Mjesečevim čvorom na istom stepenu gdje i prethodna totalna Lunarna o kojoj je sada riječ, 5 stepenu, Lava i Vodolije, Sjevernom, odnosno na Južnom Mjesečevom čvoru.

ZNAKU VELIKIH PROMJENA, ZNAKU VELIKIH USPONA I PADOVA (antiscija sa ŠKORPIJOM); KAKO ĆE KOGA ZAKAČITI, ZAVISNO OD UNUTRAŠNJIH STAVOVA I IDEJA. VRIJEME JE PROČIŠĆENJA, ALI I UZDIZANJA. POSLIJE UNUTRAŠNJIH BORBI, PROMJENA, VODOLIJSKIH LEKCIJA, KAO I ŠKORPIONSKIH, jer je JUPITER krenuo direktnim hodom kroz Škorpiju.

VLADAR TRANZITNOG JUPITERA U ŠKORPIJI, JESTE MARS, TRENUTNO U VODOLIJI, KOJI JE U KARTI EKLIPSE U EGZAKTNOJ KONJUNKCIJI SA POMRAČENIM MJESECOM U VODOLIJI, skoro egzaktno na JUŽNOM MJESEČEVOM ČVORU, dakle jaka snaga eklipse; a on u kvadratu sa URANOM u BIKU.

Emocije su podvisokim Uranovim naponom, kontrolišimo svoju impulsivnost jer možemo nekog povrijediti svojim nekontolisanim govorom, i ponašanjem. Možemo se ponašati hirovito, svojeglavo, biti čas razdražljivi, čas ushićeni, čas razočarani, čas očarani nekim ili nečim… Kod Vodolije nema sredine. Zbog toga naši odnosi s drugima mogu biti puni dinamike i napetosti. Kontrolišite nagle reakcije, bez pokrića. Dok on tu provodi vrijeme, nikad nismo načisto kuda ćemo ili šta ćemo… Svi unaprijed pripremljeni planovi mogu pasti u vodu… Spontanizam i intuicija su na snazi, ali je potreban Saturnov oprez , samokontrola, on je u trigonu sa Uranom. Upotrijebimo ih na ispravan način.

Kada je u pitanju totalna Lunarna eklipsa u Vodoliji sa Suncem u Lavu, klimatske promjene su česte, anomalije su ozbiljnije prirode: porast požara izazvanih sušama, vjetrovima, nekad od strane same prirode, a moguće povremenim podmetanjima od strane buntovnih, nerazumnih ljudi, motivisanim lošim karakterom, ugrožavanje šuma, drveća koji su prijeko potrebni za čist vazduh. U nekim krajevima svijeta, naprotiv, nagli pljuskovi “kao iz kabla”, žestoke oluje. Međunarodna zategnutost dostiže maksimum, revolti, pobune, s druge strane osjeća se vodolijska potreba za druženjem, ulaženje u društva i klubove, zajednice, i nasuprot, velika potreba za individualnošću, samostalnošću, slobodom kretanja.

Cijeli tekst poslušajte OVDJE

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI