0
U petak 10.01 je izuzetno teška pomračina Mjeseca u Raku

U petak 10.01 je izuzetno teška pomračina Mjeseca u Raku

U petak 10.01 je izuzetno teška pomračina Mjeseca u Raku

Ovo je prva pomrčina od ukupnih šest u 2020. godini. Pun Mjesec iz Raka 10.01. u 20:21 ima opoziciju sa Suncem, Merkurom, Saturnom i Plutonom iz Jarca što “udara” na emocije, porodicu i karijeru. Biti će izražena nervoza i napetost, ali nema potrebe za strahom, sada možete riješiti vaša porodična i emotivna pitanja, probleme s nekretninama i imovinom – samo nikako ne reagirajte ishitreno! Pomrčina punog Mjeseca polusjenom 10.januara traje od 18:07 do 22:12h.

Mnoge osobe koje su osjetljivije, mogu se osjećati umorno, bez energije i nezadovoljno svojim životom. Potrebno je obratiti pažnju na sukobe u vezama, braku, porodici, rodbini, s roditeljima i na druge brige koje pokreću emocije. Osobe koje su snažne i na njih ovo ne utiče, će trebati pomoći i zaštititi bliske osobe.

Kako je Mjesec u opoziciji s tranzitnim planetima u Jarcu, to može kod pojedinih osoba donijeti prazninu, emotivnu hladnoću i pesimizam. Naglašena je i zavist, ljubomora, očaj, strah, beznađe… mnoge frustracije se mogu javiti. Rijetke osobe mogu osjećati i krivicu što nisu više sa svojim roditeljima, djecom i što ne brinu o njima.

Sva događanja su moguća – od genijalnih rješenja do živčanog sloma, ali nikako ne trebamo imati strah od promjena! Već nas neki novi energetski impuls gura naprijed na novi put koji je “bolje sreće”.

Generalno gledano, nema potrebe za strahom, sada možete riješiti vaša porodična, i emotivna pitanja, pitanja nekretnina i imovine – samo nikako ne reagirajte impulzivno.

Prognozu po znakovima poslušajte OVDJE

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI