0
Ubrzanje Solarnih Aktivnosti i Proces Ascenzije

Ubrzanje Solarnih Aktivnosti i Proces Ascenzije

Dobrodošli u novu eru transformacije! Ulazimo u drugi dio Godine 2024 sa uzbuđenjem dok svedočimo ubrzanju solarnih aktivnosti koje donose značajne promjene na našoj planeti.

Solarni izlivi energije, poput eksplozija i visoko magnetizovane plazme svjetla, postaju sve učestaliji, prenoseći sa sobom nove informacije i kodove za našu evoluciju. Ove transmisije visokih frekvencija dolaze sa Velikog Centralnog Sunca Alcyone i našeg Većeg Centralnog Sunca, Siriusa, preko našeg Sunca, i oblikuju naše putovanje ka višim dimenzijama.

U posljednjih nekoliko dana, bilježimo povećan broj X-Klasnih Solarnih Eksplozija, što naglašava ubrzanje ovog procesa. Ovaj intenzitet nosi sa sobom potencijalne simptome ascenzije, kao što su umor, mišićne napetosti i emotivne fluktuacije. Važno je da budemo svjesni ovih promjena i da se njegujemo tokom ovog perioda intenzivne transformacije.

Neka ova vremena budu podsticaj za unutrašnji rast i razvoj, dok se približavamo ostvarenju viših nivoa svijesti i svjetlosti.

Ostanite povezani i pratite nas za najnovije informacije o procesu ascenzije i solarnim aktivnostima.

Dušanka KOSTIĆ -Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI