0
Učenje iz Kosmičkih Uzoraka Pogled na Trenutne Izazove

Učenje iz Kosmičkih Uzoraka: Pogled na Trenutne Izazove

Svijet se suočava s neizbježnim rezonancijama kosmičkih energija, a događaji poput pucnjave premijera Slovačke služe kao podsjetnik na duboke i ponekad nevidljive tokove koji oblikuju našu stvarnost. Kroz kombinaciju Uran konj Marsa na Algolu, neki vide podsjetnik na prošle kataklizmičke događaje, dok drugi to interpretiraju kao konačnu pravdu koja dolazi.

Istina je da se zakoni univerzuma neizbježno manifestiraju, donoseći sa sobom čišćenje i transformaciju. Oni koji su se oslanjali na moć, laži i zlo sada su suočeni s vlastitim padom. Kao što pšenica odvaja od kukolja, tako se i istina odvaja od laži.

U ovom vremenu, kad se svjetlost bori s tamom, važno je ostati uravnotežen i vjerovati u konačnu pobjedu dobra. Možda će izgledati kao da zlo ima previše snage, ali na kraju, istina i pravda uvijek pobjeđuju.

Neka ova vremena posluže kao podsjetnik da smo svi mi dio većeg ciklusa i da je naša uloga da se držimo svojih vlastitih svjetala istine i ljubavi. U konačnici, to je ono što će nas voditi kroz tamu prema svjetlu.

Astrolog Aleksandar Savić – Uranova Deca +387 66 848 675 ili +381 63 269 129 – Saznajte šta Vam zvijezde poručuju, pošaljite poruku i zakažite svoj termin

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI