0
Uporaba soli u magiji

Uporaba soli u magiji

Uporaba soli u magiji

Sol osim što je korisna i potrebna za čovjekovo zdravlje i vitalnost, tako djeluje kao naš zaštitnik ima veliku ulogu u religiji i magiji.
Sol je pozitivna energija koja upija negativnu energiju i pretvara je u pozitivnu.
Najčešće se koristi za čišćenje prostora sa posvećenom ili izvorskom (orgoniziranom) vodom.
U svakoj Crkvi se u svetu vodu sipa malo soli,a ljudi koji se bave magijom veliki dio rituala ne započinju da se ne okupaju u slanoj kupki.

treca dimenzija so
Sol možemo napuniti dodatno energijom tako da odstoji jedan dan na suncu.
Ukoliko želite da se pozitivna energija širi vašim domom, poslije čišćenja barem jednom mjesečno u svaki ugao sobe stavite malo soli.

Isto tako ako dođete u goste i trebate da prenoćite,a u tuđem krevetu se ne osjećate baš najugodnije, u čašu vode stavite malo soli i ostavite iznad glave,snovi će vam biti mirniji.
Također postoji narodno vjerovanje koje govori ako se slučajno sol prospe po kući doći će do svađe u kući. Ono što je potrebno učiniti u tom slučaju , preko lijevog ramena baciti sol iza sebe,a ostatke rasute soli pokupiti najbolje nožem.
Također pomoću soli možemo odrediti kakva energija dominira u kući. Ono što je potrebno u vruću tavu na laganu temperaturu staviti sol i ostaviti 20 – 30 min, ukoliko je sol žuta onda je sve u redu, no ukoliko sol pucketa ili tamni onda je definitivno prisutna negativna energija kako u stambenom prostoru, tako i članovi obitelji su pod njezinim utjecajem.
Sol je naš veliki saveznik!

preuzet:Dino S.

 Black_Salt

CRNA SOL
U svijetu okultizma opce je poznata cinjenica da sol ima veliku vaznost i odredenu snagu u tjeranju i samom prizivanju kako dobrih tako losih sila, dok sama crna sol ima izrazito veliku moc da stiti onoga koji je posjeduje( crna sol se izraduje na posebni nacin i samim time ima veliku snagu i moc u zastiti ) da bi vjestica, mag ili neka treca sila zeljela nauditi vasem domu. Ako je on pod zastitom crne soli trebao bi prvo pokupit svako zrno soli da moze proci tu barijeru i doci do vas ,negativni aspekti ako su baceni oni se vezu za kristale soli a sama sol kad je u dodiru sa vodom se topi ,na taj nacin sve sto je baceno na vas i vas dom ,bude elementom vode uhvaceno pohranjeno u kristal soli , elementom uzemljena ili zemlje vraceno , svaki dom bi trebao imat cisto zog prevencije posjed crne soli jer nikad neznamo namjere koje nam dolaze ovako se u velikoj mjeri zasticuje nas dom i nasa obitelj.

Anja D.

Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI