0
Uzbudljiva Astrološka Prognoza

Uzbudljiva Astrološka Prognoza: Uranov Kazimi Donosi Velike Promjene!

Zaplovite u ove duboke astrološke vode jer danas i sutra doživljavamo rijetku konjunkciju Urana i Sunca – Uranov kazimi. Ova moćna planetarna veza, koja se događa samo jednom godišnje, izbacuje nas iz zone komfora i postavlja nas na stazu transformacije. Očekujte da se probudite sa većim samopouzdanjem i ohrabrenjem Univerzuma da preuzmete hrabre korake ka ostvarenju svojih snova.

U srcu ove kosmičke ljepote je Uran u Biku, planet buđenja i naglih promjena, koji putuje direktno u srce Sunca. Ovo ne može proći neprimjećeno – velike promjene su na pomolu, a ove energije donose pročišćenje i jasnoću, otvarajući vrata potpuno novom ciklusu.

Podršku ovom kosmičkom događaju pruža i Venera, planeta odnosa, koja formira harmoničan aspekt sa Saturnom u Ribama. Ova kombinacija pomaže da oslobodite teret prošlosti i pronađete stabilnost u svojim odnosima.

Nastavljamo da manifestujemo u energijama nedavno prošlog Mladog Mjeseca, znajući da je ovo posljednji put u narednih 12 godina da doživljavamo ovu kombinaciju dok je Jupiter u Biku.

Sljedeća nedjelja će biti o manifestaciji i izgradnji novog, dok nastavljamo da radimo ka ostvarenju naših ciljeva. Očekujte da ove visoke energije donesu neka iznenađenja i promjene sudbine. Sada je vrijeme da stvorite realnost koju želite.

Ovo je nedjelja koja obećava čuda – Univerzum se usklađuje za vas na veliki način. Pripremite se za iznenađujuće preokrete i ogromne promjene jer ova nedjelja obećava da će biti jedna od najvažnijih u godini.

pripremila Dušanka Kostić – Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI