0
Uzbudljivo Putovanje Energija Uz Doba Procvata

Uzbudljivo Putovanje Energija Uz Doba Procvata: April 2024

Dragi prijatelji, dobrodošli u April 2024., mjesec koji obećava biti najintenzivniji energetski period ove godine. Duboko smo uronjeni u energiju procvata, gdje svaki trenutak nosi sa sobom potencijal za transformaciju i obnovu. Ovaj mjesec označava početak nove etape u našim životima i u globalnoj svijesti.

Energija koja dominira Aprilom nosi vibracije ponovnog rođenja i otvaranja novih energetskih ciklusa. Osjećamo kako se stari obrasci razbijaju, a prostor se otvara za nove mogućnosti i perspektive. Ova energija potiče nas da se prepustimo procesu transformacije i da zaronimo duboko u naše unutarnje ja kako bismo otkrili snagu i mudrost koja leži u nama.

Jedan od ključnih događaja ovog mjeseca je zatvaranje Retrogradno-slobodnog energetskog portala, dok Merkur započinje svoj retrogradni ples kroz znak Ovna 2. aprila. Ovo je vrijeme kada se možemo osvrnuti unazad i reflektirati nad onim što smo naučili tokom posljednjih nekoliko mjeseci, prije nego što zakoračimo u novo poglavlje naših života.

Nastavljamo kroz Koridor pomračenja, što nas vodi do vrhunca s Potpunim pomračenjem Sunca u Ovnu 8. aprila. Ovo će biti jedno od najmoćnijih pomračenja u ovoj godini, donoseći sa sobom priliku za duboku introspekciju i oslobađanje starih tereta kako bismo napravili prostor za novi rast i procvat.

No, vrhunac ovog mjeseca događa se 20. aprila – Čarobni susret Jupitera i Urana u Biku. Ovaj rijedak susret predstavlja vjetar promjene, otvarajući vrata novim dimenzijama i počecima. Ovo je vrijeme kada se možemo osjećati inspirisano da slijedimo svoje snove i da se prepustimo toku univerzuma.

Uz to, pratimo još nekoliko značajnih datuma ovog mjeseca, uključujući Dan energetskog portala 4-4, Mlad Mjesecnu Potpunu Eklipsu Sunca u Ovnu, Punu Mjesec u Škorpionu i Merkurov direktan hod.

2 April – Merkur retrogradan u Ovnu
4 April – Dan energetskog portala 4-4
8 April – Mlad Mjesec i Potpuna Eklipsa Sunca u Ovnu
20 April – Susret Jupitera i Urana u Biku
23 April – Puna Mjesec u Škorpionu
25 April – Merkur kreće direktno

Stoga vas pozivamo da se pridružite zajednici dok putujemo kroz ovo vrijeme intenzivnih energetskih promjena. Pratite nas na našoj web stranici trecadimenzija.com kako biste bili u toku s najnovijim informacijama i uputama za iskorištavanje ovih moćnih energetskih talasa. Neka nam ovaj mjesec bude putokaz ka dubljem razumijevanju sebe i univerzuma koji nas okružuje.

Pripremila Dušanka Kostić –Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI