0
Važnost Praćenja Natalne Karte i Tranzita: Šta Nam Otkriva o Našem Životu?

Važnost Praćenja Natalne Karte i Tranzita: Šta Nam Otkriva o Našem Životu?

U natalnoj karti, bitno je obratiti pažnju na nekoliko ključnih elemenata koji mogu uticati na vaš život i iskustva. Prvo što treba pogledati jeste stepen podznaka i položaj vladara podznaka. Ovo prvo polje predstavlja fizičko tijelo, status i ličnost osobe. Na primjer, ako je vladar podznaka na početku Vodolije, Škorpije, Bika ili Lava, možete očekivati uticaj Plutona. Ako je vladar na 11. stepenu, moguće je da će neko od vaših prijatelja biti pogođen, umjesto vas direktno.

Takođe, bitno je pratiti tranzite planeta, poput Jupitera, Urana, Neptuna i Saturna, jer njihovi položaji mogu ukazati na određene periode stresa ili harmonije. Na primjer, ulazak Jupitera u Blizance (u šestom mjesecu), može donijeti olakšanje, posebno ako pravi trigon sa Plutonom.

Međutim, važno je biti svjestan uticaja Neptuna, koji može stvoriti iluzije i lažne predstave. Očekuje se da će sve do 25. maja 2025. godine vijesti i mediji plasirati projektovane laži, dok će Saturn u Ribama nositi brige na osi Riba, Blizanaca, Djevice i Strijelca.

Ulazak Marsa u Blizance i trigon sa retrogradnim Plutonom može dovesti do pomjeranja vojski ili velikih povlačenja usled intenzivnih napada.

Ukratko, pažljivo praćenje svoje natalne karte i tranzita može vam pružiti uvid u potencijalne izazove i prilike u vašem životu.

-zakažite svoj termin, naručite svoj lični horoskop –

Astro Uranova Deca +387 66 848 675 ili +381 63 269 129

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI