0
Veličanstveni Saturn u Jarcu grli Veneru

Veličanstveni Saturn u Jarcu grli Veneru 25., 26,27. 12. 2017.

Veličanstveni Saturn u Jarcu grli Veneru

25., 26,27. 12. 2017.

U zagljaju Saturna u Jarcu, Venera daje prave, istinske, trajne, vječne vrijednosti, ljubav koja je odana, posvećenost voljenima, poštovanje prema drugima, privrženost,požrtvovanost za druge.

Saturn u zagrljaju Venere donosi povećan osjećaj odgovornosti, potrebu za stabilnošću, sigurnošću, trajenjem kroz vrijeme.

Ovaj spoj može vam donijeti i neku osobu iz prošlosti koju davno niste videli i koja će u vam probuditi nostalgiju, sjećanje na prošlost.

Tradicionalne vrijednosti se sada poštuju, a uticaj tradiije i prošlosti je jak na sadašnjost i to može da učini dobrim ovaj dan.

Odnosi sa starim osobama, ili ozbiljnim, odgovornim, ili autoritativnim osobama je izražen i važna ovih dana, jer on njih zavise neke odluke i stvari.

Saturn podržava veze između starih osoba i mladih, ojačava uticaj starih osoba, ili odgovornih, zrelih prema mlađim. To je slika dede i unuke, imlade djevojke, koja ima oslonac, ili podršku, zaštitu od njega.

Saturn donosi u Jarcu u konjukciji sa Venerom onu bezvremensku, klasičnu ljepotu koja nas okružuje. Kod nekih će to biti u domu, kod drugih u braku, ili u odnosu sa djecom, u zavisnosti da li vam je ova konjukcija u četvrtoj, 7, 5, ili nekoj drugoj.

Venera pod uticajem Saturna u Jarcu, postaje odgovorna, privržena, objektivana, strpljiva, mudra. Tako da će oni koji su pod njenim uticajem Vage i osobe sa podznakom u Biku takve biti ovih dana, ali i osobe u znaku Jarca, ili sa podznakom u Jarcu i Vodoliji.

Neki mogu da postanu u trezveni, proračunati, ako je to u njihovoj prirodi, drugi racionalni i objektivni, u stanju da realno vide stvarnost.

Osjećaj privrženosti, kod nekih i požrtvovanosti će se pojaviti kod nekih i izražvati kroz pažnju, poklone, ili neki vid davanja.

Ako ima hladnoće u odnosu, ili distanciranosti bilo vaše prema drugima, ili drugiih prema vas, nemojte se razočarati, samo pokušajte da preispitate sebe, da li ste uvjereni da vam neka veza odgovara. Sumnja ako postoji, ili nepovjerenje u ljubav, ako vam se pojavi, znači da je potrebno nešto da mijenjate kod sebe, ili u vezi, ili da ako osjetiti da vam takva veza ne odgovrara, jer pod ovim uticajem nema zavaravanja, da je vrijeme da potražite za sebe pravu sreću.

Biće puno vas koji će se vraćati u prošlost na razne načine. Gledajte da to bude što pozitivnije, što bolje, na uspomene koje su lijepe i koje u vama izazivaju dobra osjećanja.

Vrijeme je da nakon tog sjećanja preuzmete odgovornost za nešto što je sada prisutno, jer tada biti na putu da istrajno i pouzdano idete dalje. Prošlost je tu da vas oplemeni sada, a sadašnjost da učini ovaj trenutak veličanstvenim i neprolaznim.

Saturn u konjukciji sa Venerom je poput cvijeta na kamenu, koji, uljepšava taj kamen, dok mu on daje osjećaj sigurnosti. Vrijeme je povoljno da pronađete sigurnost u nečemu, ili možda započenete nešto što je trajno i stabilno. Sretno u tome!

Astrolog Svetlana Milinković Filipović / KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254

foto pixabay.com / trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI