0
Veliki vodeni trigon između Venereu Ribama, Mjeseca u Raku i Jupitera u Škorpiji

Veliki vodeni trigon između Venereu Ribama, Mjeseca u Raku i Jupitera u Škorpiji 26.02-3.03..

Veliki vodeni trigon između Venereu Ribama, Mjeseca u Raku i Jupitera u Škorpiji 26.02-3.03..

 

U poslijepodnevnim i večernjim satima je veliki trigon na snazi, koji će vodenjacima ((Rak, Škorpija, Ribe) donijeti nešto dobro. Uz to Venera je u sekstilu sa Plutonom, kvadratu sa Marsom i trigonu sa Jupiterom. Na ljubavnom planu slijede vrlo uzbudljiva dešavanja kako danas poslije podne i uveče, tako i u narednim danima.

Venera u sekstilu sa Plutonom i u trigonu sa Jupiterom, kao i u kvadratu sa Marsom,26, 27.28.02. pojačava ljubavne strasti, ali prožima ih romantikom, jakim željama, magnetskom privlačnošu. Istovremono oko.27, 28, 02. i 01.,2. 03. će se najviše osjetiti trigon Venera i Jupitera i ovo će nekima donijeti puno radosti,

lijepa dešavanja, obilje nečeg dobrog, bilo ljubavi, ili većih finansijskih dobitaka, posebno onima koji su rođeni ili imaju neku planetu oko 23. (+., -3 stepena) u Raku, Škorpiji i Ribama.

Uz to Venera će ući i u konjukciju sa Merkurom, koji će početkom marta biti u trigonu sa Jupiterom. Ovo će povoljno osjetiti i oni koji su pod uticajem Merkura, osobe sa podznakom u Blizancima i Djevici.

Mars će posebno od 3, 4. krajem nedjelje, te početkom sljedeće praviti trigon sa Uranom te će ovo donijeti i onima koji su pod uticajem Marsa, povoljna dešavanja, nove aktivnosti, iznenadane akcije, novi projekti, koja može da poveća finansije posebno osobama sa podznakom u Škorpiji, ali i Ovnovima, ako rade sa strancima.

Ne zaboravimo samo na Pun Mjesec u Djevici 2.03. u opoziciji sa Neptunom. Nejasnoće, zbrke, čudnih iskustva će biti. Mjesec u Djevici trži jasnoći, čistoći, redu, a Sunce u konjukciji sa Neptunom, donosi sklonost ka konfuzuji, zabuni, bijekstvu od stvarnosti, obmanama ili samoobmanama, iluzije ili fantaziji.  Oprezni budite i nastojte da se smirite i priberete. Pažljivo sa alkoholom i opijatima. Manje tečnosti pijte, posebno ne alkohol. Opijenost, unutrašni nemir , nervoza, ili napetost su mogući. Umjerenost u svemu preporučujem 2.i 3.03. u toku dana i rad na svom unutrašnjem miru. Meditacije su posebno blagotvorne, kao i joga.

3.03.Mesec je u Vagi u noćnim satima u kvadratu sa Saturnom, te neko može da ometa povoljna dešavanja, neko ko je u simbolici Saturna, stariji, ili hladan, ozbiljan , rezervisan, ili težak i to u noćnim satima.

4.03. Mjesec će biti u kvadaru sa Plutnom i u sekstilu sa Marsom u Jarcu, te će biti više dinamike i uzbuđenja u odnosima sa drugima, ali i pozitivnih preokreta, posebno jer je Venera u trigonu sa Jupiterom i konjukciji sa Merkurom, te vuče na dobro i na radost i zadovoljstva.

Astrolog Svetlana Milinković Filipović / KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254

foto pixabay.com / trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI