0
Venera će biti u Škorpiji od 7.11.-1.12.2017

Venera će biti u Škorpiji od 7.11.-1.12.2017 – Seksipil, erotika i zavođenje neizostavni dio ljubavnih događanja

Venera će biti u Škorpiji od 7.11.-1.12.2017 – Seksipil, erotika i zavođenje neizostavni dio ljubavnih događanja

Venera će biti u Škorpiji od 7.11.-1.12.2017. znaku u kome je je ona u izgonu, ali gdje će ovoga puta praviti dobre tranzite, te donijeti više dobrog nego uobičajeno dok je u Škorpiji.

Seksipil, erotika i zavođenje neizostavni dio ljubavnih događanja kada je Venera u znaku vezanim za misterije, seksulanost.

Nestaje tolerancija i usklađuvanje, koje je bilo u prethodnim periodima, jer se sada intenzivno želi neko, ili nešto i ne pristaje se na kompromise. Ovo je vrijeme kada su moguće i tajne veze, skirivene želje, ljubavi koje nastaju u period kojji je za nekog krizan, ili kada se dešavaju neke ne baš prijatne stvari.

Nekada je to na nekim mjestima koje odišu atosferom tajanstvenosti ili opasnosti, ili gdje se vodi neki vid borbe između svijetla i tame, a podnekad u rijetkim slučajevima života i smrti.

Želje su duboke, snažne, u osjećajima ima češće nego uobičajeno krajnjosti ili fatalnosti, posebno ako imate u natalu Veneru u Škorpiji. Za vas je ovo značajan period, kada će se ispoljiti sve ono što vaša Venera nosi u natalu i kada postoji veća mogućnost ljubavnih dešavanja, posebno kada ona bude u povoljnim tranzitima, oko 13. 11. i oko 20,21. 11. Ljubav i seksulanost se stapaju.

Ljubavne želje, davanje u ljubavi će biti pojačano, kada Venera bude u konjukciji sa Jupiterom u Škorpiji i ujedno u trigonu sa Neptunom u Ribama. oko 12, 13.11. Jupiter sve širi, a tih dana će donijeti nekima zadovljstva i uživanje u ljubavi, drugima veći, popriličan dobitak, a nekima pojačan apetiti i uživanje u hrani, slatkišima, ili u trošenju novca.

Pod uticajem Venere u Škorpiji lijepa dešavanja će prije svega osjetiti vodeni znaci Škorpije rođene oko 2-7.11. , kao i početkom marta, martovske Ribe i početkom jula, a nešto manje osobe rođene početkom septembra i početkom Jarca, kao I oni koji imaju neku planetu ili vrh prve, četvrte, sedme , ili 10. oko 11. Stepena u Škorpiiji.

Venera u Škorpiji je u izgonu, te donosi i mogućnost da dođe do nekih ne baš uvijek prijatnjih dešavanja, da dođe do pojačane ljubomore, ili strepnja i strah mogu remetiti ljubavnu vezu, posebno ako imate Veneru u Biku, Lavu ili Vodoliji u natalu.

Nekima će njen položaj odgovarati, onima koji imaju Veneru u Škorpiji, Raku, ili Ribama. Njima će ova Venera donijeti zadovoljstva i erotske uživanja o kojima sanjare.

Ovo je vrijeme kada će se voljeti inetenzivno, strasno, ili pak isto tako prezirati.

Nema Ljubav u kojoj nema mlakih osjećaja, nema zabušavanja. Sada se ne oprašta prevara i ona duboku boli.

Ovo je vrijeme kada se može ući i u neki izazovnu, fatalnu, ili opasnu vezu. Dok Venera prolazi Škorpijom, Mars je u padu, u Vagi i postoji recepcija među njima. To i nije tako loše, jer niti je Mars dovoljno jak, niti Venera.

Mars u Vagi je više zainteresovan za ljubav, privlači ga ženska ljepota i šarm, ali je neodlučan, dok je Venera u Škorpiji očekuje potpuno predavanje u ljubavi. Njoj će smetati neodlučnost i ponekad i nedostatak snage, ili hrabrosti. Mars se biti u kvadratu sa Plutonom 18, 19, 20,11 ,. što uslovlja neki vid borbe , kod nekih i do ljutnje, pojačane, ili napora, ali i mogućnosti sukoba, konflikata, povreda.

Pažljivi budite i izbegavajte konflikte ako niste spremni na borbu koja iscrpljuje. Kako je 18. Mlad Mjesec, konflikti koji počinju sa njim, mogu da potraju cijeli lunarni mjesec, sve do 19. 12. Sudske parnice dovode prije do kažnjavanja i nisu ni malo prijatne ako budu bile tih dana.

Venera, pravi sekstil sa Plutonom, te će oni koji su pod njenim uticajem, Vage i Bikovi bolje da prođu, čak i dobro. Venera je u egzaktnom sekstilu sa Plutonom 20, 21.11., što će donijeti transfomaciju, ili totalnu promjenu, ili regeneraciju neke veze, ili neke osobe.

Jake strasti i jaka privlačnost, će neke koji su se posvađali, zbližiti tih dana. Drugi, će ući u neku vezu u kojoj ima nezapmćenih, dubokih strasti i neodoljive privlanosti. Vulakan želja, jaka snaga zavođenja, osvajanja, ljubavnih moći biće prisutna.
Ako vam Venera prolazi drugom, odnosno ako vam je podzna u Vagi, postoji mogućnost većih promjena na finansijskom planu, a za nekih i znatnih dobitaka , kroz sopstvenu zaradu.

Ukoliko je podznak u Ovnu 8.,kući, novac ili neko naslijedstvo je moguće od drugih.Povoljno je vrijeme i za neku značajnu finansijsku transakciju, ulaganje, ili dobijanje nekog kredita ili donoacije itd.

Venera u Škorpji će osobama koje imaju sunčani znak u Škorpiji, ili podznak da donese da privuku , ili zavedu, opčini ili probudi ljubavne strasti. To može učinie, ako pobjedi strah i bude spremna da pokaže svoje čari, da bude izazovne.

Posebno će joj to uspjeti kada bude u sekstilu sa Plutonom oko 20, 21, 11. To je vrijeme koje pojačava strasti, može da dosnese intenzivne ljubavnu strast i nezapamćena erotska zadovoljstva.

Venera će biti u Škorpiji od 7.11.-1.12.2017

foto pixabay.com

Ovo je vrijeme kada će ljubavne varnice prštati na sve strane, pa ako niste spremni na sve ili ništa, budite oprezni, jer ovdje nema sredine, voli se, ili prezire duboko. To najbolje znaju oni koji imaju u natalu Veneru u Škorpiji i koji se susreću sa ljubavnim iskustvima koja su snažna, jer se osoba sa Venerom u Škorpiji predaje ljubavi do kraja kada vole. A u takvoj svojoj ljubavi nisu bezazlane, ali prije svega prema sebi.

Zavođenje je u ovom periodu je praćeno neodoljivom magnetskom privlačnošću. Plodnost je u ovom periodu veća, posebno dok Mjesec bude bio u vodenim znacima u Raku 7. 11.,ili u Škorpiji 17.11. u konjukciji sa Jupiertom I Venerom, ili u Ribama 28.11., dok bud eu trigonu sa Venerom u Škorpiji. Period zavođenja i neobičnih ljubavi, koje mogu da budu izuzetne, ako se vjeruje u ljubav biće i kada Venera u Škorpiji bude u trigonu sa Neptunom u Ribama oko 12. 13.11.

To je vrijeme povoljno i za užvivanje u ljepoti, zadovoljstvima, ali kod nekih I odnosima sa strancima, umjetnicima i sl.
.
Budite oprezni dok je Venera u Škorpiji da od ljubavnog žara, ne dođe do ljubavnih razmirica, praćene žestokom ljubomorom može doći i to može razoriti vašu ljubavnu sreću.

Ovo je vrijeme kada može da bude i ljubavnih svađa, ljubomrne scene za filmove i neusklađenih ljubavnih želja i potreba. Budite veoma pažljivi , jer sada može doći do infekcije, veneričnih bolesti.

Kako će se na vas to odraziti uticaj Venere u Škorpiji zavisi od položaja natalne Venere, ali je izvesno da će u ljubavi će biti više izazova u ljubavi, opasnosti u ljubavi i fatalnosti, dok je Venera u Škorpiji. To će te i vi osjetiti, posebno ukoliko ste tome skloni, odnosno koji imate Veneru u Škorpiji, ili neki aspekt između Venere i Plutona u natalu.

Astrolog  Svetlana Milenković-Filipović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI