0
Venera je ušla u znak Lava

Venera je ušla u znak Lava

Venera je ušla u znak Lava

loading…


VENERA je prije nekoliko dana ušla u znak LAVA, SUNČEV DOM, OBASJANA SUNČEVOM ENERGIJOM, DOSTOJANSTVENA, GRACIOZNA, DAMA SA STILOM, KRALJICA, SAMOUVJERENA, ENERGIČNA, AMBICIOZNA, PLEMENITA, ODIGRAĆE VRLO SPECIFIČAN KOSMIČKI PLES LJUBAVI i MUDROSTI jer joj se pridružuje Merkur koji se retro hodom vratio u znak Lava na nekoliko dana, jer se ubrzo vraća u svoj dom, znak Djevice, kada će ponovo doći u konjunkciju sa kraljevskom zvezdom Regulus, koja na duhovnoj ravni predstavlja Arhangela Rafaela.

SRETAN NAM ULAZAK VENERE U LAVA! DAME DOBIJAJU NA AUTORITETU I SNAZI VOLJE, STRASTI ALI I SNAZI LJUBAVI, I ŽELJI DA BUDU NAJLJEPŠE I NAJBOLJE U SVEMU! JAČA “MUŠKA” AMBICIOZNOST i SNAGA VOLJE u njima.

…SA OVOM DAMOM TREBA IMATI HRABROSTI, DOK JE VENERA U LAVU, ŽENE ĆE ODIGRATI (ILI BAR POKUŠATI DA ODIGRAJU) ULOGU KRALJICE NA LJUBAVNOM i OPŠTEM PLANU…

VENERE U LAVU SU PRAVE DŽENTLMENKE, NEUSTRAŠIVE, PRIVLAČNE, SRDAČNE, GOSTOLJUBIVE, ALI I NEUKROTIVE. GOROPADNE, DRSKE, ako ih neko provocira…One znaju i šta hoće i šta neće.

Srdačnost, samopouzdanje, dostojanstvo se ispoljava, jer je tu i Mars u Lavu u konjunkciji sa Sjevernim Mjesečevim čvorom; kontrolišite strasti, emocije, način govora, i dame i džentlmeni, posesivnost i ljubomoru, Saturn u Strijelcu pravi trigon sa Marsom.

Venera i Mars u Lavu se vole, ali i raspravljaju (Merkur retro se vraća u konjunkciju sa Marsom) treba da ispolje više ljubavi i razumijevanja.

Asc karte je u Lavu, Sunce u konjunkciji sa Merkurom, snaga razuma jača; ali biće i značajnih mogućnosti za ostvarenje želja na ljubavnom i materijalnom, finansijskom planu, kosmičke podrške, protekcije od strane sretne pozicije Mjeseca i Jupitera u Vagi (čiji je vladar Venera), u sekstilu sa Saturnom. ali u kontaktu sa provokativnim, tenzionim Uranom. Od nas zavisi koliko energije ljubavi ćemo emitovati i samim tim i primati.

Olga Milošević

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI