0
Venera je u Lavu

Venera u Lavu- Kraljica senzacija 27.06.-22.07.2021.

Venera 27.06. ulazi u Lava i ljubavni život biva drugačiji, posebno za vas koji ste sami i koji ste sjedili u svom domu i čeznuli za ljubavlju u samoći. Vreme je da krenete u provod, da otvorite srce za ljubav, da budete spremne za radost življenja i zaljubljivanje.

Možete vi to, samo smjele budite i pokažete najbolju sebe. Venera u Lavu će kod nekih, posebno Lavicama u znaku ili podznaku donijeti da zablistaju, da fasciniraju svojim izgledom, pojavom, energijom koja pleni.

Divljenje, flertovanje, obožavanje u ljubavi je moguće u ovom ljetnjem periodu i to će vas usrećiti.

Venera u Lavu učiniće da zasijaju neke djevojke poput zvijezda i da privuku ljubav svog života. Gledajte da budete vi među njima. Otvorite srce za ljubav, budite smjele i ponosne, vedre, blistave i volite sebe.

Istina, biće i preispitivanja u ljubavi između 6-8.07. Nekima će prepreke u vidu neke osobe, ili situacije donijeti zastoje, ili ljubavne probleme ili distanciranost. To je uticaj opozicije Venere u Lavu sa retrogradnim Saturnom u Vodoliji. No, to je na kratko već od 8, te najviše 9.07. proradiće bunt ili uznemirenost ili jako uzbuđenje.

Venera je u kvadratu sa Uranom u Biku. Lako se tada može uletiti u neku neizvesnu ljubavnu avanturu, a ako je veza u kojoj ste u poteškoćama, evo mogućnost da naglo pukne, da dovede do raskida. Ljubavne bure su moguće tih dana.

Vatrena je Venera u Lavu ide u zagrljaj Marsu koji se tu nalazi i sa kojom će se “sastati” ući u vatreni zagrljaj ( u konjunkciji )u prvoj polovini jula između 12-14.07.2021. Jake ljubavne strasti donijet će veze koje su ili velike ljetne ljubavi ili avanture. Brzo zaljubljivanje i jaka ljubavna privlačnost i strasti.

Nekima, koji nisu otvoreni za ljubav i koji vole nadmetanje i borbu može donijeti i ljubomoru i ljubavne svađe ili još bolje ljubavne drame. Nema više dramatike i senzacija nego sa Venerom u Lavu.

Poznate ličnosti koje budu ušle u vezi izazvaće veliku pažnju. Ljubavi sa Venerom u Lavu se dešavaju na javnim mestima, na zabavama, ali ne bilo kakvim, ovo su nekada exstra provodi, zabave sa stilom, uz puno sjaja ili glamura. Ljubavi na ljetovanju. Kreće period odmora, ljetovanja, koji će mnogima donijeti vrele ljetne ljubavi.

Ovo je vreme kada ima puno više zabave i razonode, koje će i ovog ljeta biti. Neke i na putovanjima. Raskošno, blistavo, veličanstveno je ono što je sinonim za Veneru u Lavu. Biće više uživanja i zabave u ovom periodu, više hobija koje donose zadovoljstvo.

Srećnici su: Lavovi, Ovnovi i Strijelčevi, kao i oni koji imaju Veneru u vatrenim znacima. Srećno!

Astrolog Svetlana Milenković-Filipović Telefon za kontakt + 381 60 54 54 254. Mail: astrotanja@gmail.com

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI