0
VENERA U STRIJELCU

VENERA U STRIJELCU 1.12.-25.12.2017.- LJUBAV ILI SREĆA NA PUTOVANJU, PREKO STRANACA

VENERA U STRIJELCU 1.12.-25.12.2017.- LJUBAV ILI SREĆA NA PUTOVANJU, PREKO STRANACA

Veneru u Strijelcu, ide u susret novim iskustvima, hrli ka promjenama, putovanjima, avanturama, kada bude u trigonu sa Uranom.

Venera u Strijelcu je promjena da pobjedi daljine, razdaljenost, da otputuje daleko u nepoznato radi ljubavi, ili zadovoljstva. Ona u sebi nosi želju da se slobodno pokaže ljubavi, ili da u ljubavi ne bude sputana, nego ležerna. Ujedno nosi u sebi žar i strast, posebno jer je Jupiter u Škorpiji, te pojačava strasti i teži zadovoljstvima.

Ona može donijeti i dobitke preko stranaca ili osoba koje dolaze iz daleka, iz inostranstva, dok je u Strijelcu, ili u poslovima vezanim za inostranstvo.

Venera utiče na osobe koje imaju podznak u Biku I Vagi i kada uđe u Strijelca, najviše ćete vi biti skloni promjenama. Ona će osoba sa podznakom u Biku preći u 8. Kuću, te mogu da očekuju novac preko drugih, dobitke preko drugih ili više senzualih zadovoljstva.

Osobe sa podznakom u Vagi će više da se druže, izlaze , imaju mogućnost sastanaka i sureta sa drugima. Druženja će biti prijatnija, a kupovine vam pričinjavati u pred novogodišnje vrijeme čistu radost. Neki će imati priliku i da upoznaju nove osobe, da idu na ljubavne sastanke i slično. Kratka putovanja će biti više iz zadovoljstva, ali će vam donijeti priliku za lijepo druženje, ili neku kupovinu. Nekima će učenje u ovom period da donese zadovoljstvo ili će imati više sreće u učenju, u polaganju ispita, posebno ako imate podznak u Ribama.U tom slučaju moglo bi da bude i putovanje koje donosi zadovoljstvo, ili ljubav, ili dobitke.

Onima koji imaju Veneru u Strijelcu u natalu može da donese ljubav, koja nadahnjuje, ili više sreće,bolje prilike koje će vas učiniti srećnijim. Ljubavni plamene, koji će nekima podstaknuti, može dovesti da učinite iz ljubavi mnogo toga, bilo da otputujete negdje daleko, gdje vas čeka neko koga volite, ili da nekog privučete sebi, svojom pozitivnošću, vedrinom i šarmom I optimizmom.

U ovom period, kada bude prolazila kroz Strijelca, ona će nekima donijeti ljubav na fakultetu, ili na dugom putovanju, ili sa nekim ko dolazi iz daleka.

Jupiter je u Škorpiji , znaku dubokih strasti, erosa, te će zaljubljivanja pratiti i strasti, ili zaljubljivanja.

U Strijelcu će ona napraviti kvadrat sa Neptunom u Ribama , oko 8, 9 i 10. 12. Tada može doći do idelaisanje, nerealnog viđenja drugih, zaljubljivanja, ili ljubavnih samoobmana i obmana.

Pažljivi budite u ljubavi, ali i sa novcem i vrijednostima, jer može doći I tu do obmana I prevara. Tada nije vrijeme za pozajmice, niti neke veće kupovine, ako vam je podznak u Škorpiji.

Oko 14., 15. 12. Venera će biti u “ zagrljaju” sa Mekrurom retrogradnim u Strijelcu i nekima će donijeti susret sa nekim koga ste voljeli, ili ko vam je jako drag, ili do pomirenja I obnavljanja neke veze. Susreti i sastanci sa nekim iz prošlosti biće lijepi i zanimjivi.

Ako se vraćate negdje gdje ste nekada bili, putujete ili se vraćate kući, ovo je povoljno vrijeme za to, jer će biti radosni, ili bar prijatni, zabavni susreti. Razdragonost i vedrina ih prati. Ako spadate u one koje očekuje neku vijest dugo, ili neki dokument, papire, a podznak mu je u Vagi, ili pri kraju Djevici, ona može stići, obraduvsti vas, ako Venera i Merkur prave dobre aspekte sa vašim natalnim planetama, posebno tada.

Biće to dani povoljni za pomirenja, obnavljanja nekih veza bilo prijateljskih, bilo ljubavnih sredinom decembra.

Dok prolazi kroz znak Strijelca Venera će imati razna iskustva. Naročito uzbudljivo, sa iznenađenjima biće biće kada bude u tigonu sa Uranom u Ovnu 19,20, 21, Decembra.  Mnogi će tada doživeti više radosti, izlazak iz svaodnevnici, a neku željenju novinu, bilo to zanost, odušeljenje, razdraganosti, bilo ljubavnu, ili neki drugu avanturu, ili i događaj koji će vas ispuniti , razonoditi, ili obradovati. Biće spremna da sreću prima u nekoj promjeni, ili novini.

Ovo je vrijeme iznenadnih dešavanja, bilo susreta, ljubavnih sastanaka, koja će razbuktati strasti, pokrenuti vas na veće promjene, o kojima ste samo maštali. Tih dana možete da na nekom putovanju da sretnete osobu koja može, makar to trajalo kratko da vam promjeni život, ili da zajedno sa voljenom , osobom doživite nešto nesvakidašnjim, što će oboje da pokrene i unese uzbuđenje kakvo skoro niste doživeli. Možete doživeti i neku drugu neočekivanu radost i sreću, bilo da dobijete neočekivano neki poklon ili dobitak koji će vas obradovati. Oduševljenja i pozitivnih uzbuđenja će biti i na vama je da im se prepustiti.

Venera u Strijelcu je tu da nas pokrene, da unese više dinamike u ove kasne jesenje dane. Optimizama i životne radosti, dobro će nam doći u ovom periodu kada će Jupiter biti u Škorpiji u trigonu sa Neptunom, da učini ljepšim sve one promjene koje dolaze, da unesi više nade, mogućnosti dobitaka vezanih za inostranstvo, strance, daljine, posebno ako imate podznak u Ovnu.

Prijateljstvo, ljubav ili veza sa nekim iz daleka, ili u inostranstvu, ili na fakultetu, ili nekom društvenom dešavanju, u ovim zimskim danima ugrajeće vam dušu i ispuniti je radošću da hrlite dalje, inspirisani.i pokrenuti nečim što će vam donijeti polet ili razdraganost, a ujedno vas pokrenuti.

Oni koji imaju podznak u Lavu, mogu se radovati jer će biti više ljubavi, zabave, ili radosti, ali i oni kojima je podznak u Blizancima, jer će ona uticati ako te spremni da poboljšate partnerstvo da to učinite, ili ako ste sami da možda neku novu osobu upoznate.

Vodolijma u podznaku tokom dijela decembra na karijeru povoljno, a potom i na prijateljstva, koja mogu da pređu u ljubav. Dok osobama sa podznakom u Raku, može donijeti i neku priliku za posao, ili ljubav preko posla.

Osobama sa podznakom u Jarcu tajnu ljubav, ili neka lijepa dešavanja u samoći, ili daleko od očiju drugih. Svakom će ponešto, u zavisnosti od podznaka i znaka, donijet će ova Venera, ali najviše onima koji gaje vjeru i imaju nadahnuće i polet potreban za promjene.

Želim vam da vam Venera u Strijelcu donese više ljubavi ili sreće u nečemu!

foto pixabay.com / trecadimenzija.com

Astrolog Svetlana Milinković Filipović / KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI