0
VENERA U STRIJELCU

Venera u Strijelcu od 8. januara do 3. februara 2019: Vrijeme ljubavi, avanture i velikih šansi za iznenadne novčane dobitke

Venera u Strijelcu od 8. januara do 3. februara 2019: Vrijeme ljubavi, avanture i velikih šansi za iznenadne novčane dobitke

Nova, 2019. godina je počela lijepo, sa zanimljivim astrološkim promjenama. Nakon što je Mars ušao u svoje sjedište, znak Ovna, sada je i Venera, planeta ljubavi, emocija, partnerskih odnosa, umjetnosti, lakoće i uživanja, ali i materijalnih stvari, ušla u znak Strijelca, u kome će ostati do 3. februara 2019. godine. Jedno je sigurno, biće ovo veoma zanimljiv period!

U nastavku saznajte, kakve promjene donosi Venera u Strijelcu.

Nakon intenzivnog perioda Venere u Škorpiji, perioda rješavanja emocionalnih odnosa, ali i sagledavanja sopstvenih emocija, zaranjanja u sopstvene dubine i hvatanja u koštac sa sopstvenim nemirima, sada je vrijeme da odahnemo, piše mogujatosama.rs .

Venera u Strijelcu donosi dozu optimizma, avanture, zanimljivih dešavanja i raspoloženje. Udružena sa Jupiterom, drugom sretnom planetom, koja se također, nalazi u Strijelcu, naglašava osobine ovog znaka, a to su širina, vedrina, sloboda i kosmopolitski duh. Ovakva Venera nam može donijeti mnogo zanimljivih stvari i dešavanja, ukoliko tu energiju usmjerimo na pravi način.

Šta je to što možemo da očekujemo?

Venera u Strijelcu pruža velike mogućnosti za stupanje u ljubavne odnose, ali i prilike za zaradu, rast samopouzdanja i vrijednosti. Pod uticajem ovakve Venere, nećemo se plašiti da istražujemo i sloboda je ono što će nam u tom trenutku biti najvažnije. Kako kažu, cilj je putovanje a ne destinacija, pa će optimizam, avanturistički duh i vedrina biti naglašeni.

Ovo je tranzit koji privlači više, i još više. Jupiter je planeta koja širi, pa će sve ono što donosi Venera sama po sebi, a to su ljubav, uživanje, novac i vrijednosti, biti još naglašenije. Akcenat je na avanturi, upustiti se u nepoznato, probati nešto za šta ste mislili da je nemoguće, jer zaista, ko zna zapravo šta se može desiti?

Otvorite oči i sagledajte sve prilike, možda se one kriju ali vi možete biti dovoljno otvoreni, i naglašene intuicije, da ćete ih prepoznati. Pružite priliku nekoj osobi, za koju biste inače rekli da nije vaš tip, razmislite o izvorima prihoda koji nisu uobičajeni za vas, ili uopšte, situaciji koja vas izbacuje iz vaše zone komfora i od koje se inače plašite. U svim tim situacijama, leži prilika da se osjetite bolje, da volite više, da zaradite više, da stignete tamo gdje niste planirali.

S obzirom na to da će Venera biti udružena sa Jupiterom, u istom znaku, znaku Strijelca, to će donijeti velike prilike za sklapanje brakova i planiranje porodice. Oni zajedno donose i nove, inovativne i revolucionarne ideje, kosmopolitizam, pa ćemo dosta biti okrenuti ka inostranstvu, školovanju, edukaciji, novim znanjima.

Ovaj period je sjajan i za finansije, a mogući su iznenadni dobici, pa čak i kroz igre na sreću. Međutim, lakoću zarade prati i lakoća trošenja, pa će se olako trošiti novac na lijepe stvari i uživanje, bez razmišljanja.

Naravno, rizik mora biti izbalansiran sa nagradom, ali Venera u Strijelcu vas može naučiti tome šta zapravo želite, i koji su vaši talenti i lične vrijednosti. Suština je reći da nečemu većem i boljem, raditi više ono što zaista volite, dostići ono o čemu ste oduvijek sanjali i otkriti nešto novo a veoma privlačno. To je poenta ovog perioda, i energije koju donosi Venera u Strijelcu.

Ovaj tranzit Venere će posebnu sreću i optimizam donijeti osobama čiji su znak ili podznak Vaga ili Bik, i naravno onima koji su rođeni u znaku Strijelca.

Ne ograničavajte sebe već se ohrabrite.

Razmislite šta je ono što ste oduvijek želili, o čemu ste maštali, a niste imali hrabrosti da učinite, ili ste mislili da je nemoguće, i da prosto vi nemate te kvalitete. Venera u Strijelcu će vam pružiti podsticaj, da krenete na neistraženu teritoriju, i shvatite da možete sve.

Samo mali korak, da se dostigne sve ono što će nam donijeti iskrenu sreću i potpuno unutrašnje zadovoljstvo. Sada je vrijeme!

Obrada Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI