0

Venera u Vodoliji / Mali je korak od prijateljstva do Ljubavi 17.02 -12.03.2016

Venera u Vodoliji / Mali je korak od prijateljstva do Ljubavi 17.02 -12.03.2016

Ko ima natalnu Veneru u Vodoliji često je u vezama gdje se ljubav i prijateljstvo spajaju, Eros i Filos, dok jedno od njih ne nadjača. Češće je to prijateljstvo, a ponekad je to i ljubav.

Venera u Vodoliji voli druženje, stalo joj je do mentalne razmene, voli da razgovora i razmenjuje mišljenje, da uči, upoznaje se sa nečim novim.

Ljubavna iskustva zato tu nisu tipična, kao ni veze. Ponekad ne traju dugo, a ponekad su isprekidane. Ima nestabilnosti, ili veoma čudnih ljubavnih veza. Potreba za slobodom, posebno kod muškaraca koji imaju Veneru u Vodoliji je izraženu.

Konvencije, norme, pravila, teže padaju. Ono što je izazovno, ponekad je zanimljivo, ili ono što je drugačije, što izlazi iz šablona pojavljuje se u ljubavi, želile to te osobe ili ne.

Lakše se ulazi i u veze koje su slobodne, ili koje nisu tipična partnerstva. Ponekad je to i sa zauzetim osobama, ili osobama koje se teže vezuju. To su ponekad i komplikovane veze, ili veze u kojima ima prekida, pa nastavka.

Ljubavi se događaju često iznenada. Može neočekivano doći do prelaska iz prijateljstva u ljubav, ali i iz ljubavi u prijateljstvo. Ljubomora je ovim osobama strana, a umiju da budu tolerantni, pa lakše da se pomire i sa prevarama.

Stepen tolerancije je veći. Kada zavolite osobu koja ima Veneru u Vodoliji dobićete ujedno i divnog prijatelja i prijateljicu.

Sa Venerom u Vodoliji voli se i moda, posebno noviteti. Otvorenost ka novom je veća, a stil često izuzetan, poseban. Isto se odnosi i na umjetnost, posebno modernu, novu.

Oni su i kreativni na poseban način. Luckasta je i slobodoljubiva često Venera u Vodoliji. Ponekad i hirovita, ali na tako zanimljiv način. Osobe koje imaju Veneru u Vodoliji nemaju tople i strasne emocije, ali imaju zato humanosti i veliko srce kako za druge ljude, tako i za životinje.

Venera je u Vodoliji od 17.02. – 12.03. U tom periodu često novu ljubav možete upoznati iznenada nenadano. Sve može krenuti od zanimljive komunikacije, ili ćaskanja preko interneta, ili na mjestima koja su neobična, gdje ima brze razmjene, komunikacije ili kretanja. Kako je i Merkur u Vodoliji mala je korak od prerastanja druženja u ljubav.

Komunikacija je zanimljiva, uzbudljiva, neočekivana i lako može da se pređe granica koja dijeli prijateljstvo od ljubavi. Ipak da bi veza bila postojanija, trajnija, najbolji dani za početak ljubavi, ili za davanja i primanja ljubavnih obećanja je između 27.02.-1.03. kada je Venera u sekstilu sa Saturnom u Strijelcu.

Samo nekoliko dana kasnije, već od 1-5.03. Venera je u sekstilu sa Uranom u Vodoliji i to je vrijeme kada će biti prisutna veća potreba za novinama u ljubavi. Kod nekih mogu naglo i u nevjerovatnim situacijama ili mjestima da dođe do ljubavi.

To može biti izuzetna ljubavni zanos, ali i avantura. Nevjerovatni ljubavi doživljaji, praćeni zanosom, oduševljenjem, ushićenjem,ali i nepostojani. Brzo buknu ove ljubavi, ali ne plamte dugo.
Oni koji su otvoreni i spremni da dožive nešto izuzetno, koji su dovoljno smjeli i otvoreni za izazove, samo mogu da prihvate ovakvu ljubav ili prijateljstvo.

Venera donosi i finansijske dobitke, a Vodoliji oni mogu biti brzi, iznenadni, neočekivani, te upravo zato mogu da vas izuzetno oduševe. 
Iskoristite Veneru u Vodoliji, da pomjerite granice između ljubavi u prijateljstva, budite otvoreni za neke nešto drugačije u odnosima sa drugima.

Ako želite da vam ovaj period bude zanimljiv, iskoristite slučajne susrete dok negdje čekate, ili negdje dolazite da u njih udahnete nešto posebno, bilo priliku za zanimljivo druženje, ili priliku da uđete u neku novu vezu, koja će vam učiniti svakodnevnicu uzbudljivom i neponovljivom. Ovo je vrijeme kada ima više ljubavi i preko društvenih mreža, za usamljene duše, koje očekuju nešto da ih podigne i odvuče od monotonije i ispuni ih oduševljenjem, isčekivanjem, uzbuđenjem.

Prijateljstvo ili ljubav, pitanje sa Venerom u Vodolijom. Ko umije to da spoji, on je na dobitku.

Svetlana Milenković-Filipović

 

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI