0
VENERA U ZNAKU BIKA

VENERA U ZNAKU BIKA

VENERA U ZNAKU BIKA

za trecadimenzija.com Piše Astrolog – Milan Šašić / Kontakt – 00381 64 217 0930

Do 25.04. svi bi trebali biti i fizički i psihički naglašeno senzualni. Postojaće velika potreba za stabilnom vezom ali i za psihičkim i materijalnim izlivima ljubavi i istom satisfakcijom.

Biće česti materijalni izrazi ljubavi. Pokloni prave čuda kad je Venera u Biku, mada će i tjelesni kontakti biti vrlo važni (srce na srce  ).

Sa ovom pozicijom Venere će se tražiti pouzdan, kada su žene u pitanju, i veoma ženstven partnera kada su muškarci u pitanju, a dobar seksualni život će biti važan činilac u vezi kao i u njenom opstajanju. Ako se desi kontakt u ovom periodu, postoji tendencija da to bude duga i stabilna veza.

U lošim aspektima, materijalne potrebe mogu biti tačka sporenja, i nerazumijevanja, a ekonomska previranja mogu snažno testirati vezu. Generalno, oba pola će težiti da imaju nježan, i odnos pun ljubavi sa velikim izgledima za uživanjem u dobrim stvarima u životu.

Ovnovima će ova Venera pojačati sklonost ka tajnim zadovoljstvima, Bikovi će biti skloni čulnim zadovoljstvima a Blizanci će komunikacijom osvajati suprotni pol.

Rakovima će se pojačati osjetljivost i čulnost, Lavovima pohotljivost. Djevice će imati priliku da svoju figure dovedu do savršenstva.

Vage će dobijati poklone, Škorpija jednako čist eros. Strijelčevi će se okrenuti potpunom hedonizmu, Jarčevi će zaživeti stilom orijentalnih plesačica, Vodolije oslobađaju ono emancipovano pa i nastrano u njima a Ribama je ovo period plodnosti.

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI