0
venera u znaku

VENERA U ZNAKU ŠKORPIJE

VENERA U ZNAKU ŠKORPIJE

Piše – Milan Šašić – 00381 64 217 0930

Venera će u znaku Škorpije boraviti do 09.10. do 02.11.2019. Venera u znaku Škorpije kaže da ljubav pretenduje da postane ozbiljan problem.

Naglašena je sklonost da se bude vjeran, ali i izrazito posesivan. Postoji značajna anksioznost u odnosima, a često i moćan ego, što u stvarnosti predstavlja svjedočanstvo o intenzitetu ljubavi.

Žene mogu očekivati 100% emocionalno učešće od svog partnera, a erotski element odnosa će biti glavni faktor.

Zaista seksualno zadovoljstvo može da služi kao barometar za vezu. Muškarce privlači tip fatalnih žena sa aurom misterije, kao i one što spadaju u atraktivne.

Postoji tendencija da postanete robovi strasti. Važno je da se izbjegne ekonomska i emocionalna zavisnost. Ovakva Venera je teška za veze a posebno da se preživi nevjernost – ljubav je sve ili ništa.

Venera u Škorpiji od 8 oktobra do 1 novembra 2019 – Sada idemo na sve ili ništa

Tema novca u odnosima je česta pojava. Novac može biti predmet spora s partnerom, ali često i prilika da se profitira od resursa i novca drugih ljudi.

4 najbolje čuvane tajne kako sačuvati ljubav – OVO je najfatalniji ubojica!

Ljubav nema granica, nema oblika i uvjeta. Kada bismo mogli to razumjeti, ne bismo imali potrebu gledati tužne filmove uz pretrpavanje čokoladom i sladoledom, valjajući se u samosažaljenju.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI