0
Veoma povoljan vikend je pred nama 08.07.-10.07.2016.

Veoma povoljan vikend je pred nama 08.07.-10.07.2016.

Veoma povoljan vikend je pred nama 08.07.-10.07.2016.

08.07. je dan povoljan za promjene, koje i donosi Mjesec u Djevici, koji je dobar za praktične stvari, svakodnevne aktivnosti, posebno vezane za posao, zdravlje, pružanje usluga drugima, pomaganje, ili za čišćenje, uređenje doma ili poslovnog prostora itd. Povoljan je i za komunikaciju, druženje, dogovore razgovara koji mogu da budu uspješni jer je Merkur u sekstilu sa Jupiterom, Biće i dobrih vijesti.

Dobro je da ispoljite svoje stavove i mišljenje. Ovo je lunarni dan povoljan za prelazak ranije učinjenog u materijalni oblik, za realizaciju onoga što je već započeto kroz neku vrstu rada i aktivnosti.
Venera je Raku 08.07. još uvijek u trigonu sa Marsom u Škorpiji, što povoljno utiče na ljubavne strasti, kao i na muško-ženske odnose, ljubavne veze povoljno, posebno ako imate podznak u Ovnu, Škorpiji.

Venera je i u kvadratu sa Uranom Ovnu, što može donijeti i uzbuđenja, iznenadne susrete, ili kontakte, ali da djeluje i na finansije, donese neočekivane troškove, ili neke napete odnose, koji mogu da vas uzbude ili uznemire.

Nije povoljno za ulazak u novu vezu, jer neće potrajati, a pratiće je osjećanje neizvjesnosti i uzbuđenja. Najviše će djelovati na one koji imaju podznak u Biku ili Vagi.

U Biku kroz odnose drugima iz okoline, gdje može da iskrsnu i neki kontakti koji nisu prijatni i gdje je potrebno da pokažete nešto više fleksibilnosti i takta da bi ste ih rješili. Uzbuđenja i napetost su mogući u odnosima sa drugima iz neposredne okoline, prije svega kroz posao, komunikaciju u poslovnim odnosima.

Mjesec u Djevici u noćnim satima je u opoziciji sa Neptunom i u kvadratu sa Saturnom što može donijeti nejasnoću, zbunjenost ili neiskrenost, kao i sklonost i neraspoloženju kod nekih ili tugi.

Izbjegavajte samokritiku i kritiku, zamjerke i prebacivanja, jer mogu nepovoljno da djeluju na odnose sa drugima i na raspoloženje. Osobama sa podznakom u Raku je 20h.-00h. Vrijeme kada ne bi trebalo da komunicirate sa drugima, jer to neće proteći prijatno i može nepovoljno da utiče na vaše raspoloženje.

Nepovoljno je i da putujete u to vrijeme. Najbolje je da odmarate i što manje se prepuštate osjećajima. Dobro je da se čistite mentalno, radite meditaciju, afirmacije, kako bi svijesno promjenili emocije.

09.07. oko podneva neka prijatnost, pozitivna dešavanja dolaze kroz dom i porodicu, koja će djelovati na vaše raspoloženje povoljno, ali i na energiju, zdravlje. Mjesec će biti u sekstilu sa Suncem u Raku i Merkurom koji su u međusobno u konjukciji.

Ujedno će Mjesec biti u konjukciji sa Jupiterom u Djevici. Povoljno je vrijeme za rješavanje nekih porodičnih stvari. U noćnim satima 20h.-23h. Mjesec je u sekstilu sa Marsom u vašoj 5-oj. kući, što će povoljno djelovati na odnose sa djetetom, ili na ljubavni odnos.

Mars vam tranzitira 5-om. kućom, ima više strasti, ili intenzivnih osjećaja u vašim ljubavnoj vezi. Roditelji su skloni i uzbuđenjima zbog nečeg u vezi djeteta.

Sunce je Raku u sekstilu sa Jupiterom 08, 09,10.07. i osobe sa podznakom u Lavu i Strijelcu će dobro prolaziti, imati više sreće, mogućnost da bolje prolaze.

Kako je Sunce u konjukciji i sa Merkurom ima i više komunikacije, bilo sa onima koji su jako udaljeni, kao i preko interneta, ili sa osobama koje ne vidite. Kod Lavova se to može povoljno odraziti i na zdravlje, energiju, ali i na finansije. Mogući su dobitci 08, 09.07. ako se bavite privatnim poslom. Ako vam je podznak u Strijelcu, onda ćete imati finansijsku ili emotivnu podršku od drugih.

Neka prijatna dešavanja su moguća za vas ovog vikenda i ako ste na putovanju. Povoljno je i da putujete ovog vikenda, posebno 09.07. oko podneva, kada je Mjesec u konjukciji sa Jupiterom u Djevici.

Ako ne to, onda za kontakte sa nekima koji živio daleko. Ako polažete ispit 09.07. oko podneva bićete uspješni, imat ćete sreće da pokažete šta znate. Više sreće će imati osobe u znaku Rakovi koji su rođeni 08.-12.07., ali i Djevice rođene oko 07-13.09., a zatim oni koji su rođeni u znaku Bika i Jarca u drugoj nedjelji maja kao i u drugoj nedjelji januara.

09.08. je jedan od najpovoljnijih dana za predviđanje budućnosti. Ovog dana mudri savjeti od neke osobe mogu vam olakšati donošenje odluke i planiranje budućnosti. Ono što radite 10-13. sati može biti veoma uspješno, posebno ako se tiče umni rad, naučni, istraživački, za mentalne napore, ali i duhovne vežbe, meditaciju, mentalno čišćenje.

Inače ovo je dan koji je dobro provesti i u pasivnosti i odmarati se posebno u poslije podnevni satima. Posebno je povoljan za vježbe disanja, koja poboljšava raspoloženje, opuštaju, te izuzetno povoljno mogu da djeluju na zdravlje.

Osjećaj radosti ili bezbrižnosti je posebno prisutno oko 09-12. sati prije podne.

10.07. Mjesec prelazi iz Djevice u Vagu oko 11. sati i menja se energija i raspoloženje. Mjesec u Vagi je povoljan za odnose sa drugima, u njima ima više želje za skladom i finoće u odnosima sa drugima.

Kako je Venera u Raku djeluje više na porodične odnose, u kojima je važno razumjevanje i opraštanje, kako ne bi bilo nesklada. Tog dana je Mjesec u Vagi u praznom hodu, te ne treba preduzeti ništa novo.

On donosi unutrašnje promjene, oscilacije u raspoloženju i dobro je biti otvoren za ono što dolazi i dobar je za opraštanje drugima. Merkur je u kvadratu sa Uranom, te je napetost moguća i neki iznenadni kontakti.

Budite oprezni u saobraćaju i u komunikaciji. Treba biti spokojan, ležeran i razuman. Nije povoljno za bilo kakva masovna okupljanja, a dobar je za odmor i putovanja.

Ovog dana je dobar kontakt sa vatrom, elementom vatre, zato je dobro sunčati se ili ako to ne volite dobro je zapaliti svijeću i tako doći u dodir sa vatrom koja može pozitivno djeluje na vaše raspoloženje i uspostavljanje unutrašnje harmonije, koja je najvažnija kada je Mjesec u Vagi.

Mjesec u Vagi povoljno djeluje i na osjećaje ljepote i potrebu za njom, pa nastojite da do nje dođete, kako bi vam ovaj dan protekao prijatnije.

Svetlana Milinković Filipović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI