0

Veza vam je u krizi? Začinite je vatrenim seksom!

Seks u dugim vezama često zna da se nađe u krizi i da trpi udarce monotonije, koja je u odnosima vrlo česta pojava. Međutim, poznati seksolog Trejsi Koks daje nekoliko super saveta koji vas mogu lišiti svakog problema

love sex

Duge veze znaju često da upadnu u vrtlog monotonije, a problem je što ljudi najčešće ne znaju kako da se iz njega isčupaju. Međutim, poznati seksolog Trejsi Koks napominje koliko je seks zaista važan deo veze i da, kada dođe do trenutka dosade i zasićenja, bilo istim pozama, mestima ili nečim trećim, automatski bi trebalo reagovati i promeniti stare navike.

Mnogo je načina pomoću kojih možete da savladate monotoniju u krevetu, a Trejsi vam za početak nudi nekoliko trikova koji će brzo i lako rasplamsati ugašene strasti u krevetu. Stoga, nema čekanja, već se koliko večeras bacite na posao.

Prestanite da mislite da je manja seksualna želja normalna stvar

S godinama seksualna želja jenjava, ali to ne znači da je “normalno” ne želeti seks u dugoj vezi. Najlakše se prepustiti problemu, ali prvi korak u spašavanju seksualnog života počinje trudom, kreativnošću i verom da možete da pobedite rutinu.

 

Što se više trudite u vezi, to je seks bolji

Veza i seks su usko povezani. Što se više trudite oko veze, to će i rezultati u spavaćoj sobi biti bolji, kao i obrnuto. Seksi igrice, sigurno će vas još više povezati, tvrdi Koksova.

Reagujte odmah

Na početku veze želja za seksom je izrazito jaka, ali se ona s godinama smanjuje. Upravo zbog toga treba reagovati čim osetite da je vaša seksualna želja u padu. Tada su vam veće šanse da se izvučete iz krize, stoga ne čekajte da zagusti.

Lekovi umanjuju seksualnu želju

Ako se libido drastično smanjio, najbolje bi bilo da posetite lekara i zatražite pomoć. Takođe je važno da znate da lekovi koje uzimate mogu da utiču na seksualnu želju i spreče vas da uživate kao što ste to nekada radili.

Pišite seksi dnevnik

U seksi dnevnik zapisujte sve što vas uzbuđuje, erotske misli i stvari koje želite, ali se nikad niste ohrabrili da iskusite među čaršavima. Sve što zapišete, podelite s partnerom. Sigurno se neće buniti protiv predloga, ma šta da je u pitanju.

Osim toga, Trejsi savetuje da sprovedete u delo jednu igru. Oba partnera na papir moraju da napišu po pet seksi igrica koje žele da dožive u krevetu. Stavite ih u teglu, a organizujte izvlačenje, a potom se posvetite ispunjavanju želja.

Unesite seks-igračke u spavaću sobu

Muškarci su više motivisani po pitanju seksa nego žene zato što lakše postižu orgazam. Upravo zbog toga u vruće igrice treba uključiti seks-igračke. Žene će se tako pre osloboditi, muškarci više uživati, a oboje će vrlo lako postići vrhunac.

Seks, seks i samo seks

Što češće vodite ljubav, to je libido veći. Redovan seks stimuliše proizvodnju hormona testosterona zbog čega raste i seksualna želja, pa ako vam i nije do spletki pod čaršavima, najbolje je da zaboravite na umor i stres i da se jednostavno prepustite. Vođene ljubavi, čak i kada niste raspoloženi za to, ojačaće vaš odnos.

Razgovarajte o problemima

Razgovor o seksu trebao bi biti normalan deo svake veze, ali partneri ga često izbegavaju zbog nelagodnosti ili straha da će nekoga povrediti. Greška. Važno je razgovarati o stvarima koje vas muče. Izrazite svoje želje ili naglasite šta nikako ne biste želeli da doživite u krevetu i tako pomognite partneru da vas lakše zadovolji. Šta više smernica dobije, to će seks biti bolji.

Seksi filmovi i erotski romani otvaraju apetit

Erotski romani i seksi filmovi mogu da vam pomognu da održite strast u vezi. Iz njih možete da crpite ideje za vruće susrete u krevetu. Možda zvuči blesavo, ali zasigurno podižu libido i čine seksualni život još zanimljivijim.

telegraf.rs

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI