VIDOVITA NINA

Vidovita Nina vidovnjak i duhovni iscjeljitelj U moru lažnih teško je nači nekoga ko meože i želi pomoći ljudima u nevolji. Izabrati mene možete iz više razloga i meni navažniji da postoje mnoga svjedočenja o mom radu od ljudi koji su se u to uvjerili,nagovarati nekog je suvišno,dovoljno je reči da svi mi želimo biti korak ispred vremena,mnogima sam pomogla u raznim situacijama i problemima ,pokušajte i vi i uvjerite se u istinitost mojih djela i rječi. Autor sam knjige :SUDBINSKE KARTE -TAJNE PRORICANJA- knjiga sadrži osnove astrologije,numerologije ,opis svake karte pojedinačno kao i načine otvaranja istih.

Pored ovoga dugi niz godina bavim se proučavanjem numerologije,jer naš odnos prema životu često teži da izadze iz svakodnevnog,onog pojavnog. Zato je vjerovatno bavljenje numerologijom ono što nazivamo izlazak iz regije u kojoj je čovjek određen prostim odnosom prema spoljašnjem svijetu,prema onome što u njemu priželjkujemo,ili onome što nas u njemu pritišče,tačnije odnosom prema sudbini.Duhovno isjeljenje je nasljedni dar od djeda oji je bio poznati duhovni isjeljitelj.Niz je negativnih osječaja koji čovjeka mogu odvesti u duhovni ponor,najrazorniji osječaj je strah koji proizvodi negativne misli,ostvaruju se na nivou podsvjesti i pokreču sudbinu u negativnom pravcu. Bez božije pomoći nema ni uspjeha tako da je molitva.

neizostavna u svim mojim obredima duhovnog isjeljenja. Jednostavno želite li znati: trajnost vaše veze ,da li je pravo vrijeme za novi posao,da li vam je partner vjeran ,šta vas očekuje sutra svim sverama života . Imate problem sa nesanicom,često mjenjate raspoloženja,dešavaju vam se čudne stvari koje ni sami ne možete objasniti.Vrlo uspješno radim na daljinu spajam rastavmljene vidim vašu prošlost sadašnjost budučnost

termine možete zakazati na telEFON 0038761800137
www.vidovitanina.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POSLJEDNJE OBJAVLJENO