0
horoskop ovan

Horoskop za vrijeme vladavine OVNA

Horoskop za vrijeme vladavine OVNA

Saznajte šta vam predviđaju zvijezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Ovan od 21. marta do 20. aprila, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje…

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Ako ste do sada samo maštali o velikim poslovnim promjenama, tokom ovog perioda bićete u prilici da svoje snove i ispunite. Sreća je na vašoj strani, naročito na polju finansija. Mjesec vladavine Ovna počinje velikim vatrenim trigonom, Marsa i Saturna sa Suncem i Mjesecom, što znači da vas očekuje mnoštvo pozitivnih događaja. Okolnosti će naročito biti naklonjene onima koji imaju privatne poslove, jer će moći svoje usluge da podignu na neki viši nivo. Ako niste te sreće da imate privatni biznis, onda imate šanse da napredujete, da se pokažete i dokažete svoje kvalitete. Ovih dana imate šansu da promjenite svoj život na bolje, da započnete neki nov projekat čije pozitivne rezultate ćete vidjeti već tokom proljeća. Ne sumnjajte u svoje ciljeve, budite im doslijedni i idite ka njima. Zaboravite na izgovore, prihvatite savjete bliskih osoba. Moguće je da će neki od prijatelja imati veliki uticaj na vaše poslovno-finansijske rezultate!

Ljubav

Zaljubljeni ovog mjeseca mogu da se opuste, da uživaju u svojoj ljubavi i da izbace sve nepotrebne sumnje iz glave. Moguće je da će u vašim vezama biti nekih sitnijih promjena. Ne brinite, nećete promjeniti partnera, daleko bilo, nego ćete uspostaviti bliskiji, dublji odnos i otvoreniju komunikaciju. Ne bojte se toga, te promjene će se desiti kada zvijezde požele da u vašu vezu unesu malo dinamičnosti, a ishod će sigurno biti pozitivan po vas. Slobodno se prepustite emocijama, ne dozvolite da vas bilo šta ograničava u ljubavi! Ako ste sami, ovo i nije baš najbolji period za pronalaženje srodnih duša, pa se koncentrišite na druženje sa bliskim prijateljima i porodicom. Moguće je da tokom ovog mjeseca upoznate nekoga sa kim ćete kasnije ostvariti vezu. Sve u svemu, i ako ljubavi nema, ne brinite. Uživajte sa prijateljima, radite stvari koje volite.

Zdravlje

Mart vas ostavlja u dobrom zdravlju a ni tokom aprila nećete imati neke ozbiljnije zdravljstvene probleme. Sitnije tegobe ćete brzo i efikasno uspjeti da rješite. Izbjegavajte stresne situacije, ugodite sebi, slušajte muziku koju volite, mislite pozitivno.

 

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao

Početak perioda vladavine Ovna je interesantan zbog boravka Venere u znaku svoje egzaltacije. To “u prevodu” znači da imate velika očekivanja, ali ne i dobre rezultate. Mnogi vaši planovi nisu realni, bar ne u ovom momentu, a idealizam i maštanje o uspjehu nisu dovoljni. Tokom ove faze budite oprezni prilikom sklapanja novih poslova, jer biste u protivnom mogli da se suočite sa promašajima. Najnepovoljniji period za sve poslovne odluke je prva nedjelja aprila i najbolje bi bilo da se strpite sa donošenjem važnih odluka. Ako tražite novi posao, ni slučajno ne napuštajte staro radno mjesto krajem mjeseca, a ukoliko imate ispitne rokove, dajte sve od sebe da se za ovaj period pripremite što je bolje moguće. Samo velikim zalaganjem uspjećete da uspješno prebrodite ovaj krizni period i izbjegnete loše rezultate i ocjene. Finansije, takođe, neće biti na zavidnom nivou tokom marta, pa prištedite na čemu god možete i ne ulazite u nepotrebne troškove.

Ljubav

Pošto ste u prethodnom periodu rješili sve ljubavne probleme i dileme, sada možete da odahnete i da uživate u harmoničnom odnosu. Jake emocije, obostrano razumijevanje i slaganje, glavne su karakteristike ove faze. Muški pripadnici znaka bi trebalo da obraduju svoje ljepše polovne čak i ako nemaju specijalan povod. Damama rođenim u ovom znaku savjet je da na poljubac uzvrate poljupcem, na zagrljaj zagrljajem, na ljubav ljubavlju. Ponašajte se prema vašem partneru onako kako se i on ophodi prema vama ili budite bolji ako je to moguće. Ne ustežite se u iskazivanju pažnje. To se naročito odnosi na one koji nikako ne uspjevaju da porodični život organizuju na harmoničan način. Ako ste po prirodi džangrizavi ili nedovoljno autoritativni, potrudite se da svoju poziciju sagledate iz drugog ugla.

Zdravlje

Ojačajte imunitet na vrijeme ako ne želite da kasnije imate probleme sa virusnim infekcijama. Tokom ovog perioda mogući su zdravstveni problemi izazvani pojavom pijeska ili kamenčića u bubrezima ili žučnim kanalima. Može da se desi da se nešto pokrene i izazove akutne napade.

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao

Svi koji su tokom prošlih mjeseci imali neka burnija dešavanja sada mogu da odahnu i uživaju u mirnijem periodu na šta ukazuje prisustvo vladajuće planete, Merkura u znaku Riba. Ali kad za par dana pređe u znak Ovna, mogući su novi konflikti, svađe sa kolegama i direktorima, pa čak i veći problemi. Srećom, sve neprijatnosti prestaju početkom aprila. Ovo će biti dobar period da se opustite na poslu, da ne razmišljate o stvarima za koje tu nema mjesta, i da se skoncentrišete samo na ono od čega živite. Dajte sve od sebe da ovo bude samo početak jednog dobrog poslovnog perioda na koji već dugo čekate, a koji će vam i te kako dobro doći. U vrijeme do 31. marta neko vas može nagovoriti da pristanete na nešto od čega nećete imati mnogo materijalne koristi i zato nemojte biti naivni. Mnogi će se okoristiti o vas ili će pokazati želju za zajedničkim radom da bi od toga profitirali. Što se tiče finansija, situacija je nepromjenjena. Osobe u znaku Blizanaca koje se bave privatnim poslovima biće u prilici da sklope nove poslove. Ako sve ne ide onako kako želite, budite strpljivi.

Ljubav

Ovo bi mogao da bude veoma buran mjesec. Tokom ovog perioda mogli biste da se suočite sa komplikovanim emotivnim situacijama koje ne mogu tako lako da se riješe. Za sve je kriva Venera u znaku Riba, pa će ovaj mjesec biti negativniji na emotivnom planu. Možda ćete i vi postati zahtjevniji u odnosu prema partneru, ali svejedno, ishod može biti problematičan. Moraćete da donesete nekoliko teških odluka koje bi mogle da imaju presudan uticaj na budućnost vaše veze. Sve u svemu, tokom ovog perioda bićete veoma izbirljivi. Vrijeme je da preispitate svoje želje i budete realniji. Slobodni pripadnici znaka će imati priliku da nađu skoro idealne osobe, ali zauzete.

Zdravlje

Moguće su uobičajene sezonske tegobe, ali to nije nešto oko čega bi trebalo da se brinete. Pazite na ishranu, unosite što je više moguće vitamina, budite fizički aktivniji. Nema razloga da se brinete za budućnost.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao

Ovo je period za brze poslovne odluke, ali i za veliki oprez. Period počinje Mjesecom u znaku Lava, što je svim Rakovima polje finansija, pa će i vaš angažman biti fokusiran na novac. Moguće je da ćete tokom ovog perioda morati da preuzmete i tuđe obaveze, što će vas dodatno opteretiti. Vi ste inače sasvim fer timski igrač, i uglavnom ste uvjek spremni da pomognete drugima, ali već ste na izmaku snaga. Finansijski ne stojite loše, mada uvjek može da bude bolje. Ako imate poslove “sa strane”, potrudite se da sve što radite bude legalno, pošto je moguća provera poreza. Iskoristite priliku za usavršavanje. Imaćete mogućnosti da svoje kvalifikacije podignete na viši nivo. Mars i Venera pozitivno utiču vašu karijeru i podstiču vas da budete ambiciozniji. Ipak, računajte na konkurenciju, na odnose koji imaju formu nadmetanja. Poslovni uspjesi će pratiti i dobre finansije tokom ovog mjeseca, posebno do kraja druge dekade mjeseca.

Ljubav

Na ljubavnom planu sve vam ide od ruke. Voljena osoba čini sve što može da sačuva haermoniju u vezi, a vi uživate u njenom trudu. Čini se da vas je previše uljuljkala i razmazila, pa kad bi vas pitali da li ste zaljubljeni, ne biste znali šta da odgovorite. Normalno je da zaljubljeni ljudi skidaju zvijezde sa neba za svoje voljene, ali i druga strana mora malo da se potrudi. Već sredinom aprila biće jasnije da li je to veza o kakvoj ste maštali. Budite spremni na kompromise, to je jedini način da svoj ljubavni život držite pod kontrolom. Sa Ribom, Lavom, ili Vodolijom možete imati komplikovan odnos. Strijelac vam je trenutno jedini zaista lojalan znak koji će biti spreman da svoje planove i želje podredi vašim. Ako ste sami, više izlazite, družite se, usavršavajte komunikaciju, jer uskoro slijedi period kada nećete moći da se odbranite od udvarača. Pazite koga birate.

Zdravlje

Pomalo ste bezvoljni, energija vam se spustila na opasno nizak nivo. Zapostavili ste zdrave navike, jedete šta stignete, a pritom ne uzimate suplemente. Mart je izuzetno prevrtljiv mjesec, a ni april nije bolji, zato ojačajte imunitet na vrijeme.

 

LAV (23. 7. – 23. 8)

Posao

Očekuju vas velike promjene na poslovnom planu, pa bi bilo dobro da se psihički pripremite za drugačiji ritam rada. Budući da niste zadovoljni trenutnim položajem, promjene su svakako dobrodošle. Moguće da će vam u početku sve izgledati teže, ali vremenom ćete se navići. Finansije su vam trenutno zamrznute, a sav novac ide na osnovne troškove. Inače niste od onih kojima novac lako klizi kroz prste. Pomračenje u vašem polju karijere moglo bi da vas podstakne da budete borbeniji. Uostalom svaka kriza je ujedno i šansa. Pazite samo da ne zakomplikujete sebi život bez potrebe. Nikakva improvizacija ili površnost neće se tolerisati. Saradnja sa strancima, posebno sa onima iz dalekih prekookeanskih zemalja doneće vam satisfakciju kako profesionalnu tako i moralnu ali će vas to koštati. Oko 2. aprila možete dobiti primamljivu poslovnu ponudu koju ne bi trebalo olako da odbacite. Ipak, prije nego što bilo šta potpišete, konsultujete se sa iskusnijima od sebe. Pažljivo proučite dobre i loše strane novog poslovnog aranžmana.

Ljubav

Romantična osoba poput vas teško podnosi samoću. Važno vam je da uvjek imate pored sebe nekoga ko će vas gledati zaljubljeno i uživati da sa vama dijeli nježnosti. Vaša neutaživa potreba za bliskošću tjera vas da se borite čak i za vezu bez budućnosti jer se svemu predajete bezrezervno. Nada je vaša vodilja. Ipak, morate da priznate da vas trenutna veza ne ispunjava srećom. Dok se vi trudite da na svaki način udovoljite partneru, on samo uživa u vašoj pažnji i ne pada mu na pamet da i sam nešto preduzme. Možda on ni ne sluti da nešto nije u redu. Bilo bi dobro da iskreno porazgovarate o svemu i otvoreno mu kažete šta vam smeta. U protivnom, bićete frustrirani i nezadovoljni.

Zdravlje

Nestabilno proljetno vrijeme negativno djeluje na vas, čini vas neraspoloženim i troši trošti vašu snagu. Ako se uskoro ne trgnete i ne poradite na sebi iznutra i spolja, bićete izloženi svakakvim boleštinama koje će vas zarobiti u krevet. A to je ono što najmanje želite. Zato ojačajte odbrambeni sistem. Poslije 10. aprila biće lakše.

 

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao

Početak aprila nagovještava povoljan razvoj finansijske situacije. Imate mnogo korisnih ideja za nove projekte, pa bi bilo dobro da iskoristite trenutnu “dobru konstelaciju” za ostvarenje većih ciljeva. Razgovarajte sa svojim saradnicima i nadređenima o eventualnim promjenama koje bi mogle da poboljšaju kvalitet vaših usluga ili proizvoda. Budite otvoreni i za dobronamernu kritiku. Ako ste u svijetu trgovine, posao donosi dobar prihod, ali bilo je i boljih dana. Prelaskom Merkura u znak Ovna, inače vašu osmu kuću, na vidiku je dobra zarada, i to ozbiljna suma. U svakom slučaju, bez obzira na profesiju, možete da se nadate većem prilivu novca. Tempo posla će mnogo zavisiti od vaše želje da se finansijski stabilizujete. Povećanje zarade motivisaće da više radite, ali pazite da se ne pretvorite u mašinu. Bilo kako bilo, svari će krenuti na bolje. Tokom ovog perioda biće naglašeni kontakti sa inostranstvom, kao i poslovi vezani za kulturu i obrazovanje.

Ljubav

Niste od onih koji vole da vode glavnu riječ u vezi, ali ne odgovara vam ni potčinjen položaj. Najviše bi vam odgovaro neko sličan vama. Iako bi to bila naprosto ubistvena kombinacija, bilo bi lijepo da je ponekad doživite. Trenutno ste u finoj vezi, sve je slatko i sve ide glatko. Ali vi želite pojačan izazov i pomalo dramatike. Ipak, nema razloga da bilo šta mijenjate. Vaš partner ispunjava većinu vaših kriterijuma, a i sami znate da idealna osoba ne postoji. Ovog mjeseca ništa značajnije se neće događati na ljubavnom planu, ali uskoro će doći vrijeme da odlučite šta dalje. Budite iskreni prema sebi i partneru. Ako ste se umorili od nećkanja, razvlačenja i nejasnih signala, napravite pauzu. Prijaće vam samoća. Uživajte u svom miru.

Zdravlje

Žalite se na bolove u donjem delu kičmenog stuba, koji trpi pritisak jer previše sjedite. Ojačajte leđne i mišiće zadnjice jer oni drže kičmu. Prijala bi vam i masaža cijelog tijela.

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao

Trenutni položaj planeta ukazuje na to da bi trebalo da se urazumite i naučite skromnosti. Neće biti ni povišica plate niti bilo kakvih drugih dobitaka neko vrijeme. Vladaće zatišje na finansijskom planu i to do slijedećeg mjeseca. Zato budite oprezni jer postoji opasnost da se slučajno povrijedite i odete na bolovanje što bi još više umanjilo vaše prihode. Damama se savjetuje da izbjegavaju previsoke potpetice, a muškarcima da paze na prvi ili posljednji stepenik. Ukoliko ste u škripcu možete dobiti neočekivanu finansijsku podršku od nekog ko je duže vremena oklijevao da vam izađe u susret, ali sada je rješio da promjeni stav. Loš aspekt Saturna i Merkura ne ojačava vaše pozicije u društvu i stanje na bankovnom računu, posebno bez pomoći poslovnih partnera. Sa prelaskom Merkura u znak Ovna, aspekt dobija na kvalitetu, a vama stiže pomoć. Budite strpljivi.

Ljubav

Sujetni ste i neprijatni, pa voljena osoba polako gubi strpljenje sa vama. Progonite je i ispitujete o svakom koraku. Vaše nezadovoljstvo leži duboko u vama. Moguće je da ste potajno zaljubljeni u vrlo blisku osobu. Sve to se konfrontira sa vašim stavovima, ali buja u vama i ne da vam mira. Ta osoba je i duplo mlađa ili duplo starija od vas. Uskoro ćete imati susret s njom, i vaše nekontrolisano držanje biće vrlo upadljivo. Poljubac na rastanku mogao bi da izazove plimu emocija. Osoba sa kojom ste u vezi neće ništa primjetiti. Čak i ako ste slobodni, situacija nije nimalo veselija. Dok čekate da se neko pojavi u vašem životu, vrijeme trošite na internet ćaskanja, kako bi ojačali samopouzdanje i popravili formu za zavođenje. Tokom aprila usavršite taktiku prilaska i komunikacije, a kad sretnete onu pravu, prepustite se emocijama i uživajte. Hemija će biti vidljiva golim okom.

Zdravlje

Muče vas glavobolje zbog vremenskih promjena i oscilacija u temperaturi, pa neretko pribjegavate kofeinu, ali efekat bude suprotan. Muči vas nesanica i zbog kafe i zbog bolova u glavi. Više se krećite, pazite na ishranu i pijte čajeve za detoksikaciju i biće vam bolje.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao

Mars je u Strijelcu, ide ka Saturnu. To bi mogao da bude dobar znak za nove prilike na poslovnom planu. Ako ste na nekoj rukovodećoj poziciji ovo bi moglo da predstavlja potpisivanje nekog ugovora ili početak nove saradnje, rada na novom projektu. Bez obzira kojim poslom da se bavite, ovo bi mogao da bude dobar, miran i stabilan mjesec a vaš rad će sigurno biti zapažen. Ukoliko uspijete da se nametnete, moguća su unaprijeđenja, bonusi ili povišice. Iskoristite sve prilike koje vam se pružaju, čak i one za koje mislite da nisu preterano interesantne. Svaka šansa za promjenu je dobrodošla, a najmanji pomaci i pozitivni rezultati uskoro bi mogli da porastu u ogromne. Isto važi i za studente, sad možete da počnete da spremate teže ispite, one od kojih bežite već duže vrijeme. Dobre ocjene će sigurno biti zagarantovane uz malo truda. Što se finansija tiče – tokom ovog perioda, situacija će biti manje-više standardna. Izbjegavajte kupovinu bilo čega na kredit, čekove, rate. Do kraja marta smanjite troškove.

Ljubav

Ako ste planirali da ove godine unesete promjene u vezi, da stupite u brak ili planirate proširenje porodice, sada je pravo vrijeme da o tome razgovarate sa partnerom. Parovi koji još uvijek nisu u braku, a već dugo su zajedno, mogli bi da isplaniraju budućnost i započnu život pod istim krovom. Oni koji su u braku, mogu da planiraju potomstvo. Vrijeme je idealno za opuštanje i uživanje u ljubavi. Ne dozvolite da porodične ili poslovne obaveze utiču na vašu vezu. Izlazite što više, duge šetnje će vam i te kako prijati. Slobodni pripadnici znaka mogu da iskoriste ovaj period da pronađu partnera na javnim mjestima, u kafićima, klubovima. Tu su najveće šanse za otvorenu komunikaciju, razgovore i upoznavanje. Provodite što više vremena sa prijateljima, postoji šansa da oni poznaju osobu o kakvoj maštate.

Zdravlje

Ako ste bili depresivni od početka godine ili ste konstantno neraspoloženi, krajem mjeseca pokušajte da očistite dušu najboljim lijekovima – šetnjama po prirodi ili pored vode. Pripazite se povreda u gornjim ekstremitetima.

 

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao

Imate mnogo želja, ali ne i dovoljno volje da ih ostvarite. Trebalo bi da malo više zapnete ukoliko želite da vaš rad bude cjenjeniji i bolje plaćen. Izgleda da ste izgubili motivaciju. Potrebna je promjena načina rada, više kreativnosti, da biste malo ispraznili mozak, a “napunili mišiće” i onda svom snagom krenuli ka svojim ciljevima. Saturn je u vašoj prvoj kući, a to znači da morate dobro da isplanirate sve kombinacije ka vašim ciljevima, i da pritom držite sve konce u rukama kako biste napredovali željenom brzinom. Tokom ovog perioda, ozbiljnom i restriktivnom Satrunu pridružiće se i vatreni Mars, pa će naredni period biti vrlo zahtjevan. Ako imate neka potraživanja moraćete da se potrudite više nego inače da to izvučete pošto druga strana sigurno neće da se javi da vam izmiri dugovanja. Ekonomisti i oni koji se bave privatnim biznisom trebalo bi da budu oprezniji prilikom ulaganja novca u nove poslove.

Ljubav

Ako ste u dužoj vezi ili braku, opustite se i uživajte u ljubavnoj idili. Tokom ovog perioda partner će se truditi da vam ugađa više nego inače, ne štedeći pažnju i nježnosti. Naravno, nemojte da dopustite da partner ostane bez nagrade za takvo ponašanje. Potrudite se da mu ispunite neku neostvarenu želju ili fantaziju o kojoj već dugo mašta. Oni koji su u kraćim vezama trebalo bi da iskoriste slobodno vrijeme za bolje upoznavanje i zbližavanje. Razgovarajte, dijelite nježnosti i male slatke tajne koje će produbiti vaše povjerenje i bliskost. Slobodni pripadnici znaka su u iščekivanju novih događaja. Postoji velika šansa da neka osoba koju poznajete duže vrijeme, sa kojom radite ili zajedno studirate probudi u vama ljubavne osjećaje. Doći ćete u iskušenje da rizikujete vaše prijateljstvo ili poznanstvo ne znajući da li da ta osoba dijeli iste osjećaje. Poslušajte svoje srce i učinite prvi korak. A ako budete odbijeni, okrenite situaciju na šalu. Biće vam lakše.

Zdravlje

Umjesto što samo pričate o zdravlju, pripazite na ishranu i više se krećite. Bilo bi dobro da u jelovnik obogatite ribom, povrćem, voćem i orašastim plodovima. Slatkiše i peciva pokušajte da zaobiđete. Mogući su manji problemi sa mišićima.

 

JARAC(22.12.- 20.1)

Posao

Bliži se april, mjesec koji bi mogao da vam donese dugo očekivanu stabilizaciju na poslovnom planu. Zaboravite na napetosti i nerviranja zbog teških riječi ili misli koje ste imali tokom prethodnog perioda. Iskoristite ovaj period da se odmorite i napunite energijom za nove poslovne pobjede. Tokom aprila ne očekujte nikakve dobitke na poslovnom planu. Ako ste imali probleme u komunikaciji ili poslovanju sa partnerima, kolegama, ili članovima porodice, slijedi faza primirja. Period je povoljan za rješavanje problema na najbolji način – otvorenim razgovorom. Ako ste student ili đak, smirite se tokom marta i rješite sve probleme koji vas muče u učenju razgovorom i konsultacijama sa profesorima. Finansijska situacija je najbolja tokom sredine mjeseca, početak i kraj biće standardni. Ako vas sustignu neki neplanirani troškovi, potrudite se da ih pokrijete tokom aprila ili maja. Izbjegavajte pozajmice.

Ljubav

Buran period početkom mjeseca mogao bi da zakomplikuje odnos sa partnerom, a sve to može da bude u vezi sa nekom trećom osobom ili nekim događajem koji nije direktno povezan sa vašom familijom. Neke teške riječi koje bi vi ili partner mogli da izgovorite na račun prijatelja, familije ili neke bitne događaje (za jednog od partnera) mogle bi da prerastu u burnu raspravu i veliko neslaganje, pa čak i da poremete vaše odnose. Zato, ovog mjeseca izbjegavajte kritike, a ako je partner taj koji kritikuje – smirite strasti i pokušajte da na miran način do kraja da razjasnite stvar i smirite situaciju. Najbolje je da nesporazume odmah rješite, nikako ih ne ostavljajte nedorečene i nerazrješene pošto bi mogle u budućnosti skupo da vas koštaju.

Zdravlje

Oni koji su u prethodnom periodu imali lošu krvnu sliku trebalo bi pod hitno da odrade još jednu kontrolu i da blagovremeno reaguju ako imaju problem. Čuvajte se stresnih situacija i ne dozvolite da bilo kakvi životni problemi utiču na vaše zdravlje.

 

VODOLIJA(21.1.- 19.2)

Posao

Imate li ponekad osjećaj da niko ne razumije šta želite da uradite, šta ste zamislili i kako to namjeravate da sprovedete? Ako vam se to nekada desilo, ovaj mjesec iskoristite za rad na sebi i poboljšanje komunikacije i vještine izražavanja. Izvucite poslednji atom snage iz sebe i na jednostavan, ali razumljiv način, objasnite sve što drugi ne shvataju. Ovo je definitivno dobar mjesec za sve one koji se bave bilo kakvim “komunikativnim” poslom. Ukoliko radite u marketing službi ili prodaji, možete da se nadate dobrim rezultatima. Sredinom ili krajem mjeseca moguće su greške na poslu, ali nema razloga za paniku. Ipak, ako se to dogodi, priznajte da ste pogriješili i dajte sve od sebe da to ispravite. Nemojte da ih svaljujete na druge, jer bi to skupo moglo da vas košta. Što se finansija tiče, prva polovina perioda je bolja od druge, pa onda ekonomišite, kako već znate. Ako je za utjehu, druga polovina će biti manje stresna.

Ljubav

Prva polovina mjeseca biće burnija od druge, što je možda i bolje, lijepo se ispraznite u prvih 10-15 dana, pa ćete onda biti smireniji. Moguće je da se pojave neki nesporazumi, da neke neraščišćene stari iz prošlosti sada isplivaju na površinu pa je pravo vrijeme da sva neslaganja koja ste već duže imali sa partnerom sada razjasnite. Kada to prebrodite ide mirniji period u kome ćete uživati. Ako ste u mogućnosti, početkom proljeća sa partnerom isplanirajte zajednički odmor, pogledajte ponude i rezervišite vaš odmor iz snova. Slobodni bi mogli da obrate pažnju na osobe iz svoje blizine rođene u znaku Ovna, Bika ili Vodolije. Ovog mjeseca bićete u prilici da upoznate nekoga iz tog znaka, ili bar da se nametnete toj osobi kao partner o kome bi definitivno trebalo da razmisli. Iskoristite svoj šarm u igri zavođenja i biće vaša.

Zdravlje

Borite se protiv stresa. Definitivno morate da shvatite da nerviranjem ništa nećete postići, već ćete samo sebi da naškodite i takvi nećete moći da se izborite sa problemima koje imate. Smirite se, kada ste napeti ili nervozni izađite iz svoja četiri zida i izduvajte se, biće vam lakše.

 

RIBE(20.2.- 20.3)

Posao

Tokom aprila, trebalo bi da povedete više računa o vašoj poslovno finansijskoj sigurnosti. Problemi koje ste imali na poslu, prvenstveno nerazumjevanja od strane kolega i nadređenih, kao i loši međuljudski odnosi sada počinju da se rješavaju i stabilizuju. Možda neće biti zauvjek rješeni, bićete u prilici da malo odahnete, barem ovog mjeseca. Sticajem okolnosti, svi oni sa kojima ste u sukobu više će se baviti sobom te vas neće opterećivati. Ako želite da napredujete, da uradite nešto veliko što će vam donijeti dobre rezultate, učinite to u prvih 15-ak dana, jer će u vam tom periodu biti dobri aspekti u polju finansija. To je takođe dobar period za sklapanje ugovora, za učenje, za razgovore sa poslovnim partnerima. Potrudite se da ne ulazite u nepotrebne troškove, naročito posljednjih dana marta mjeseca. Sve u svemu, dobar period što se posla tiče, dajte sve od sebe da ga iskoristite na najbolji mogući način!

Ljubav

U prvoj polovini ovog perioda vaša ljubavna veza biće na testu. Ako položite “ispit” uspjećete da sačuvate dobar odnos sa partnerom. Bez obzira na to da li se radi o sitnici ili nekoj krupnijoj stvari, poželjno je da malo “spustite loptu” i popustite kada vidite da vam sreća okreće leđa. Ne dozvolite da dođe do razmirica koje bi mogle da prerastu u ozbiljnije svađe sa dugoročnijim posljedicama. Sve što na taj način uložite u vašu vezu, sigurno će vam se vratiti tokom narednih mjeseci, pa zato pređite preko ponosa, istrpite tvrdoglavost partnera i pregurajte krizu. Usamljene Ribe su nestrpljive da uđu u vezu. Već sa prvim danima proljeća bićete u prilici da svoje želje ostvarite. Moguće je da ćete upoznati neku osobu koja vam se na prvi pogled i neće mnogo svidjeti, ali na drugi hoće, a na treći ćete biti na sedmom nebu. Dakle, posljednjih 10-ak dana marta otvorite oči…

Zdravlje

Čuvajte se da ne obolite od nekih stomačnih virusa koji vladaju u našim krajevima, pošto vam oni najviše prete. Pazite na higijenu, kao i na ishranu. Budite fizički aktivniji, ojačate imunitet.

 

Astrolog MihailoČukić * 063/359-260

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI