0
ŽIVOT ISPOD OSLABLJENOG MJESECA

VRUĆI HOROSKOP (prvi dio)

Autor teksta: Raif Esmerović

Zavesti i opčiniti voljenu osobu i nije tako lako kako se čini na prvi pogled pa vam stoga drevna astrologija otkriva isprobane recepte s kojima možete bilo kojeg muškarca ili ženu potčiniti ali i usrećiti. Odvažite se, budite smioni, jer znate onu izreku: SREĆA PRATI HRABRE!

Kako seksualno vezati ženu Ovan za sebe?

Stavite na šporet sedam litara vode da proključa i kada se to desi u vodu sipajte devet kašika lavande, pokrijte poklopcem posudu i ostavite tako pet minuta. Potom se tom vodom polijte po golom tijelu, od vrata pa na dolje.

Kako seksualno vezati ženu Bika za sebe?

Sedam petaka, nakon tuširanja, idite u svoju spavaću sobu i zapalite crvenu svijeću. Masirajte svoj penis s uljem od mošusa i razmišljajte o ženi Bik koja vas privlači.

Kako seksualno vezati ženu Blizanac za sebe?

Prilikom koitusa sa ženom Blizanac, prije penetracije, potrebno je da svoj penis namažete uljem ili sokom od breskve. To će je učiniti vezanom za vas.

Kako seksualno vezati ženu Rak za sebe?

Odvedite ovu ženu na obalu rijeke u noći sa jasnom mjesečinom i na deki vodite ljubav sa njom. To će je učiniti potpuno vašom.

Kako seksualno vezati Ženu Lav za sebe?

Kada vodiš ljubav s njom, u trenutku dok penetriraš u nju, poljubi je u uho i šapatom reci: ” Lijepa i čvrsta lavice, najljepša ženo od svih, sada si zauvijek moja, samo moja.”

Kako seksualno vezati ženu Djevicu za sebe?

Odmah nakon odnosa sa zodijačkom Djevicom uzmite nekoliko dlaka njene kose i zapalite ih u plamenu crvene svijeće. Zatim zapalite tamjan od mošusa. Ta žena postat će  samo tvoja.

Kako seksualno vezati ženu Škorpiju za sebe?

Sa ovom ženom se ljubav mora voditi u vodi, bilo da je riječ o kadi ili bazenu, rijeci ili moru. Nakon seksa namažite njeno tijelo ružinim uljem.

Kako seksualno vezati ženu Strijelac za sebe?

Odvedite je u kadu napunjenu vodom i tu vodi ljubav s njom, ali pazi da pritom bude upaljena crvena svijeća u kupaonici dok imate koitus.

Kako seksualno vezati ženu Jarac za sebe?

Prilikom vođenja ljubavi sa ovom ženom potrebno je u blizini kreveta u crvenuoj posudi, ispunjenoj zemljom, zapaliti sedam crvenih svijeća i ostaviti ih da dogore do kraja.

Kako seksualno vezati ženu Vodoliju za sebe?

Sa ovom ženom najbolje je voditi ljubav u kišnom danu, kada pada voda sa neba. Možete ljubav voditi i na javnom mjesto, u dvorištu ili ulici, ali pazite da ne budete flagrante delicto – uhvaćeni na djelu.

Kako seksualno vezati ženu Ribe za sebe?

Kada ste u krevetu sa ženom ovog znaka, svucite njene gaćice zubima i onda zubima otkinite jednu stidnu dlaku sa nje pa je zapalite u plamenu plave svijeće.

Kako seksualno udovoljiti muškarcu Ovna?

Kada vodiš ljubav s njim, nosi rublje od crne čipke, i čim završi koitus zapali crvenu svijeću pored kreveta.

Kako seksualno udovoljiti muškarcu Biku?

U noći punog Mjeseca okupajte se, na tijelo nanesite ulje mošusa i lezite u krevet. Pokrijte se crvenom tkaninom i pretvarajte se da spavate. To će do ludila uzbuditi muškarca Bika.

Kako seksualno udovoljiti muškarcu Blizancu?

Pozovite ga da vam se pridruži u kadi gdje ga morate oprati, posebno po intimnim dijelovima, a to ćete učiniti ni manje ni više nego svojim jezikom.

Kako seksualno udovoljiti muškarcu Rak?

U noći punog Mjeseca stavite čašu punu vode pored kreveta i dok vodiš ljubav s njim vrišti od zadovoljstva. Nakon koitusa izmasirajte mu leđa i zajedno popijte tu čašu vode.

Kako seksualno zadovoljiti muškarca Lava?

Kada odete u krevet s ovim muškarcem dopustite mu da dominira i radi što on želi. Pritom glumite da vam to čini veliko zadovoljstvo. Nakon seksa recite mu da nikada prije niste imali takvo fantastično seksualno iskustvo.

Kako seksualno zadovoljiti muškarca Djevicu?

Skinite se a onda s vucite i sa njega odjeću. Masirajte ga svojim jezikom od stopala do glave. Poludjet će za vama.

Kako seksualno zadovoljiti muškarca Vagu?

Prije nego što se upustiš u vođenje ljubavi s muškarcem Vagom kapni sedam kapi parfema lavande po svojim stidnim dlakama i poljubi njegov penis.

Kako seksualno zadovoljiti muškarca Škorpiju?

Nakon koitusa sa ovim muškarcem recite mu da leže na stomak a onda mu koristeći neku hidratantnu kremu ili aromatično ulje izmasirajte dio tijela gdje se nalaze bubrezi.

Kako seksualno zadovoljiti muškarca Strijelca?

Kada vodite ljubav s muškarcem ovog znaka ljubite se strastveno i na vrhuncu zadovoljstva, prilikom orgazma, noktima mu ogrebite leđa ali pazeći da ne bude grubo.

Kako seksualno zadovoljiti muškarca Jarca?

Prije nego li počnete voditi ljubav milujte ga po cijelom tijelu, naročito po erogenim zonama.

Kako seksualno zadovoljiti muškarca Vodoliju?

Predložite mu da vodite ljubav na nekom neuobičajenom mjestu poput brda, planine ili na plaži, ili pak u liftu ili nekom drugom mjestu. To će ga raspametiti.

Kako seksualno zadovoljiti muškarca Ribe?

Stvorite mističnu atmosferu u prostoriji gdje ćete voditi ljubav. Zapalite svijeće svjetle boje i mirisni tamjan. Prije samog seksa pružite mu masažu tijela a genitalni dio odradite jezikom.

Oznake: , ,

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI