0
Znak Jarac i kombinacije podznaka

Znak Jarac i kombinacije podznaka

Znak Jarac i kombinacije podznaka

Jarac je izdržljiv i obično koščat, često i specifičnu boju kože. Ponekad ima sivlji tamniji ten, a gotovo uvijek uzdržano i oprezno držanje. Na distanci je, djeluje hladno. Uporan je i ima fizičku snagu za duže staze. Zato i često uspjeva prolazeći strpljivo stepenicu po stepenicu. Katkad može djelovati neljubazno i nedostaje mu ležernosti.

 

JARAC–OVAN:

Često zauzima važan položaj s kojeg može utiecati na druge. Ima vrlo naglašen autoritet, a ponekad upada u iskušenje da postane tiranin. Sposoban za rukovođenje i za pokretanje većih projekata. Gotovo uvijek na vodećim pozicijama. Zna biti i nepopravljivo tvrdoglav.

 

JARAC–BIK:

Smiren i pomalo spor. Cijeni užitke i dobro balansira između dužnosti i opuštanja. Ponekad razvije crtu sebičnosti. Prilično je okrenut materijalističkim shvatanjima, iako mu ne nedostaje razumijevanja filozofskih gledišta. No njegov je izbor uglavnom prizemljen.

 

JARAC–BLIZANAC:

Izvrsna kombinacija za posao, medije i umjetnost. Istovremeno ozbiljan i otvoren, zna jasno izraziti svoja načela i planove. Elokventan i koncizan. Odlično surađuje i rukovodi s ljudima. Koji put zbunjuje dječjim izgledom izvana i zrelošću iznutra.

 

JARAC–RAK:

Izvana mekan, iznutra čvrst. Pravi emotivac u duši koji ima faze otkrivanja i skrivanja osjećaja. Sentimentalan i dubok. Rado je prihvaćen u društvu, a mnogi cijene i njegove diplomatske sposobnosti.

 

JARAC–LAV:

Ima jako naglašene osobine vođe, te vrhunsku sposobnost organizacije. Zbog naglašenog samopouzadnja zna iritirati druge. Koji put je i previše siguran i nedostaje mu mekoće. Također je radoholičar i to očekuje i od drugih. Nema smisla za nježnosti.

 

JARAC–DJEVICA:

Dobra kombinacija za vrhunske poslovne rezultate. Upornost i dosljednost udružena je s preciznošću i inteligencijom. Zna se i zabaviti ako treba. Obično je vrlo uspješan u poslu, no jednako tako može biti i u društvu. Zna i s djecom.

 

JARAC–VAGA:

Ljubazan, no iza osmijeha on nikad ne odustaje. Obično je patriot koji ima ambicije. Također često doživi ugodnu i dobru starost. S godinama razvije i onu rijetko viđenu duboku mudrost koju praktično koristi u životu.

 

JARAC–ŠKORPION:

Pametan, pronicljiv, nesalomljiv. Izvrstan u koncentraciji i uopće ima briljantnu inteligenciju. Može djelovati hladno, gotovo ledeno ili je jako hladnokrvan. Dobro se snalazi u ratu i odbično je teško savladiv protivnik. Škola mu isto dobro ide.

 

JARAC–STRIJELAC:

Ima izražene sposobnosti za velike sustave, razumije stvari u globalu, te istim dobro rukovodi. Zanimljiva je kombinacija otvorenosti i povučenosti, pa iznenađuje druge sa svoja dva lica. Glavni kontrast je između ozbiljnosti i veselosti. Ima smisla za humor. Zna se pobrinuti za sebe i siguran je.

 

JARAC–JARAC:

Prilično hladan, do reume. Pametan, uporan, konstruktivan, a nedostaje mu ležernosti i mekoće. Koji put je previše krut i tvrdoglav. Vrijedan radnik koji nikad ne odustaje, no raspoloženje i ozračje oko njega može biti tmurno. Rijetko se smije. Previše ozbiljan, no pouzdan.

 

JARAC–VODENJAK:

Podjednako ga zanima tradicija i budućnost. Ima smisla i za realnost, no ima i mašte. Zainteresiran za eksperimente koje zna pretvoriti u djelo. Dobra kombinacija za istraživanja svih vrsta. Ne drži se kruto pravila i zna tražiti nova rješenja.

 

JARAC–RIBE:

Povučena priroda koju često treba bocnuti da se pokrene. Mana mu je sporost, a vrlina da jasno može sagledati stvari u svoj njihovoj širini, kao i realitetu. Može se razviti u dobrog savjetnika, a sklon je pomaganju drugih

raskovnik

izvor astrozmaj

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI