0
21 i 22.04.2021. Venera u konjunkciji sa Uranom u Biku

21 i 22.04.2021. Venera u konjunkciji sa Uranom u Biku

Venera u spoju sa Uranom nam donosi obrte, bilo kroz neki vid iznenađenja, kroz neke neočekivene novine ili neke preokrete. Sve može da se desi u trenu. Sve ide brzo, naglo. Venera u Biku teži postojanosti, stabilnosti na nekom planu, bilo to emotivni ili finansijski. Uran je taj koji podstiče novine, ali neoubičajenost, slobodu, različitost, te može donijeti neki vid izlaska iz svakodnevnice, iz uobičajenog.


Zavisno kroz koju kuću vam prolaziti te promjene će doći, ili ćete ih sami stvaritit. Nešto se mjenja, brzo, naglo.


Neki recimo mogu imati neki iznenadni dobitak zato što je Bik vezan za finanije, zaradu, neki iznenadno poznanstvo ili novu ljubav, dok drugi iznenadni prekid veze. Naravno, sve zavisi od toga kakve aspekte vam pravi sa natalnim planetama. To provjerite i ako su dobri onda će novine biti dobre za vas. Onda vam se naglo može život na bolje promjeniti.
Naročito, pozitivne novine ako imate neku planetu na 10. stepenu zemljanih znakova: Bika, Djevice, Jarca, pa onda u nešto manjoj mjeri i u vodenim: Raku i Ribama.


Ako imate oko 10. stepena u: Lavu, Škorpiji i Vodoliji promjene mogu biti neželjene i nepovoljne, stresne. Recimo,nekima može donijeti prekid nečega.


Osobe koje imaju planete oko 10. stepena u Biku bilo Sunce, Mjesec, Veneru, ili podznak vi ćete, posebno biti skloni novinama, naglim promjenama. Od vaše svijesti zavisi kako ćete se nositi sa njima, koliko ćete ih lako prihvatiti i prilagoditi im se. Ne zaboravite da se sve dešava sa razlogom i da su novine uvijek prilike za nešto, te ih prihvatite i nastojte da u njima nađete baš ono što vam je sada potrebno.


Poriv za originalnošću, takođe donosi ovaj aspekt, te će nekima donijeti da se izraze na drugačiji način, da plasiraju nešto novo, što može biti jedinstveno i interesantno. Oni koji du kreativni ili umjetnički nastrojeni mogu stvarati nešto izuzetno, originalno.


Ukoliko nešto novo pokrenete ili vam život donese, to će biti nešto sasvim drugačije, što vam mijenja situaciju u kojoj ste bili.
Sretno sa novinama!
Budite spremni na promjene

Svetlana Milenković-Filipović

Imagen de Kadres en Pixabay 

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI