0
Astro prognoze i Horoskop za novembar 2019

Astro prognoze i Horoskop za novembar 2019

Astro prognoze i Horoskop za novembar 2019

Astrolog Željka Knežević

Prvi dan novembra obilježava prelazak Venere iz Škorpije u vatrenog i optimističnog Strijelca. Merkur je započeo svoj retrogradni hod u Škorpiji i biće  do 20. novembra gdje svi treba da pazimo šta pričamo, dogovaramo, potpisujemo, kakve finansijske transakcije planiramo i sve još što je pod vladavinom Merkura i u vašem ličnom horoskopu gdje tranzitira kroz koje polje.

šta vašem znaku donosi retrogradni Merkur poslušajte ovdje

Mars i dalje tranzitira kroz Vagu do 19. novembra gdje se dešavaju razne napete i borbene situacije u partnerskim odnosima. Od 19. novembra pa na dalje Mars će ući u Škorpiju i praviti opoziciju sa Uranom iz Bika gdje se kod mnogih osoba mogu dešavati pretjerana agresivnost, drastične promjene, nagli prekidi, nesreće, neosjetljivost na tuđe probleme i originalna dešavanja koja mogu biti u vašem polju imetka, finansija i polju nasljedstva, partnerovih finansija, osiguranja i još mnogih dešavanja.

Neptun koji se kretao retrogradno sada kreće direktno od 27. novembra pa za mnoge stvari koje nisu bile jasno definisane ili viđene ili su bile maskirane, sada padaju maske i sve je mnogo jasnije pa pojedine osobe čak se mogu i razočarati i uvidjeti da su neke stvari bile iluzija.

 

Generalno, gledano nikad nije lak period kada je Merkur retrogradan, a posebno u Škorpiji gdje će tranzitirati od 3. oktobra do 9. decembra može biti dobar za špekulacije, a i raskrinkavanje prikrivenih ili prećutanih istina. Neočekivane preokrete i mnogo strasti će donijeti vladavina Škorpije dok poslovno mnogi znaci mogu imati uspješnu karijeru.

Iskoristite još ovog mjeseca Jupiterovu energiju i optimizam jer posle 3. decembra on prelazi u Jarca gdje je dosta poslovan i teži visokim položajima, vladarstvu i funkciji.

Evo šta sve mogu očekivati pojedinačni znaci horoskopa OVDJE

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI