0
Astrologija, Numerologija i tarot za april 2016.

Astrologija, Numerologija i tarot za april 2016.

Astrologija, Numerologija i tarot za april 2016.

Venera u Ovnu donosi lijepa dešavanja na ljubavnom planu, dok Merkur u Biku stvara povoljne poslovne prilike za trgovce…

Dobro je što je mart konačno iza nas, jer ovo je bio težak period za većinu ljudi. Mnogo probema obilježilo je razna životna polja, a najviše nevolja bilo je na ljubavnom planu. Kod nekih parova sukoba je bilo toliko da su se na kraju razišli.

 

Buđenje strasti

S ulaskom Sunca u znak Ovna – stvari kreću nabolje. Stiglo je i proljeće, dan je sve duži, sunca ima više, pa će se mnogima popraviti raspoloženje. Pored toga, Venera, planeta ljubavi, polako iz Riba prelazi znak Ovna i donosi nove romanse. To je dobar znak za slobodne i usamljene osobe, jer konačno će se pojaviti neko zbog koga će ima zaigrati “leptirići u stomaku”. Budući da je planeta ljubavi u vatrenom Ovnu, ona “gori” od strasi i želje za romansom. Iako je ova planetarna konstelacija povoljna za sve zodijačke znake, najviše koristi od nje imat će Ovnovi, Lavovi i Strijelci. Približavanje Venere Uranu najavljuje brze i neočekivane događaje. Mogu vam se ostvariti čak i najluđe ljubavne fantazije.

 

Energija ljubavi i strasti približava se vrhuncu krajem mjeseca, ali ona može biti nepovoljna za parove koji su u nestabilnim vezama jer donosi sukobe. Ukoliko ovi parovi uspiju da prebrode posljednju nedjelju aprila, imaju šansu da sačuvaju vezu.

Dobar aspekt koji pravi Venera sa Saturnom i Marsom daje snagu i blagoslov vezama započetim u ovom periodu.

Jak uticaj Saturna donijeće i karmičke veze, ponovni susret s osobom sa kojom ste bili u emotivnoj vezi u nekom od prethodnih života. Tu osobu jednostavno ćete prepoznati već pri prvom susretu, jer činiće vam se da je poznajete dugi niz godina. Imat ćete osjećaj kao da ste se već negdje sreli.

Venera u aprilu također pravi aspekt (kvadrat) s Plutonom, što ukazuje na fatalnu ljubav ili snažnu seksualnu privlačnost. Ova planetarna postavka mnogima donosi velika iskušenja, tajne ljubavi i prevare.

 

Oprez u saobraćaju

U aprilu Merkur u Biku pravi odličan aspekt s Jupiterom. To je dobra postavka za one koji se bave trgovinom, nekom uslužnom djelatnošću, proizvodnjom i prodajom brze hrane… Ovo je takođe izuzetno dobar period za studente, koje će na ispitima pratiti velika sreća.

Ukoliko ste u nekom sukobu, ili pak ne razgovarate s određenom osobom, ovo je idealan period za pomirenje zahvaljujući jakom uticaju Merkura.

Ovu šansu moraju iskoristiti osobe koje su u sukobu s roditeljima, djecom ili drugim članovima porodice.

Konjunkcija Marsa i Saturna u znaku Strijelca pravi izuzetno težak aspekt. Zahtevaće više rada i energije za svaki zadatak. Ništa neće lako teći.

Ova planetarna postavka predstavlja aspekt borbe na gotovo svim životnim poljima, što često biva propraćeno nepredvidivim otežavajućim okolnostima.

Ovaj planetarni raspored može ukazati i na neke povrede, pa Strijelčevi, na primjer, treba da pripaze na noge. Njima se takođe savjetuje dodatni oprez u saobraćaju, jer moguće su nesreće.

Takođe, opasnost od povreda preti svim promenljivim znacima (Blizanci, Djevica, Strijelac, Ribe).

 

numeroloski broj 4Numerološki broj 4

Najavljuje težak period, budući da četvorka ima sudbinski karakter. To znači da je sve ono što se dešava u aprilu već predodređeno na neki način. Kako je četvorka karmički broj, sad će vam isporučiti račun za sve što ste radili u prethodnim životima.

Moguće je aktiviranje hroničnih zdravstvenih tegoba, kao i briga o roditeljima ili starijim osobama. Potrudite se da im budete od pomoći. Ovo nije mjesec kad treba započinjati nešto, jer sve će biti propraćeno poteškoćama. Strpite se do maja, kad stvari kreću nabolje.

U aprilu se potrudite da pošteno radite i budete fini prema drugima da vam se zle namjere ne bi višestruko obile o glavu.

 

tarot_13 smrtTarot karta XIII smrt

Ova karta donosi iskušenja. Takođe, morate se osloboditi stvari koje vas na bilo koji način koče. Presjecite i krenite dalje. Karta uvijek sugeriše neke promjene, ali nikad ne ukazuje na fizičku smrt. Karta nije toliko loša, s obzirom na njen naziv, ali ipak treba da budete oprezni jer može ukazati na uticaj crne magije ili prokletstva, što se može aktivirati baš u ovom mjesecu. Pratite šta vam se dešava. Ako vam je nešto sumnjivo, najbolje da odmah proverite jeste li pod uticajem neke negativne energije.

 

 

Astrolog Predsrag Petković

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI