0

Imat će po čemu pamtiti zimu: Ova 3 znaka upoznat će ljubav svog života do kraja godine!

Imat će po čemu pamtiti zimu: Ova 3 znaka upoznat će ljubav svog života do kraja godine!

 

 

Sljedeća dva mjeseca za neke znakove neće biti uopće zabavni – čeka ih puno posla, stresa i neispunjenih obećanja.

 

Međutim, ako spadate u neki od ova tri znaka, to vas uopće ne treba zabrinjavati, jer je pred vama period iz snova, posebno kad je ljubavni aspekt u pitanju.

Bik

Nakon nekoliko stresnih mjeseci, od sljedećeg mjeseca ćete se konačno moći malo opustiti. Osjećat ćete se kao da ste ponovo prodisali, jer će se neke stvari konačno srediti. To znači da ćete neke ljude morati ostaviti u prošlosti, ali i sami ćete shvatiti da im je tu i mjesto. Srećom, ubrzo će naići neko ko će popuniti prazninu u vašem srcu.

Potrudite se da u novebru, a posebno u decembaru manje sjedite kod kuće, a više se krećete po zabavnim događajima, jer su vam zvijezde spremile posebno lijepo poznanstvo – samo šteta šta se ta osoba neće sama od sebe stvoriti u vašoj sobi. Dakle, osmijeh na lice i spremite se za dobar provod.

 

Škorpion

Škorpionima generalno gode ovi jesenski i zimski mjeseci – rijetko kad pripadnici ovog znaka uživaju u ljetu. Za vas je miris zime, koji se polako počinje osjećati, sinonim za romantiku i baš u takvom raspoloženju ćete biti u idućem periodu i dugo nakon dočeka Nove godine.

Za pripadnike ovog znaka koji su sami, druga polovina Decembra donosi mnoštvo zanimljivih poznanstava – uglavnom preko posla. Među tim ljudima će se naći i jedna posebna osoba, a na vama je da odlučite hoće li to biti neko koga želite poljubiti za Novu godinu ili ne. Zvijezde kažu da bi trebali toj osobi pružiti šansu.

 

Djevica

O, mučene Djevice – znamo da vam je čitava ova godina bila kaotična, depresivna i na momente nepodnošljiva. Za neke od tih stvari ste sami krivi, ali ipak za većinu niste. Ne brinite, ovaj grozan period se polako privodi kraju. Vjerojatno ste već sredinom Oktobar osjetili poboljšanje i to će se nastaviti i u idućim mjesecima.

 

Zvijezde su vam tako poredane da donose predivna događanja na ljubavnom planu i potencijalnog partnera na duge staze. Samo je jako bitno da izađete iz te apatije u koju ste zapali jer ćete u suprotnom propustiti šansu života.

Poslušajte kompletan horoskop za 2018 Godinu OVDJE

foto pixabay.com

besnopile/noizz/atma.hr/obrada/trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI