0
Jupiter u Strijelcu

Jupiter u Strijelcu do 03 12 2019 : najviše sreće će imati Strijelci, Lavovi i Ovnovi pa se nastavlja dobrobit za Vage, Blizance, Vodolij…

Jupiter u Strijelcu do 03 12 2019 : najviše sreće će imati Strijelci, Lavovi i Ovnovi pa se nastavlja dobrobit za Vage, Blizance, Vodolij…

JUPITER ANĐEOSKE ZAŠTITE TRANZITIRA KROZ STRIJELCA OD 8. 11. 2018. g. DO 3. 12. 2019. g.

Dugo očekivane sretne prilike se pokreću i najviše sreće će imati Strijelci, Lavovi i Ovnovi pa se nastavlja dobrobit za Vage, Blizance, Vodolije i ostale horoskopske znake.

Svi mi možemo zaokružiti jedan životni ciklus od 12 godina pa ako je i bilo nekih manje dobrih životnih problema sada će ih sigurno Jupiter uvećati i raširiti da bi mogli napokon da se razriješe.

Iako svi znamo da je Jupiter veliki sretnik, zna on i da uz nepovoljne aspekte napravi probleme koji se mogu ispoljiti u pretjerivanju, egoizmu, pretjerivanju u jelu i piću itd.

Jupiter u Strijelcu pokazuje ljubav prema, putovanjima, filozofiji, učenjima, religiji, stranim kulturama i raznim životnim sistemima mišljenja i uređenjima. Najbolji je pokazatelj Jupitera da se prisjetite šta ste pokretali iz 2006. i 2007. godine. Sada se taj ciklus treba završiti i pokrenuti neki novi ciljevi i planovi ili prosto nešto još dublje sagledati i proširiti.

Mnoge osobe će sada pokrenuti neku novu filozofiju, učenja, religiju koja može potrajati narednih dvanaest godina. Kako imamo tri planete u svom sjedištu, a to je Jupiter u Strijelcu, Neptun u Ribama i Saturn u Jarcu koji će biti aktivni krajem 2018. godine i početkom 2019. godine.

Ovo je jedan mnogo moćan period koji može značajno da odredi naše životne tokove na duži niz godina što zavisi gdje je sve to u vašem ličnom horoskopu. Radi se o aspektima koji su dosta sretni, realni sa Saturnom, sretni sa Jupiterom i duhovni, uzvišeni uz Neptuna.

Jupiter u Strijelcu daje šira razumjevanja, dalekovid pogled na život i proročke uvide u budućnost.

Mnogim Strijelcima koji budu imali mogućnosti za istraživanja drugih naroda i kultura predstoji dosta putovanja i učenja. Problemi koji se mogu javiti u više navrata u toku tranzita Jupitera koji pravi kvadrat sa Neptunom mogu se ispoljiti u pretjerivanju, nesmotrenosti, neprilogođavanju, gubitak novca zbog drugih, pretjeranog idealizma što još ovisi gdje se nalazi aspekt u vašoj ličnoj natalnoj karti.

Ovaj aspekt daje razne sekte, lažne proroke, vidovnjake, gurue, probleme na morima, neistine, nestanke ljudi, pojave novih virusa itd. Bilo bi dobro da konsultujete svog astrologa i da vidite šta vama donosi tranzit Jupitera kroz Strijelca.

Uopšteno tumačenje šta možete očekivati od Jupitera  poslušajte OVDJE

HOROSKOP ZA 2019 God

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI