0

Ljubavni horoskop za Maj

Ovan

Ako ste u vezi:

Bračni Ovnovi i oni koji su u dugim vezama, ovoga puta prenaglašeno dokaze ljubavi doživljavaju na jedan materijalistički način. Želite od parnera veću pažnju kroz poklone, večere u restoranima, zajedničko putovanje ili bi da kupite nov automobil, namještaj, obnovite vašu i dječiju garderobu. Moguće su sitne svađe i nezadovoljstva vezane za potrošnju novca i lošiju komunikaciju. Sve do 22. maja, dok god se planeta Merkur kreće retrogradno, nećete lako naći razumijevanje sa partnerom. Budite mudriji i sačekajte kraj maja i sve će se složiti onako kako vi želite. Potrebni su vještina i kompromis!

Ako ste slobodni:

Obije planete koje su važne za vaše ljubavne osjećaje (Sunce i Venera) se sada nalaze u vašem polju novca. Sigurno je da ćete ga imati i da ćete ga trošiti, na sebe i druge. Vi uglavnom nemate problem sa sigurnošću u sebe, ali novac će vam dati dodatni stimulans, tako da ćete ga iskoristiti da sebi ostvarite priželjkivani luksuz i kretanja u takozvanom visokom društvu. Tu vas može privući jedna galantna škorpija,Vaga, Blizanac ili Lav. Da bi ovojili jedno srce, budite parlamentarni u komunikaciji i ne namećite tvrdoglavo svoju volju, jer tolerantnim stavom krajem mjeseca možete očekivati ulazak u jednu izazovnu vezu.

Sasvim mladi predstavnici Ovnova će se ludo zabavljati u drušvu i na zabavama. Bićete svuda gdje vas pozovu kao dobrodošli gost. Oko perioda mladog Mjeseca 7. maja ili od 23. maja, na jednoj od zabava možete se zaljubiti i započeti romantičnu vezu.

 

Bik

Ako ste u vezi:

Bikovi koji su u braku ili ozbiljnoj vezi se nalaze još uvijek u fazi harmonizovanja odnosa sa partnerom. Vi se osjećate izuzetno dobro, puni ste energije i ljubavnog žara i sada intenzivno tražite pažnju partnera i definisanje vašeg odnosa. Vaš partner je preokupiran sobom i svojim problemima i nije sposoban da vas shvati. Ipak, za vas nije došlo vrijeme za drastičnu promjenu, jer ne ide vam na ruku energija retrogradnog kretanja većine planeta i zato je najmudrije da održite stanje ovakvo kakvo jeste. U vezi s vašim seksualnim životom, stvari će se postepeno mijenjati na bolje, a u posljednjoj dekadi maja uspostavićete i pravu komunikaciju. Strpljen spašen!

Ako ste slobodni:

Na majskom suncu sve izgleda ljepše, a mladi Bikovi će posebno zablistati. Svojim novim imidžom osvajate i kradete čežnjive poglede suprotnog pola. Uživaćete punim plućima u ljepoti trenutka, u flertu i po kojoj kratkoj vezici. Privlačite pažnju jednog Bika, Jarca, Vage ili škorpije.

Međutim, u prvih desetak dana maja, s vremena na vrijeme, javljaće vam se nostalgični osjećaji prema prošloj ljubavi. U narodu kažu – da je valjalo ne bi prošlo! U prilici ste da birate i iznenadićete se koliko niste pogrešili, ako odaberete novog partnera. U posljednjoj sedmici maja, bićete već zagrljeni i zaljubljeni. Sjajno!

 

Blizanci

Ako ste u vezi:

U ovom periodu zauzeti Blizanci otežano izražavaju svoja osjećaja, želje i namjere. Još se osjećate skučeno, zarobljeni u brizi zbog vašeg odnosa sa parnerom, te tako sami sa sobom razgovarate, analizirate i prepirete se. Možete djelovati čudno partneru s brojnim promjenama raspoloženja i zato bi bilo najbolje za vas da se otvorite partneru i iskreno porazgovarate. Uzdržite se do 9. maja, jer tada ćete dobiti podršku od planete Jupiter i vaš će partner biti raspoloženiji da vas sasluša. Situacija ima šanse da se postepeno popravi, a u posljednjoj dekadi maja i da zablista. Odjednom ćete osvježeni maksimalno popraviti odnose i mnogi parovi će početi da planiraju datum vjenčanja.

Ako ste slobodni:

Mjesec maj će vam donijeti pregršt ljubavi, bez obzira na prividnu nezainteresovanost i zauzetost drugim stvarima. Iz trenutne povučenosti može vas prenuti jedna stara ljubav ili vas može zaintrigirati zabranjeno voće. Prepustićete se ljubavi, ali u diskreciji i daleko od pogleda radoznale javnosti. Ovo raspoloženje će vas držati sve do 20. maja odnosno do momenta kada Sunce uđe u vaš znak i kada ćete pod uticajem ove pozitivne energije promijeniti ploču i poželjeti da se ponovo eksponirate. Vratićete se veseli u društvo i javno prikazati vašeg partnera.

Mlađi Blizanci će uglavnom večeri provoditi u društvu, međutim u posljednjoj dekadi maja zaljubiće se u jednog Strijelca, Vagu, Lava ili Ovna. Sretno!

 

Rak

Ako ste u vezi:

Većina planeta se premjestila sa zapadne strane i koncentrisala na istočnu, djelujući svojim energijama na vas stimulativno u smislu lične promjene. Vi ste se mjesecima trudili da ugodite i zadovoljite druge, a sada je došlo vrijeme kada treba da se izborite za sebe i ličnu sreću. Polako se okrećete sebi i svojim potrebama, a ova novonastala situacija će biti vidljiva i može se ispostaviti kao smetnja harmoniji u braku i partnerskim odnosima. Partner će pokušavati na razne poznate načine da vas vrati u prethodnu poziciju, ali u tome neće uspjeti. Mala igra snaga neće bitno pomjeriti odnose. Vaša svakodnevnica će biti daleko sretnija, a vaš društveni život intenziviran. Jačajte samopouzdanje!

Ako ste slobodni:

Pred vama je lijep mjesec ispunjen događanjima i emocijama. Daje vam se prilika da iz društva u kome se krećete upoznate zanimljivu osobu. Privući će vas jedan Bik, škorpija, Riba ili Djevica. Naglašeno ćete biti romantični i izražavati svoju emociju kroz brojne sms poruke. Potrudite se da budete jasni i konkretniji, da ne bi došlo do nesporazuma. Vrlo je vjerovatno da ćete ukoliko odugovlačite ostati kratkih rukava i ljubavni život svesti na po koji flert. Iskoristite majski mlad Mjesec 7. maja i hrabro učinite prvi korak prema osobi koja vam se dopada.

Oni Rakovi koji su se nedavno zaljubili uživaju na majskom suncu i u zagrljaju partnera.

 

Lav

Ako ste u vezi:

Od polovine maja, Lavovi koji su braku ili dugim vezama mogu da očekuju postepeno stišavanje napete situacije nastale u proteklim mjesecima. Računajte da su se podigle bijele zastave i da je zavladalo primirje. U tome je dobrim dijelom pomogao novac koji je stigao u kuću i vaše uspjehom poneseno dobro raspoloženje. U posljednjoj sedmici maja vratiće se i stare strasti u vaš krevet i konačno će se poboljšati i vaš seksualni život.

Ako ste slobodni:

Slobodni Lavovi će pamtiti mjesec maj po ludim zabavama, interesantnim ljudima, brojnim udvaranjima, flertu i avanturama. Ova vrsta provoda će se stišavati u posljednje dvije dekade maja, kada vam se dogodi da se iz jednog za vas prolaznog seksa, rasplamsaju nevjerovatne strasti. Za to će biti zaslužna jedna vrlo obrazovana i dobro situirana osoba iz grupe Lavova, Ovnova, Vaga, Vodolija i Strijelaca. Da li ćete izgubiti tlo pod nogama?

Mladi Lavovi svojim energijom i šarmom osvajaju primat u društvu i postaju popularni i zanimljivi svojim vršnjacima. To je baš ono što vas hrani i daje polet i smjelost da otvoreno priđete onome ko vam se dopada.

 

Djevica

Ako ste u vezi:

Tokom maja posvećeni ste problemima na poslu i malo imate vremena za partnera i on se sa pravom može pobuniti. Najmudrije je da raččišćavajte sve nejasnoće odmah, da vam se ne potkradu nesporazumi i uvuku obostrane sumnje u vrijednost vašeg odnosa. Konačno i vama treba predaha i opuštanja i zato, kad god je moguće, povedite partnera na neki lijep ručak, večeru ili zajedno odgledajte pozorišnu predstavu ili film. Porodični izlet u prirodu je također jedno od rješenja. Ovim postupcima umirićete partnera i sebe a zadovoljstvo i kućni mir su zagarantovani. Opustite se!

Ako ste slobodni:

Slobodne Djevice mogu iznenaditi kvarovi na sredstvima za komunikaciju (telefon i kompjuter), što je za vas u neku ruku spas, jer treba da se izvučete iz kuće i obaveza i potražite društvo napolju. Svijež vazduh i razmjena misli sa drugima će vam prijati. Kako su vama emocije vrlo važne, a tražite partnera koji vas intelektualno podstiče, ljubav ćete naći na poslu, putovanju ili fakultetu. To će biti osoba istih načela ili interesovanja iz grupe Bikova, Vaga, Rakova, Riba ili Blizanaca. Posljednje dekade maja veće su šanse da se dublje zbližite sa osobom koja vam se dopada.

Sasvim mlade Djevice naći će prvu ljubav u školi, na nekoj aktivnosti ili kursu. Zanosno!

 

Vaga

Ako ste u vezi:

Vage koje su u braku ili dugim vezama, u maju, ostvaruju sa partnerom vrlo skladan odnos i najveću energiju crpu iz tog polja. Bez obzira na male nesuglasice u vezi vaspitanja djece i potrošnje novca, vi sada imate veliku podršku partnera. On će vam pomoći savjetima, uslugama i novcem. Ove pozitivne prilike podstiču seksualnu privlačnost između vas i vašeg parnera, te ćete kompletno osvježiti vaš odnos.

Vagama su harmonija i ljubav neophodni, isto toliko koliko i vazduh i zato vi ovih proljetnih mjeseci lepršate, smješkate se i širite u okolinu dobro raspoloženje.

Ako ste slobodni:

Slobodne Vage će iskoristi lijepo vrijeme i aktivno nastaviti potragu za ljubavlju i zadovoljstvima. šarmantno i lako ulazite iz flerta u avanturu sa osobama koje vas privlače, ali sada vam se može desiti da se baš zaljubite u osobu koja vam se ranije uopšte nije dopadala. život ponekad pravi takve zamke i menja kriterijume. Može biti da vam je ta osoba do sad bila nadobudna i nesimpatična, a desiće se da vas je snažno ponijela strast i da ćete prekršiti svoja pravila. Danima nećete izlaziti iz zajedničke postelje. U pitanju može biti jedan Lav, Strijelac, Ovan, Bik, vaše ogledalo Vaga ili Vodolija. Slatka vrtoglavica!

 

Škorpija

Ako ste u vezi:

Zauzete Škorpije sada punim plućima mogu da udahnu ljubav, jer se partner prema vama ponaša zaštitnički, nježno i velikodušno. Doživjet ćete najljepše ljubavne trenutke sa partnerom u ovoj godini. Društveni život je također bogat i dinamičan. čak i manji porodični problemi i odnosi sa starijim ukućanima, postaju lakši uz ovakvu podršku partnera. Prepustite se ovom fantastičnom osjećaju i čaroliji ljubavi i strasti koja traje!

Ako ste slobodni:

Proljeće i sunce u maju pokreće slobodne škorpije i intenzivira želju da se nađe romantična ljubav. Imate veliku potrebu za emocijom i pravim partnerom. Vaše samopouzdanje se uvećalo zahvaljujući novcu, koji je stigao na vrijeme i u većim količinama od očekivanog. Svuda ste i u izlascima i na društvenim mrežama, a partnera kojeg tražite srešćete na jednoj zabavi ili kulturnoj manefestaciji, koncertu ili pozorištu. Biće to neko iz vašeg kruga poznanika i privući će vas jedan Rak, Bik, Vaga ili Strijelac. Ovoga puta inicijativu prepustite drugima.

 

Strijelac

Ako ste u vezi:

Tokom maja, zauzeti Strijelčevi treba da sačuvaju hladnu glavu, da ih sitnice ne bi beskorisno iritirale i kvarile odnose. Naoružajte se tolerantnošću i razumijevanjem za partnera i ne upuštajte se u prazne diskusije. Sada je prilika je da nađete sklad u rutinskim stvarima, kao što su zajedničko kuhanje, šetnja ili rekreacija. Sa partnerom uživate u sitnicama i malim radostima. Partner će vam pokazati svoju zahvalnost i privrženost u posljednjoj dekadi maja. Ah, te sitnice koje život znače!

Ako ste slobodni:

Slobodni Strijelčevi u maju nemaju mnogo energije za izlaske i druženja. Više vam prijaju kućni mir i mjesta gdje nešto novo i lijepo možete da saznate. Kretat ćete se po izložbama, pozorištu, koncertima ili slobodno vrijeme provoditi u bioskopu. Iz nekog sasvim slučajnog susreta ili iz nekog razgovora na ulici, jedan Blizanac, Ovan, Vaga ili Lav, može dati predlog da se ponovo vidite. Stvari će se odvijati sporo, ali krajem mjeseca situacija će se promjeniti i vi tada možete ući u zagljaju jedne zanimljive osobe.

Sasvim mladi Strijelčevi na ekskurziji ili nekom istraživačkom putu mogu sresti jednu nešto stariju osobu, koja će ih munjevito privući i sa kojom će imati prva ljubavna iskustva.

 

Jarac

Ako ste u vezi:

Tokom maja, zauzeti Jarčevi, treba da ostave probleme sa posla na kućnom pragu, kako ne bi tenzijom izazvali nepotrebne konflikte i svađe sa članovima porodice. Vaš ljubavni odnos sa partnerom je ćudljiv i promjenjiv, jer vaše misli lutaju i nisu usmjerene na partnera. Nesloga u kući i na poslu najvjerovatnije će vam izazvati pojačanu nervozu, a da bi skinuli smrknutu i ljutitu masku sa lica, najviše bi vam prijalo da se opustite na zabavama i u društvu. Obogatite vaš zajednički zabavni život, jer podrška planeta ukazuje na odlično razumijevanje sa partnerom u ovom segmentu. Također, bazirajte se na konkretnim i praktičnim stvarima, koje zahtjeva od vas porodica i kuća.

Ako ste slobodni:

Mnogi predstavnici Jarčeva obično nisu pretjerano romantični, niti vole da iskazuju svoja oduševljenja, ali ovoga mjeseca, otkriće nešto drugo u sebi i shvatiti koliko su dugo potiskivali svoje osjećaje. Na nekoj zabavi, rođendanu ili slavlju, srešćete neodoljive oči jedne Vage, Ribe ili Bika i može vam se dogoditi ljubav na prvi pogled. Vi ćete se zaljubiti do ušiju i uz malo strpljenja biće to obostrano. Imate prilike da otkrijete u sebi romantično biće, koje će ovoga puta činiti ludosti, koje vam nisu svojstvene. čarobno!

 

Vodolija

Ako ste u vezi:

Vodolije koje su u braku ili dužim vezama u ovom mjesecu će dosta vremena provoditi u kući, jer tamo nalaze svoj mir, ljubav i podršku. Topli familijarni odnosi su ovoga puta izvor vaše energije. čak i nesuglasice sa partnerom oko odmeravanja snaga autoriteta, će biti ublažene porodičnom harmonijom i ljubavlju. Manja renoviranja stana ili kuće, zajednički ručkovi i porodični skupovi ispuniće vas velikom radošću.

Mnogi mladi parovi će poželjeti da oforme porodicu i zakazaće datum vjenčanja. Nekima će stići prinova u kuću. Božanstveno!!

Ako ste slobodni:

Slobodne Vodolije će biti raspoložene da organizuju kućne zabave, a krenuće od proslave prvog maja, zatim skoro svakog vikenda biće prilike da dovodu društvo u kuću ili vikendicu. Sve ovo će biti savršeno otganizovano uz puno hrane, roštilja i pića. U domaćoj atmosferi i opuštenosti, privućićete jednog Lava, Vagu, Ribu ili Djevicu. Iz drugarskih odnosa desiće se po koja avantura, a u posljednjoj dekadi maja imate mnogo šanse da se zaljubite i uđete sa nekom od poznanika u ozbiljnu vezu. Vau!

 

Ribe

Ako ste u vezi:

Bračne Ribe i one koje su u dugim vezama, tokom maja imaće promjenjivu situaciju. Djelovanjem spoljnih okolnoti, vaš partner je u težoj situaciji i treba mu više vašeg razumijevanja i pažnje. Posebno u prvoj dekadi maja bavićete se rješavanjem problema novca, doma i djece. Bez obzira, što nećete imati mnogo vremena jedno za drugo važno je da se usaglasite, jednako angažujete i podržavate. Ova situacija nije mnogo romantična, ali je harmonična i zbližiće vas na jedan dublji način. Napetost ne traje dugo, jer će se se prilike promjeniti već nakon 9. maja, kada Jupiter iz vaše kuće partnerskih odnosa krene direktno i doda više sreće. Izlaskom iz teškoća imaćete vremena jedno za drugo i volje za lijepe trenutke i ljubav. Na muci se poznaju junaci!

Ako ste slobodni:

Ribe koje nisu u vezi svoje slobodno vrijeme češće provode na kućnim zabavama i sedeljkama u poznatom društvu. Kratkotrajne avanture možete doživjeti na nekom izletu ili putovanju, gdje ćete privući pažnju jednog Raka, Bika, Jarca, Vodolije ili Vage. Planetarne pozicije, a time i okolnosti se mijenjaju krajem maja, kada Merkur vaša planeta ljubavnih odnosa, krene direktno i omogući vam da se više zbližite sa osobom koja vam se dopada. Posebni dani za ljubav će biti 22. i 25. maj.Ljubavni horoskop za Maj

 

 mesecnihoroskop.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI