0
LUNARNA EKLIPSA 30. NOVEMBRA

LUNARNA EKLIPSA 30. NOVEMBRA: NOVI NAČINI RAZMIŠLJANJA

LUNARNA EKLIPSA 29.-30. NOVEMBRA: NOVI NAČINI RAZMIŠLJANJA
Ova će se pomrčina dogoditi 29. i 30. novembra, u znaku Blizanaca, gdje se nalazi sjeverni mjesečev čvor nasuprot južnog mjesečevog čvora u Strijelcu. To je prva od dvije pomrčine u Blizancima, dio ciklusa koji će se usredotočiti na aspekte ovog ciklusa u životu svake osobe.
Blizina tranzita sjevernog čvora koji utječe na sve, započinje pomrčinom Mjeseca kako bi nam pomogao da započnemo zatvaranje procesa, situacija, ideja koje nam više ne služe u našem životu i prijeđemo u nove avanture, izazove i strukture. Otkrijmo koje vas avanture očekuju!

Energija ove pomrčine Mjeseca uglavnom će utjecati na vaše misli i komunikaciju jer se to događa u Blizancima. Moguće je da se osjećate rasijano, nefokusirano i zbunjeno, ali usred te zbrke bit će i važnih misli. Svakako zapišite bilo koju ideju koja vam naumpadne, može vam poslužiti u budućnosti.

Možete vidjeti sebe kako neke svoje misli ispitujete i s vremenom napuštate. Ovaj je proces zbunjujući, naučeni smo da se ne bismo trebali mijenjati, ali zapravo to može značiti da se razvijamo i učimo nove stvari.

Jedina opasnost kod ovog aspekta je da ćete možda teško razlikovati šta je stvarno, a šta nije. Ne žurite s odlukama, ovaj ciklus ima svoje vrijeme i traje do juna 2021. godine, kada će ga zatvoriti pomrčina Sunca koja donosi priliku da se te nove ideje osvijetle i da se razdvoji što je istina, a što nije.

Nove prilike
Ovo pomračenje nosi energiju završetaka, jer pomrčine Mjeseca pospješuju zatvaranje, ali obratite pažnju na ono što slijedi jer sveukupna energija je obilježena novim prilikama. Uprkos tome, morate pokušati ostati fokusirani, jer previše ometanja može imati suprotan učinak i odvesti vas u pogrešan smjer. Idealno je da slušate svoje srce!

Od vas će se tražiti i da razumijete osjećaje drugih oko sebe. Generalno, ovo je teška godina, na izmaku je i neki će ljudi biti umorni. Imajte na umu da što više razumijevanja budete pokazivali prema ljudima oko sebe, to ćete više energije privući u svoj život.

Poslušajte šta vam donosi ova Lunarna Eklipsa OVDJE

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI