0
Retrogradni tranziti čak pet planeta -

MAGIJA : Svaki dan je dobar za nešto

MAGIJA : Svaki dan je dobar za nešto

Naučite značenje energije dana, otkrijete kako da obogatite seksualni život, iscjelite se, rješite se briga i sačuvate energiju od loših ljudi

 

Svaki dan je dobar za nešto…

Danima i satima upravljaju pojedine planete donoseći razne energije. Zato ezoteričari kažu da svaki dan donosi neku nafaku za određeni posao.
Ponedjeljak – dan za popravke: sve što je pokvareno ili polomljeno trebalo bi popravljati ponedjeljkom. Isto se odnosi i na duhovni nivo, tako da je ovaj dan idealan da izgladimo odnose s drugima.
Utorak – dan za inovacije: sve što vam može pomoći u poslu, bilo da je riječ o stručnim knjigama, nekim altkama ili pomagalima, trebalo bi da kupujete utorkom.
Srijeda – sredite nered: pravo je vrijeme da iz doma i kancelarije izbacite sve one stvari koje ne koristite. Prije nego što ih bacite u kontejner, bilo bi lijepo da se na neki način oprostite s njima riječima: “Hvala ti, zbogom!”
Četvrtak – izađite iz šablona: danas uradite nešto što niste nikad ranije, nešto potpuno novo, smjelije. Naučite nove vještine, upoznajte nove ljude, otkrijte neko svoje novo lice…
Petak – budite svoji: danas ne treba da pristajete na kompromise. Podržite sebe maksimalno u svakom smislu. Petkom treba da budete vođeni krilaticom: “Slobodna sam da budem ono što jesam.”
Subota – dan zahvalnosti na svemu: od sitnica pa do krpunih stvari. Budite zahvalni što imate porodicu, posao, divnu djecu, dobro zdravlje… Pa čak i ako imate problema u nekoj obasti.
Nedjelja – sunčev dan: izađite u prirodu, šetajte, neka vam sunce miluje kosu i kožu i napuni vas energijom. Dišite punim plućima. Opustite se i maštajte o onom što želite da vam se desi…

Mjesečev kalendar
17. januar – PRVA ČETVRT
24. januar – PUN MJESEC
1. februar – POSLJEDNJA ČETVRT
8. februar – MLAD MJESEC

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI