0
MARS I SATURN U OPOZICIJI

MARS je ušao u znak VAGE

MARS je ušao u znak VAGE, Venerin dom, i mjesto Saturnove egzaltacije, 22.10.i ostaće do 9.12.2017.

MARS I SATURN U OPOZICIJI

foto pixabay.com

Mars je ovdje u azilu (egzilu), ali mu Venera u Vagi kao i Saturn popravljaju kosmički položaj, značajno podižu dostojanstvo. Venerin dom, a Venera je trenutno u svom domu, je u svojoj suštini pravdoljubiv, miroljubiv, koji teži da razvije harmoniju u čovjekovoj ličnosti i u odnosima sa drugima…pa će akcioni, impulsivni Mars biti ozračen takvom vrstom energije, težiće diplomatskim rješenjima, visokim ciljevima, dobar je strateg, organizator, teži redu i disciplini, jer je Saturn u Vagi egzaltiran, te će on tako poprimiti i njegove kvalitete, ali i strogost. ozbiljnost, odgovornost.

 

Na sentimentalnom planu Mars u Venerinoj kući poprima jaču crtu emotivnosti, simbolično to je pozicija kao da se “muškarac uda”, on voli njeno društvo, i ona njegovo, on voli nju, ona voli njega, oni su tradicionalno kosmički par, ali on uvijek teži da ispolji svoj autoritet, pa će se Mars ovdje, iako mažen i pažen, POVREMENO osećati kao da nije “svoj na svome”, on je navikao da je sve u njegovim rukama, ovdje on mora da bude fleksibilniji i spremniji na povremene ustupke, dogovore, saradnju, ali će se ponašati džentlmenski, sa kultivisanim manirima, pustiće da i Venera ispolji svoje kvalitete.

Mars je ratnički nastrojen u Ovnu, u Vagi je više sklon miroljubivim i diplomatskim stavovima (mnogo pravnika, advokata je rodjeno u Vagi, on je i ljubavni “ratnik”, veoma uporan, autoritetan), što ne znači da Vage ne znaju da budu borbene i diktatorski nastrojene. Ali sve zavisi od aspekata koje Mars u Vagi pravi sa drugim planetama, da li će se ispoljiti u dobrom ili lošem smislu. Sve zavisi kako koristimo naše planete…Inače, mnogo je divnih miroljubivih i pravodoljubivih, DUHOVNIH ljudi rodjenih sa Marsom u Vagi, recimo naš divni Patrijarh Pavle, zatim mnogo divnih karakternih ljudi, umjetnika, da ih sad ne nabrajam… Mars u Vagi ima antisciju u znaku Ribe

Olga Milošević

Venera je u Vagi od 14.10..- 7.11., a od 22. 10.-09.12 Mars u Vagi- USKLAĐIVANJE U PARTNERSTVIMA (Horoskop podznaka)

 

Oznake: ,

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI