0
Mars u ovnu

Mars u znaku Ovna do 14.02.2019.God

Mars u znaku Ovna do 14.02.2019.God

Piše – Milan Šašić / kontakt – 00381 64 217 0930

U znaku kojim vlada ukazuje na snažnu upućenost na sebe kao i na snažnu samosvjest ali koja ima osobinu da precjenjuje sebe i svoje mogućnosti.

Mars u znaku Ovna često tjera da se kroz život ide impulsivno i nagonski a u lošim aspektima su bes, egoizam i agresivnost dodatno naglašeni. Energiju koju Mars u ovom znaku ima, jako je teško kontrolisati.

Ipak ovaj položaj daje i pozitivnu energiju (pokretačku koja je često neophodna i koja fali mnogima), inicijativu i hrabrost. Mars u Ovnu je mahom pokretač akcija i stvara rođene ili prirodne vođe koji svojom energijom uspjevaju da nadahnu i druge i da ih povedu za sobom.

Želja da se bude prvi ne nestaje ali čest problem je da se ne ide do kraja i da se uspješno okonča ili završi neki projekat ili akcija. Osobine koje spadaju u najsnažnije su svakako još tvrdoglavost i nezavisnost kao i nesklonost da se prvo razmisli pa onda stupi u akciju što često zna da dovede u razne opasnosti.

Ovo je takođe i takmičarski položaj Marsa i često se u sportskim oblastima (atletika, fudbal, automobilizam i motosport najčešće), i u svim oblastima koje podrazumjevaju hrabrost postižu uspjesi.

Zdravstveno kada je Mars u ovom znaku često naglašava sve vrste sportskih povreda, povrede glave, migrene, sinusi, oči, a bolesti su obično praćene visokom temperaturom.

U pozitivnom djelovanju, Ovnovi razbijaju prepreke, Bikovi rizikuju po svaku cjenu, Blizancima korist od položaja, Rakovima napredak u službi, Lavovima uspjeh u parnicama, Djevicama ekstravagancija i seks, Vagama uspjeh u javnosti, Škorpijama rješenje poslovnih i zdravstvenih problema, Strijelčevima uspjeh u ljubavi, Jarčevima rješavanje porodičnih problema, Vodolije rješavaju probleme sa tehnikom a Ribe se upuštaju i u rizike.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI