0

MERKUR U VODOLIJI JE U KONJUKCI SA VENEROM

05.01.-20.01. MERKUR U VODOLIJI JE U KONJUKCI SA VENEROM

Da li ste primetili koliko vaša druženja i ljubavi ovih dana počinju da bivaju drugačija i da se u nekim iznenadnim, ranije ne planiranim susretima bilo sa prijateljima, ili sa voljenom osobom, ili rodbnom, se događa bez velikih priprema, brzo, često kao iznenađenje i to zanimljivo, podsticajno, zabavano,a opet sa mogućnošću da nešto novo saznate, ili naučite pri tome.

Merkur u Vodoliji u konjukciji sa Venerom i u sekstilu sa Uranom u Ovnu doneće susrete i razmenu koja će se poprilično razikkovati, biti i slobodnija, neobičnija, oduševljavajuća, podsticajna. Nove osobama dopustite da ulete u vaš život, i da vas svojim saznanjima, ili novim idejama menjaju i čine ove zimske dane zanimljivim životnim putovanjem i predivnom razmenom energije na mentalnom i emotivnom planu istovremeno. kada bude u sekstilu sa Uranom u Ovnu oko 12, 13, 14.01. Susreti koji prevazilaze sve vaše planove ili namere, na izgled slučajni, na mestima i situacijama u kojima nećete biti pripremljeni i baš zato će biti iznenađenje i oduševljenje veće.

Opustite se i dopustite da vam se nešto specijalno dogodi i da se iz nekog druženja možda i neka nova ljubav rodi.

Biće ovi dani i vreme i novih originalnih ideja, ili vizija, vreme kada možete u trenu spoznati neku istinu, plasirati neku ideju, odmah, ne čekajući ni trena kada naiđe da se sprovede.

Težnja za slobodnom komunikaciju i razmenom će biti prisutna. Humanosti i novih otkrića biće više, ali i potrebe za slobodom i kreativnim ispoljavanjem svojih posebni, specifičnih misli. Brzo se ulazi u suštinu stvari, najbrže će se shvatiti nešto i prenositi. Ideje će se skoro širiti brzinom svetlosti, one koje mogu da nas oslobode, da nas menjaju, jer donose novine i nova saznanja.

Druženja će biti zanimljiva i iznenadna, nesvakidašanje teme i razmišljanja će biti prisutna. Biće često neočekivanih okupljanja, susreta, sastanaka, poziva, poruka koje mogu da vas iznenade, oduševe, zaprepaste , jer mogu biti i čudne, luckaste, otkačene, a ne samo posebne ili originalne. Druženje grupno, posebno ako vas vezuje neko zajedničko interesovanje ili neki poriv za novinama. Povoljno je vreme da se pokrenu i novi časopisi, ili osnuje neka nova grupa, koja je drugačija, ili koja ima neku novu viziju, ili je progresivna u načinu razmišljanja, ili je humano orjentisana. Za sve to imate vremena najkasnije do 20.01. dok Merkur ne krene retrogradno.

Opustite se i dozvolite da vam u ovom zimskom periodu kontakti sa ljudima istih interesavanja ili načina razmišljanja učine ovaj period kao nešto što će promeniti vašu svakodnovnicu i učiniti da se osećate pozitivno, jer ste na istim talasnim dužinama sa srodnim osobama, koje čine vaš život izuzetno zanimljivim i lepšim, onoliko koliko ste spremni da se povežete sa drugima.

Svetlana Milenković-Filipović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI