0
Mlad Mjesec u Vagi

Mlad Mjesec u Vagi 9. oktobra 2018: Možemo započeti nešto novo na polju partnerstva

Mlad Mjesec u Vagi 9. oktobra 2018: Možemo započeti nešto novo na polju partnerstva

Mlad Mjesec u Vagi 9. oktobra 2018: Kako je Vaga polje partnera onda svi možemo započeti nešto novo na polju partnerstva, ostaviti stara ponašanja koja nisu vodili u ljubav i harmoniju. Sada je uz ljubazno ponašanje i diplomatije moguće uspostaviti harmoniju u svim partnerskim odnosima.

Za vrijeme mladog Mjeseca Venera iz Škorpije će biti u kvadratu sa Marsom iz Vodolije što nam može dati probleme sa suprotnim polom i poremećaj u muško- ženskim odnosima.

Mjesec će biti napadnut od Plutona iz Jarca što mnoge osobe mogu gledati sve crno i negativno. Mogu se pojaviti osobe kojima se ništa neće svidjeti pa bi bilo dobro da ne uzimate sve zdravo za gotovo.

Sigurnu srdačnost će ispoljavati Blizanci, Strijelčevi, Lavovi i Vodolije dok Ovnovi, Vage, Rakovi i Jarčevi treba da se potrude da bi ispoljili svoju duboko zakopanu srdačnost, za trecadimenzija.com piše astrolog Željka Knežević.

Šta pojedinačni horoskopski znaci mogu pokrenuti ili odbaciti i prevazići za vrijeme mladog Mjeseca u Vagi poslušajte OVDJE

Ljubavni Horoskop za Oktobar 2018

Mjesečni Ljubavni horoskop otkriva ko će se zaljubiti u osobu iz neposredne okoline i koja će se prijateljstva razviti u ljubavni odnos! Šta vaš znak Zodijaka očekuje do kraja oktobra 2018. godine…

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI