0

MOJ PUT JE ZDRAVLJE I RAST – Lidija Irmeš

Ja sam Lidija Irmeš. Najprije sam žena, voljena, puna ljubavi, razumjevanja i empatije za sve oko mene. Naročito gajim empatiju prema životinjama, i moram da napomenem da sam VEGAN. Sve ono zbog čega postojim, šta radim, i koja je moja svrha na ovoj planeti vidjet ćete ispod u nastavku.

Rođena sam 1975. godine u Beogradu.  U Februaru 2015e upoznajem svoju srodnu dušu, svoju pravu ljubav, svog životnog pratioca i životnog partnera.

Budući da sam oduvijek pomagala drugima, pomagala životinjama i svakome kome je pomoć potrebna, počela sam puno da radim na sebi da bih taj svoj san mogla ispuniti u potpunosti. Najprije počinjem bliže da se upoznajem sa alternativnom medicinom, a zatim i sa zakonom privlačenja.

Počinjem dosta da učim o ishrani i o zdravlju, i kako nam alternativa može pomoći. Shodno tome, najprije se obučavam u Novom Sadu za Edukatora Zdrave Ishrane, i počinjem da snimam videa za Youtube o zakonu privlačenja. U tim videima isključivo pišem iz svog iskustva. 

https://www.youtube.com/channel/UCQBt9m4XQwrtqiHazEy34EQ

 Lidija Irmesh

Godine 2016e moj rad se još jednom isplati kroz obuku za Reiki praktičara, a nakon godinu dana rada Reiki na sebi postajem i Sertifikovani Kundalini Reiki Majstor Učitelj. Kasnije se ta lista Reikija proširuje i sada sam učitelj nekoliko Reiki sistema.

Nastavljam i dalje sa svojim usavršavanjem. Mnogima sam već pomogla i moj život ima sada smisla. Ispunjavam svoju svrhu. Ovde na sajtu ćete pročitati sve sa čim se bavim i šta radim. 

Danas sam znači Reiki Majstor Učitelj nekoliko Reiki sistema, Učitelj i praktičar nekoliko energetskih tehnika koje nisu reiki kao na primjer Anđeosko ćelijsko isceljenje, Eterični kristali, Arhanđeli i druge. Također, sam učitelj tj. predavač nekoliko metoda za rast na sebi kao što su Silva metod kontrola uma, Kvantna harmonizacija, zatim Phylis Kristal metoda raskidanje vezanosti. Osim toga, bavim se Numerologijom, kao i Kundalini Numerologijom. Edukator sam zdrave ishrane, a upravo ovih dana završavam obuku za Sertifikovanog Coachinga što mislim da je i bio red da i to imam nakon pet punih godina rada na sebi i drugima. 

Jako je bitno da napomenem da ja još uvijek rastem, svakodnevno, proširujem svoja znanja i sve to dijelim sa drugima na različite načine. Snimam videa za Youtube, pišem Blog, radim online radionice, webinare i mnogo toga još. U pripremi su i knjige …. ali o tom po tom. 

Ono što je bitno jeste da je pred kraj 2019 e godine počela moja emisija na Youtube koje sam urednik ja pod nazivom Energetska Jutra Tačno u podne, a od skoro petkom radim i Podcast pod nazivom Edukativni Petak. 

Želim da napomenem da je 2017e godine otvoren Reiki Centar Čarolija, a da se upravo ovih dana otvara novi online centar i to Centar Zdravih navika i osnivač i predsednik oba centra sam ja i ponosna sam . 

NAPOMENA

Mnogi me pitaju, kako to da radim toliko stvari i to toliko različitih stvari?! Želim da objasnim u jednoj rečenici a to je

ZATO ŠTO JE TO MOJ POZIV, TO JE MOJ ŽIVOT, TO JE MOJA SVRHA JER MOJA DUŠA JEDINO ŠTO ŽELI JE RAST I NAPREDAK. 

HVALA

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI