0

NOVA KNJIGA – Ljiljana Posavec: Slobodna Volja

NOVA KNJIGA – Ljiljana Posavec: Slobodna Volja

Ključ za ispunjenje i osobno uzašašće

Ljudi su elektromagnetna bića koja uvijek emitiraju određenu frekvenciju. Samo one stvari koje su iste frekvencije kao i mi mogu ući u naše iskustvo. Zato nam svaka pojedina osoba, događaj ili situacija koje susrećemo u svojim dnevnim aktivnostima jasno pokazuju na kojoj smo mi trenutno frekvenciji.

“Raj” nije neko određeno mjesto nego je stanje svijesti. To je gama stanje svijesti koje se još naziva i blaženstvo, a koje se javlja kada obje polutke našega mozga djeluju istovremeno, kada je frekvencija 40Hz. Ukoliko ostvarimo to stanje i počnemo u njemu konstantno živjeti, mi smo ostvarili svoje osobno Uzašašće, pa samim tim započinjemo svoj život u višoj dimenziji svijesti u 5D.

Ovom knjigom autorica vas poziva da spoznate kako ste divna božanska bića i da vam se ništa loše u životu ne treba događati niti vam išta treba biti teško. Želi vam pomoći da otkrijete svoju originalnost jer ste tada najviše vibracije i život vam se tada ostvaruje s lakoćom. Naučit ćete izabrati ono što vaša duša želi jer ste zato i dobili slobodnu volju. Nitko to ne može učiniti umjesto vas. Kada sve to usvojite, počet ćete konstantno živjeti u visokoj vibraciji, a tada su vam vrata Raja otvorena.

Cijela civilizacija uskoro će mijenjati temeljne paradigme. Svi ćemo u tome sudjelovati. Ovom vas knjigom autorica želi inspirirati da se okrenete sebi i otkrijete što vi možete dati čovječanstvu. Kada dajete, vi ste bogati!

– Postajemo svjesni da su sve situacije i razmirice koje smo imali s “drugima” samo igra života kojom nas se učilo potrebnim lekcijama kako bismo shvatili i kako bismo došli do svih spoznaja potrebnih da postanemo čovjek ljubavi koji razumije što znači da smo svi mi jedno i koji sada zna da svaki čovjek i te kako utječe na cijeli svijet. Najbolje lekcije dobili smo upravo od bliskih osoba, roditelja i bračnih partnera jer smo se pritom trebali naučiti bezuvjetnoj ljubavi. Trebali smo naučiti voljeti one koji se prema nama nisu ponašali s poštovanjem, odnosno naučiti što znači “ljubiti neprijatelje svoje”.

LJILJANA POSAVEC: SLOBODNA VOLJA

Ključ za ispunjenje i osobno uzašašće

Ovom knjigom autorica vas poziva da spoznate kako ste divna božanska bića i da vam se ništa loše u životu ne treba događati niti vam išta treba biti teško. Želi vam pomoći da otkrijete svoju originalnost jer ste tada najviše vibracije i život vam se tada ostvaruje s lakoćom.

Naučit ćete izabrati ono što vaša duša želi jer ste zato i dobili slobodnu volju. Nitko to ne može učiniti umjesto vas. Kada sve to usvojite, počet ćete konstantno živjeti u visokoj vibraciji, a tada su vam vrata Raja otvorena.

Cijena: 139 kn ili 19 eura

Knjiga se može naručiti mailom: ljiljanaposavec@gmail.com

REAKCIJE ČITATELJA

  1. Božica Zajec ….”Na mom putu spoznaje,izredale su se mnoge knjige,mnogih autora…. neke su prošle kraj mene poput povjetarca,neke su poput oluje čistile moje predrasude,spuštale me i dizale te bacale o hridi…Sve su ostavile trag na mom putu spoznaje,ali Vaša knjiga “Slobodna volja” definitivno je zauzela posebno mjesto na mom putu kao i u mom srcu jer je povezala sve moje dosadašnje spoznaje u jednu cjelinu te iskristalizirala sve ono što je još bilo mutno i nejasno,te tako postala moj putokaz ka osobnom uzašašću…to je kao kad slažete puzzle pa vam jedna puzzla nedostaje,a onda Vam je Univerzum na svoj način isporuči… Moram priznati da je to prva knjiga,našeg autora,te tematike koja me oduševila i zbog koje sam neizmjerno ponosna..BRAVO Ljiljana
  2. Yasmina Buweden:…. “Prošli tjedan sam pročitala knjigu koju je početkom 2020 napisala Ljiljana Posavec. SLOBODNA VOLJA. Ako želite priručnik što i kako danas, to je upravo ova knjiga. Suvremen, s jedne strane lako čitljiv a s druge odiše kompetentnošću proživljenog iskustva i primjenjenog stečenog znanja. Jako dobar vodić prema ostvarenju. Nas dvije smo se upoznale 2015. Danas, pet godina kasnije, od mene: Bravo i Hvala. SLOBODNA VOLJA je ušla u najuži krug mojih radnih knjiga, uz neke pisane prošlih stoljeća. Univerzalno znanje i mudrost su trajne i prenosive vrijednosti.”
  3. Izidora Kovač:….”Nedavno sam dobila priliku upoznati ovu izuzetno zanimljivu ženu koja mi je nesebično ispričala svoju priču i uručila svoju knjigu “SLOBODNA VOLJA ključ za ispunjenje i osobno uzašašće.” Kako sam odgajana kao ateist teško mi se poistovjetiti s riječi božansko i knjiga mi je kompleksna.Čitam je ponovno i shvaćam da su njeno božansko i moja energija isto i koliko su nam životni putevi slični,barem oni koje sam dosad doživjela.Knjiga je drukčija,ali traži da je se čita polako i više puta kako bi razumjeli spisateljicu,knjigu i sebe.Preporučam je svakom u potrazi za osobnom srećom,ljubavi,slobodom i mirom.”
  4. Irena Coha:…“Predivna knjiga o aktualnim događajima na Zemlji. Osjeća se da autorica živi ono što piše. Vrlo jednostavno i čitljivo da bi doprijelo do što većeg broja ljudi. Sve nas potiće na promjene. Krajnje je vrijeme da si iskreiramo život kakav želimo.!”

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI