0
  Tajne vještičije magije: CRNA MAČKA

  Autor teksta: Raif Esmerović Svaka osoba koja se ozbiljno bavi magijom treba uza se držati crnu mačku. Naime, za određene obrede i prizivanja potrebne su njene dlake i kandže. No da bi se mogle koristiti mačje dlake, navodi se u vještičijoj k ..

  VJEŠTIČIJE LUTKICE ZA SNAŽNU LJUBAV
  0
  VJEŠTIČIJE LUTKICE ZA SNAŽNU LJUBAV

  Vjerovatno su takozvani ljubavni napitci i ostale pojedinosti iz domena  ljubavne magije zanimljiviji od bilo koje druge vrste okultnog djelovanja. Ogromna većina ovih receptura ipak pripada području fikcije. Ali postoje obredi koji djeluju. J ..

  0
  Voodoo magija: KAKO RAZDVOJITI DVIJE OSOBE

  Voodoo je toliko moćan da pokriva sve segmente ljubavne magije služeći se pritom i nadasve jedinstvenim metodama. Naime, u voodoo se smatra da se do željene osobe može doći i na način da se ona prethodno odvoji od sadašnjeg partnera ili partn ..

  0
  Vudu misterije: KAD SE MRTVAC VRATI IZ GROBA

  U februaru 1980. godine nepoznati muškarac je ušao u selo L'Estere, koje se nalazi u centralnom dijelu Haitija, i prišao seljanki po imenu Angelina Narcisse te joj rekao da je njen brat Clairvius. To i ne bi bilo ništa čudno da ona svog brata Cl ..

  0
  Arapska magija: KAKO PRIZVATI DŽINNA?

  Arapska magija obiluje raznovrsnim ritualima kako prizvati jednog ili više džinna, baš po uzoru na priče iz Hiljadu i jedne noći. Kako doći u kontakt sa nekim od tih spiritualnih stvorenja detaljno opisuju mnogobrojni arapski grimoari. Ko uspij ..

  Seksualna magija: PODIGNITE TEMPERATURU U SVOM KREVETU
  0
  Seksualna magija: PODIGNITE TEMPERATURU U SVOM KREVETU

  Ljeto je samo po sebi najerotičnije doba godine, kada je većina nas oskudno odjevena, vrućina nam svakodnevno podiže tjelesnu temperaturu, znojimo se i možda više nego ikada tokom godine ispuštamo svakojaka mirise, feromone i testesterone. Lje ..

  0
  Seksualna magija: ČAROBNA MOĆ SPERME

  Dok je religija primitivni oblik današnje psihologije i psihijatrije, magija je svakako začetnik moderne nauke. Naime, sve ono što su znali još drevni šamani nauka polako otkriva i potvrđuje. Na primjer, od davnina je bilo poznato kako se ljuba ..

  0
  Kako eliminirati magiju i zaštititi se: MOĆNI VEFKOVI

  U arapskoj talismanskoj nauci postoji mnoštvo vefkova (magični kvadrata) namijenjenih za razne ljudske želje i potrebe. Porijeklo upotrebe magijskih kvadrata datira iz Kine i Indije, odakle su ih Arapi preuzeli, i donekle usavršili. Ovog puta pre ..

  0
  Ciganska ljubavna magija: ZAČARATI I ODČARATI NEKOGA

  Prve dvije asocijacije kada se spomenu ciganske ili romske vračare, takozvane drabarni, jesu gatanje i ljubavne čarolije. U toj magičnoj sferi oduvijek su tamnopute drabarni neprikosnoveno vladale i nije im bilo dostojne konkurencije. Danas je pri ..

  U periodu smo Totalne
  0
  Tajne bijele magije: RASTOPITI VRADŽBINU

  U okultizmu je uobičajeno razlikovati tri vrste natprirodnog djelovanja na ljudsko energetsko polje: sihir ili čarka, zlo oko ili urok te kletva ili prokletstvo. Urok i prokletstvo mogu biti rezultat djelovanja, često nesvjesnog, ne samo od strane ..