Privucite obilje u noći punog Mjeseca
  0
  Privucite obilje u noći punog Mjeseca

  Privucite obilje u noći punog Mjeseca Kada je Mjesec pun, njegova energija se mijenja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocjenija za povećavanje obilja Mjesec je nebesko tijelo najbliže Zemlji i zato je njegov utjecaj na nas ..

  Mladi je Mjesec – Rituali za sreću, ljubav, mir i obilje
  0
  Mladi je Mjesec – Rituali za sreću, ljubav, mir i obilje

  Mnogi kalendari će fazu mladog Mjeseca pokazati kao zacrnjeni mjesec (mrtvi mjesec), pokazujući time da se Mjesec ne može vidjeti po noći jer se nalazi između Zemlje i Sunca. Novi, mladi Mjesec je povezan sa počecima i s povećanjem svijesti. T ..

  Ljubavne bajalice
  0
  Ljubavne bajalice

  Ljubavne bajalice  Uz svaku nakanu u ljubavi i braku u Indiji postoje konkretne bajalice, koje – kako se vjeruje – svaku zelju čine realnom i ostvarivom. U tajanstvene moći bajalica ni danas se u Indiji ne sumnja! loading… U Indi ..

  0
  Magijski dani Maj 2017

  Magijski dani 30. april: izuzetno moćan magijski dan, naročito kada je u pitanju skidanje zlih čini. Predlažemo vam da posjetite mjesta koja su prava izvorišta pozitivne energije (bogomolja, šumski izvor, morska obala)… 1.maj: Beltane, v ..

  0
  Magični dani u martu

  Otkrijte moćne proljećne rituale za blagostanje, naučite kako da bajalicom otjerate bolest i koji su sretni datumi za početak. Ove godine proljeće će zakucati na vrata 20. marta u 4.30 sati, i tada će biti ravnodnevica – ista dužina noći i ..

  MAGIJA : Čarolija zimskog solsticija
  0
  MAGIJA : Čarolija zimskog solsticija

  MAGIJA : Čarolija zimskog solsticija Zima ove godine dolazi 22. decembra u 6.48 h. Taj dan se naziva zimski solsticij, suncostaj ili kratkodnevica i od tada noći postaju sve kraće, a dani duži. Mnoge drevne kulture slavile su ovaj poseban dan i i ..

  Magični dani u novembru
  0
  Magični dani u novembru

  Magični dani u novembru Vrijeme je za nove početke U ranom keltskom društvu novembar je označavao početak nove godine, pa su ga nazivali i jutarnji mjesec. Po tamošnjem vjerovanju, svaki mjesec u kalendaru nosio je posebnu energiju i u skladu s ..

  Magija: Samo tebe volim i samo na tebe mislim
  0
  Magija: Samo tebe volim i samo na tebe mislim

  Magija: Samo tebe volim i samo na tebe mislim Otkrijte kako da učvrstite vezu, rješite probleme oslanjajući se na intuiciju SAMO TEBE VOLIM Ukoliko se u vašoj vezi pojavilo nepovjerenje u partnerovu ljubav, predložite mu da zajedno izvedete ovaj ..

  0
  Šta je vračanje?

  Pod vračanjem se smatra sva magjiska aktivnost koja se isključivo zasniva na postupcima uradjenim putem konkretnih fizičkih aktivnosti: sa predmentima, bajanjem, molitvama, pokretima i sl., bez izmjenjenog stanja svjesti. Magijski rezultat je posl ..

  0
  KO SU CRNOMAGIJAŠI?

  ŠTA IM TO TREBA…?      I ovaj tekst ima za cilj da pokaže sve opasnosti bavljenja magijom, kao i kako se zaštititi od tog zla. Tekst je nastao uz pomoć knjige ‘Susreti sa zlom’ od Dimitra Đankova u kojoj je on opisao sva ova ..