0
Planetarna dešavanja u novembru

Planetarna dešavanja u novembru

Planetarna dešavanja u novembru

Sunce u znaku Škorpiji donosi za mnoge velike promjene, totalne, transformaciju, ili obnavljanje, regeneraciju, ili potpunu promjenu stanja, posebno od 30.10.2016. kada će biti Mlad Mjesec u konjukciji sa Merkurom Škorpiji.

Škorpija je znak koji donosi susret sa tajnama i otkrivanje tajni. Škorpija je znak kraja, a nakon završetka nečeg dolazi početak nečeg novog. Energija ovog znaka je velika i ako smo spremni da se mjenjamo, da odbacimo nešto ili pročistimo se. Povoljno je vrijeme da završimo sa onim što je za nas teretno, teško i onda smo na pravom putu ka dobrom. To najbolje može da se odvija od 27.- 30. u satima do 18.38h. Tada 30. 10 u večernjim satima je Mlad Mjesec u Škorpiji.

Tog dana je dobro da vizualizujete novine koje želite da vam se da se u novembru, ili da napravite plan u noćnim satima od 18:32h, pa naročito u naredna dva sata promjene koje želite da ostvarite u novembru, a vezano za kuću u kojoj će vam biti Mlad Mjesec u Škorpiji.

Ono što počnete, što osmislite ili što vam samo po sebi dođe krajem oktobra, od 31-oga., trebate da nastavite tokom novembra, jer to može da ili razriješi i potpuno transformiše vaše dosadašnje stanje.

Škorpija je znak vezan i za krize, seksualnost, veće finansije, novac koji dolazi od drugih, kredit, razna socijalna davanja, stipendije, donacije, nasljedstvo.

Ona se odnosi i metamorfozu.

Tokom novembra Mars će biti do o9.11. u Jarcu. Ciljevi i težnje se ostvaruju kroz veću istrajnost i trud, prevazilaženje i najvećih poteškoća upornošću, radom, kao i samokontrolom. Od 09.11. počinje period kada ćemo ulaziti lakše u nove projekte, izazove,spremniji za preokrete, reforme, bilo u svom životu, bilo u nekoj društvu, ili nauci.

Ovo je period povoljan za inovacije, istraživanje, novih aktivnosti, kao i eksperimentisanje u nečemu, što će donijeti tranzintni Mars u Vodoliji od 09.11.

Ljubav je izuzetno važna u periodu Škorpije, ali ljubav koja je vezana za strasti, za veliku fizičku privlačnost, izraženu erotičnost.

Venera će biti do 12. 11. u Strijelcu i zbog ljubavi će mnogi biti u stanju da putuju na drugi kraj svijeta, ili bar u drugi grad. Polet i spremnost da se spontano i slobodno upustimo u ljubav i pokazujemo emocije.

Ljubav sa nekim ko je daleko je moguća. Od 12, 11. Venera ulazi u Jarca i jača težnju ka stabilnosti i privrženosti u ljubavi. Čulnost će biti pojačana, a lakše ćemo se zaljubljivati i biti senzibilniji u ljubavi oko 19, 20. 11. Kada će Venera biti u sekstilu sa Neptunom., a 23.-29.11 i jake ljubavne strasti, kao i ljubavi koja i promjene u ljubavi. Neki će tada biti u vlasti ljubavi osjetiti ljubavnu moć, koju će donijeti Venera u konjukciji sa Plutonom u Jarcu.

12.11. Merkur ulazi u Strijelca i komunikacija će biti brza, otvorena,direktna. Putovaće se više i komunicirati sa osobama iz daleka. Potreba za iskrenošću u odnosima je veća, kao i brzoplete izjave.

Tokom novembra Saturn u Strijelcu i Jupiter u Vagi će biti u sekstilu, što će povoljno djelovati na osjećaj sigurnosti, dovesti do veće uspješnosti, duhovnog i materijalnog prosperitete.

Neptun od 20-oga. kreće direktno, pojačavajući vjeru, idealizam, povoljno djelujući na duhovnost, umjetnost, ali i ljubav,  zaljubljivanje, intuiciju i kreativnost, imaginaciju.

Sunce ulazi 21. 11. Strijelca i energija se menja. Veoma aktivna period je tada pred nama. Kako je Jupiter u Vagi, saradnja, povezivanje sa drugima, posebno onima koji su daleko, u inostranstvu, uz entuzijazam i optimizam donijeće boljitak. Širenje, napredak dolazi uz pozitivnu energiju i vjeru u nešto. Ovo je period važan za učenje, jer Strijelca je znak vezan za obrazovanje, moral, etiku, viša znanja, religiju, kao i za daljine kako fizičke, putovanja, tako i duhovne.

Astrolog : Svetlana Milenković-Filipović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI