0
pun mjesec

PUN MJESEC NA 8. STEPENU STRIJELCA 29. MAJA 2018. GODINE !!!

PUN MJESEC NA 8. STEPENU STRIJELCA 29. MAJA 2018. GODINE !!!

za trecadimenzija.com Astrolog Željka Knežević 00381 63 563013 

Svi sada možemo da se radujemo u druženju, raznim susretima i buđenjima u novom životnom duhu. Stepen 8 je stepen Škorpije koja ima vatrenu energiju pa će uz pomoć Strijelca ovaj Pun Mjesec biti dosta tolerantan, optimističan i druželjubiv’.

Vrlo je izražena želja za komunikacijom, druženjem u prirodi uz neku rijeku, roštilj vatricu sa porodicom, nekim kolegama, novim upoznavanjima i druženjima.

Vatreni i vazdušni znaci bi mogli ispoljavati radost, spontanost i osjećanja puna raspoloženja.

Pojedini vodeni i zemljani znaci bi mogli izaći iz svoje uzdržanosti dok Djevice i Ribe se posvećuju nekim nezavršenim poslovima pa je najbolje da im se sklonite sa puta da im ne smetate.

Kako će pojedinačni znaci provesti ovaj vatreni Pun Mjesec? poslušajte OVDJE

Iskoristite Magiju punog mjeseca u strijelcu

 

Šta u stvari znači „uzdizanje svijesti“? To se često prikazuje kao neka vrsta nadljudskog dostignuća koje će nam omogućiti duhovne super moći… ali to, u stvari, znači da oslobađamo svoju dušu i svijest od nagomilanog tereta. Što više unutrašnje slobode ostvarimo, to postajemo lakši i svjetliji. Postati prosvjetljen se odnosi upravo na to – prOSVJETLITI se.
Širenje svijesti je proces kojim obasjavamo (olakšavamo) naš teret, tako da se možemo kretati slobodno i nesmetano, kao svjetlosna bića, što i jesmo!
Predstavljam vam 11 savjeta i uvida koji su meni lično pomogli da obasjam svoj teret i podignem svoju svijest.

 

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI