0
RETROGRADNA VENERA od 06.10. – 17.11.

RETROGRADNA VENERA od 06.10. – 17.11.

RETROGRADNA VENERA od 06.10. – 17.11.

Retrogradno kretanje Venere ne spada baš u najsretnije kretanje po zodijačkom krugu.

Zna da naglasi najnevjerovatniju neodlučnost i oba pola se u bilo kom osnovu i u bilo kom kontekstu predomišljaju, pebacuju s lijeva na desno, presipituju se, presipaju iz šupljeg u prazno, dvoume se i prave sebi niz sličnih peripetija.

Kada je na nebu retrogradna Venera teško se mnogi odlučuju na brak, a posebno ne rano i uglavnom uopšte niko nije ni zainteresovan za takvu vrstu institucije. Venera sama po sebi znači ljubav a u ovakvom kretanju budi sklonost ka tajnim ljubavima, ljubavnim tajnama i sl. a to baš i nije povoljno za nešto što treba da bude trajno i gdje se zaklinjemo na vjernost, čuvanje ili kako već ide tekst kod matičara.

Nevjerstvo je ovdje i više nego naglašeno, a žene su sklonije da budu ljubavnice, prije nego bračne partnerke i bilo kako bilo brak sa retrogradnom Venerom treba izbjegavati.

Uspeh donosi samo neobaveznost i neformalnost ma o čemu da se radilo. Situacija se donekle mijenja na bolje ukoliko je retrogradna Venera u dobrom aspektu sa Suncem ili Mjesecom pa i Marsom donekle. Ali ako se neko i upusti u bračne vode a retrogradnost znači ponavljanje nečega, često se izlazi iz braka ali se ne rijetko i ponovo vraćaju na neke stare veze a može doći I do višestrukog ponavljanja što bi se reklo da je moguće više veza.

Sa retrogradnom Venerom uvijek postoji problem sa krađama tačnije lopovi postaju aktivniji pa budite oprezni.

Naravno i ovdje se izdvajaju situacije kada je retrogradna Venera u dobrim aspektima kada sve ovo što sam pisao dobija drugu konotaciju i sve negativnosti koje se dese imaju svoj pozitivan ishod. Pa tako ako djevojka raskine sa dečkom a ima ovakvu retrogradnu Veneru dobro aspektovanu od Marsa ona će mu se i vratiti ili suprugu ako je dobar aspekt sa Suncem.

I što je najljepše sve povoljnosti se dešavaju vrlo lako i spontano. A zanimljivost je da će se apsolutno sve situacije bilo povoljne ili nepovoljne sa retrogradnom Venerom u dobrom aspektu, uvijek dešavati u momentima kada se nešto ponavlja ili baš kada se od nekud vraćamo, recimo.

Krenete na put nestanu vam stvari, a u povratku ih nađete ili vam budu vraćene. Raskinete sa voljenom osobom, a na povratku kući se pomirite ili vas on ili ona čeka baš kada krenete da se vratite kući.

Za trecadimenzija.com piše Astrolog Milan Sasic / 00381 64 217 0930

Retrogradna Venera u Škorpiji – Spremite se za iskušenja na polju ljubavi i finansija

RETRO I DIREKTNA VENERA U ŠKORPIJI I VAGI OD 9 9 2018 g DO 6 1 2019 seksualni život presudno važan

HOROSKOP ZA 2019 God

Astrolog Željka Knežević 00381 63 563013 Poslušajte šta vam predviđaju zvijezde u 2019 godini, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje, kakva će vam biti karijera. Detaljno poslušajte šta vam 2019 donosi.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI