0
Retrogradni tranziti čak pet planeta -

Retrogradni tranzit čak pet planeta u 2016. god

Od 28. Aprila, Merkur će se kretati retrogradno sve do 22. maja u znaku Bika, što znači da se jednostavno čeka konkretnost i mnogima se stvari dopadaju ili nedopadaju.

Potrebno je zastati sa ranijim razmišljanjima i neke stvari izlaze na vidjelo, obratite pažnju na komunikaciju dogovore, potpisivanja ugovora, a pojedinim osobama može dugo čekani odgovor ili pokret baš sada da se pokrene i vrati nešto dugo čekano.

Od bolesti mogu da se manifestuju alergije, bolesti grla, dušnik, tiroidna žljezda, sklonost debljanju, problem sa očima i vidom.

JUPITER je retrogradan od 08. januara do 09. maja u znaku Djevice i on nam daje mudrost, objektivnost, birokratiju, sudske procese, odnose u radnoj sredini, škole, biznisu… On štiti jetru i cirkulaciju krvi, pa ako je negativno aspektovan u vašem ličnom horoskopu, eto problema sa istim.

Jupiter nam daje ličnu ekspanziju i transformaciju, pa će mnogima krenuti na bolje od 09. maja.

SATURN, planeta karme učenja i mučenja je krenuo 25. marta retrogradno i bit će do 13. avgusta retrogradan u Strijelcu. On nam daje pomoć u odnosima uopšte, meditacije, dostojanstvo, ozbiljne pristupe religiji, idealogiji, visokom obrazovanju. Upravlja kostima i sluhom.

Sve što treba da naučimo, prihvatimo svoju karmu i mnoge depresivne situacije bit će dobar naš životni učitelj iz čega izlazimo jaki i naučeni.

PLUTON je krenuo retrogradno od 18. aprila i bit će retrogradan do 26. septembra u Jarcu. Njegov uticaj djeluje na kompletnu generaciju i smbolise unutarnje dubine, psihološke konflikte, duhovne korijene, a na tijelu je odgovoran za izmjenu ćelija i genetske metamorfoze.

Sa plutonom u jarcu od nas se traži da budemo duhovni, materijalisti, istrajni, sposobni u rukovađenju, efikasni organizatori…

MARS je krenuo retrogradno od 17. aprila i bit će retrogradan sve do 29. Juna, što stvara agresiju, ljutnju, strast, borbu, rat, hladnim oružjem ( nož) pa odatle ubistva nožem iz ljutnje, strasti, osvete…

On nam daje energiju, čini da ljudi budu uvjerljivi, borbeni, pomaže seksualnost i štiti muške genitalije, dok negativan sve to napada… Sve ovo retrogradno kretanje planeta nije presudno da bude loše, jer nekada je potrebno zastati razmisliti pa tek onda krenuti u akciju.

Mnoge osobe mogu doživjeti svoju dugo čekanu priliku u ljubavi, zdravlju, poslu, sređivanju papira, pokretanju biznisa ili liječenju, sve jos zavisi od vašeg ličnog horoskopa i položaja planeta i polja unutar njega..

Zeljka Knezevic

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI