0
Rođeni za šefovanje OVO su dva najuspješnija horoskopska znaka

Rođeni za šefovanje: OVO su dva najuspješnija horoskopska znaka!

Rođeni za šefovanje: OVO su dva najuspješnija horoskopska znaka!

Na putu do uspjeha mane im apsolutno ne smetaju pa su osobe rođene u ova dva horoskopska znaka često poznate i uspješne…

 

Je li u pitanju bio položaj planeta koji je odredio polje uspjeha i sposobnost snalaženja na rukovodećoj funkciji ne zna se, ali ova dva horoskopska znaka definitivno su najbolja kada je riječ o vodećim pozicijama!

Oni su rođeni vođe, autoriteti, a uz to i vrlo sposobni te znaju kako iz ljudi izvući maksimum. I oni imaju po neku manu, ali im na putu do uspjeha ne smetaju pa su osobe rođene u ova dva zodijačka znaka obično vrlo poznati i uspješni!

 

Ovan – pa naravno!

Najizraženiju crtu vođe i urođenu autoritativnost posjeduje – Ovan. On posjeduje i sve ovo: hrabrost, odlučnost, entuzijazam, samopouzdanje, poduzetnost, odvažnost, dinamičnost, poštenje, čast, disciplinu, istinoljubivost i sklonost heroizmu.

Izvrsne kvalitete za jednog vladara, zar ne?

Uživa u izazovima i hrabro se probija kroz sve životne bure i oluje. Ne voli nikoga i ništa čekati. Neustrašiv, ratoboran, a česta i svađalački nastrojen. Teško mu pada bilo kakvo odlaganje ili sporost jer je dinamičan, nestrpljiv i impulzivan. Onaj ko mu želi ugoditi i privući pažnju, trebao bi samo da ispuni ono šta mu je obećao – i to šta prije.

Predispozicije su mu fantastične za jednog superšefa, ali problem često predstavlja njegova tvrdoglavost, promjene raspoloženja i razdražljivost. Pripadnici ovog znaka su vrlo jasni u svojim zahtjevima, a iako potiču zaposlenike da daju najbolje od sebe, svojim nepromišljenim izjavama ih mogu poniziti i povrijediti. Za one koji su im slični su odlični šefovi, ali nešto povučenijim radnicima oni su – prava noćna mora.

Jarac – ništa bez njega!

Zbog svoje dominantne prirode, Jarac je kao rođen za poziciju šefa!

Ovo su njegovi aduti: odgovornost, discipliniranost, samokontrola, ozbiljnost, ambicioznost, istrajnost, jaka volja, mudrost, vjernost, izdržljivost, štedljivost, metodičnost, tačnost.

Jarci prirodno vole red, rad i disciplinu pa uživaju u obučavanju svojih zaposlenika. Nemaju strah od gubitka pozicije, jer su uvjereni da su nezamjenjivi, šta je čak i moguće zbog njihove radoholičarske prirode.

Jarac fantastično reagira na pritisak, za njega stres jednostavno ne postoji – ako treba istovremeno koordinirati deset stvari, on je tu pravi majstor jer u takvim situacijama reagira čak i bolje nego u normalnim.

 

Vrlina im je i to šta su sposobni izvući najbolje iz drugih, kao i izboriti za bolje plaće za sve, a mane su im tvrdoglavost, neosjetljivost i uvjerenje da sve sami znaju najbolje.

 

 

stil.kurir.rs /Atma.hr/Obrada/Trecadimenzija.com

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI