0
Sunce u znaku Lava od 22. jula do 22. avgusta – Jaka snaga volje

Sunce u znaku Lavu

Sunce u znaku Lavu

SUNCE je nestrpljivo čekalo da uđe znak LAVA, njegovo kraljevstvo, da preuzme preimućstvo, vladarstvo od Sunca u Raku;

da iz predubokih emotivnih, senzibilnih područja i voda, pređe u vedrije, optimističkije, punog VJERE u SEBE, SAMOPOUZDANJA, dostojanstva, filozofsko i duhovno podneblje znaka LAVA, sa vedrim MJESECOM U STRIJELCU na ANTARESU, koji je u harmoničnom aspektu, trigonu sa SUNCEM.

“Al si se udubio u sebe i ovaj svijet, pretjera baš, šta mučiš toliko sebe, pa i druge”, dok si u Raku, reče Sunce u Lavu, “opusti se, posmatraj sebe i druge ružičastijim naočarima, idemo dalje;
Eto SUNCA u znaku LAVA, Mjeseca u Strijelcu, kvadrata Marsa u Vodoliji i Urana u Biku, trigonu sa Saturnom u Jarcu, između dvije različite energije, podržane ascendentom u Vodoliji, koji kao i Mars u Vodoliji, koji je u konjunkciji sa Planetom Zemljom, blizu je naše Planete, teži UNUTRAŠNJOJ I SPOLJNOJ SLOBODI RAZMIŠLJANJA I KRETANJA, “život je igra, igraj je srcem i dušom”, zaključi Sunce u Lavu, želeći da nas motiviše i izdigne, uzvisi, oraspoloži.

Olga Milošević 00381691542912

 

ZNAK LAV: SVE ŠTO TREBATE ZNATI O OVOM ZNAKU

U astrologiji, ali i uopšte, Sunce prvenstveno snažno djeluje na diobu ćelija kod novorođenčeta i unutrašnji hod ćelija se pomjera prema hodu Sunca. Sunce je centralno tijelo oko koga se ostale planete našeg sazviježđa, tj. Sunčevog sistema okreću. Ego, sjaj, svijetlo, toplinu, impuls života, davalac je drugima svega toga, i bez njega nam ne bi bilo života.

Sunce u znaku Lava – Jaka snaga volje

Tranzitno Sunce je ušlo u fiksni vatreni zodijački znak Lava. Lavovi imaju jaku snagu volje i samopouzdanja u sebe čega god da se dohvate u životu.

 

Velika hrabrost, neustrašivost i energičnost nagoni ih da ponosno i dostojanstveno koračaju kroz život u želji da svoj život organizuju na dramatičan način skrećući pažnju na sebe svojim uspjesima. Vrlo su ambiciozni i imaju jak nagon ka uspjehu, moći i isticanju.

 

Izuzetno su uporni i istrajni u svojim poduhvatima koje u životu preduzimaju. Snažna volja i stabilnost duha su velika motivacija na njihovom putu samoostvarenja. Dok se Lav kroz život kreće hrabro se boreći da postigne neko centralno i glavno mjesto, uvijek će biti širokog srca spreman da pomogne drugima veoma velikodušno, otvoreno i iskreno.

 

Srdačno i sa dosta teatralnosti će plemenito izaći u susret svima kojima je pomoć neophodna, pa iz tog razloga često postaju omiljeni među drugima. Naglašena želja za vodstvom, sa izuzetno naglašenim autoritetom za druge, Lavove motiviše da kroz život uvijek budu u centru pažnje ističući se na teatralan način.

 

Ničega se u životu ne plaše, već ih velika hrabrost i neustrašiva odlučnost da uspiju u životu, postignu veliki položaj i ostvare se motiviše da se kreću ka sve većim visinama, slavi i ličnom ostvarenju. Odlični su organizatori i imaju talentat za rukovođenje na nekoj moćnoj, uglednoj i važnoj funkciji u životu.

 

Oni nikada ne sumnjaju u svoje mogućnosti i ono što su sposobni da postignu. Jednostavno imaju visoko mišljenje o sebi, svojim urođenim vrijednostima i ličnom integritetu, često odbijajući da se suoče sa skromnim i običnim. Veoma vrijednuju i cijene sebe i svjesni su da zaslužuju najbolje u životu.

 

Baš zbog tog njihovog samouvjerenog stava, Lavovi skoro uvijek u životu postignu ugled, uspjeh i samoostvarenje. Usmjereni su na priznavanju sopstvenog autoriteta i vole da budu pohvaljeni zbog svojih izuzetnih kvaliteta za koje često u životu budu nagrađeni i popnu se na visok tron.

 

Zodijački znak Lava zna da vrijedi zbog svojih kreativnih talenata i sposobnosti da rukovode sa nekih visokih funcija i položaja. On voli publiku, da bude potapšan po ramenu za neko sopstveno dostignuće i pohvaljen i primi priznanje da je nešto najbolje uradio.

 

Najponosniji je kada uspije da se ostvari, ne odstupajući nikada od svojih principa da zaslužuje najbolje i najkvalitetnije za sebe u životu. Dostojanstvenog i aristokratskog držanja uvijek će ambiciozno i samouvjereno da se kroz razne životne situacije i okolnosti povezuju i ostvaruju važne veze sa uspješnim, moćnim, ostvarenim, slavnim i snažnim ljudima.

 

Vole da blistaju i odlučuju se za velike i krupne mogućnosti kroz svoju karijeru i profesiju. Sposobni su da odlučuju i budu vodje na visokim funkcijama i dobri su i uspješni kao rukovodioci velikih kompanija.

 

Zodijačkom znaku Lava je izuzetno bitan osjećaj stabilnosti, bezbijednosti i sigurnosti, a ispunjeni su kada imaju osjećaj moći, veličine i ostvarenosti.

 

Oni će život uvijek uzeti u svoje ruke i vladati situacijama i okolnostima a koje budu nailazili u životu. Često žele da dominiraju na svom putu samootvarenja, a ako im povrijedite ponos umiju da ispoljavaju gordost, arogantnost, nadmenost i sujetnost.

 

Ako je Sunce u horoskopu ugroženo od malefika, umiju da ispoljavaju uobraženost, hvalisavost, naduvenost i razmetanje na veoma svojeglav način i precjenjivanju sopstvenih mogućnosti. Imaju izuzetno naglašenu želju za uživanjima, zadovoljstvima, takmičenjima, hobijima i izražen kreativni talenat.

 

Lavovi imaju hrabrosti i odvažnosti da se ostvaruju i realizuju moć i sopstveni integritet i da organizuju život na način na koji žele i koji će ih učiniti uspješnim i ostvarenim. Posjeduju stvaralačke i kreativne ideje i potencijale koje mogu ispoljavati i kroz umjetnost, šou biznisu, glumi, javnoj sceni, na visokim pozicijama i centralnim mjestima kao direktori, rukovodioci i sl. Lavovi imaju stila, vole i cijene luksuzne stvari sa kojima se ističu i skreću pažnju na sebe.

za trecadimenzija.com – Jasmina Kurcinak

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI