0
SUNCE U ZNAKU RAKA - Vladavina Raka od 21.juna do 21.jula

SUNCE U ZNAKU RAKA – Vladavina Raka od 21.juna do 21.jula

SUNCE U ZNAKU RAKA – Vladavina Raka od 21.juna do 21.jula 

Sunce u Raku od 20. juna do 22. jula – Poštovanje porodičnih vrijednosti

Sunce je u kardinalnom vodenom znaku Raka, vodeni elemenat Rakovima donosi romantičnost, sanjalačku prirodu, emotivnost, instiktivnost, a reakcije su usmjerene prema cilju koji se odnosi na njihove osjećaje, emocije, intiman život, blisko  okruženje, porodične vrijednosti, tradiciju, potomstvo, korijene, porijeklo i naglašenim majčinskim instiktima.

Znak Raka je izuzetno privržen porodici, roditeljima, djeci. Okružen svojim najbližima uvijek pokazuje brigu za njih i postavlja se zaštitnički prema svojoj porodici. Povlačenje u privatan i intiman život, posvećenost porodičnim i tradicionalnim vrijednostima ga čine sretnim i ispunjenim.

Samopouzdanje i integritet  se jačaju kroz porodične i bliske odnose, organizujući i kreirajući  život kroz osjećaje, emocije, maštu, fantaziju, empatiju u porodičnom i emotivnom životu, kroz potomke i porodični ambijent.

Sunce u Raku želi da skrene pažnju na sebe i da se iskaže kroz svoju porodicu. Ambicija Sunca je usmjerena na bliske i privatne odnose, obezbjeđivajući produženje života i potomstva.

Emotivna (voda) akcija (kardinalni) daje sposobnost za organizovanjem života u cilju i želji  da se ostvari i realizuje svoju važnost i samoostvarenje kroz privatan i  porodičan život.

Mjesečevo sjedište u znaku Raka naglašava i ističe ljubav prema privatnom životu, okretnu i živu maštu, prijatno i uljudno raspoloženje, dobro pamćenje i dobru memoriju koja ih često vraća u prošlost i oživljava sjećanja i uspomene iz prošlosti i djetinjstva.

Naglašen je bogat unutarnji život i emotivna iskustva koja se doživljavaju  unutar sebe. Vodeni element daje izraženu unutarnju emotivnu aktivnost što lako mogu ispoljavati kroz bujnu i živu maštu.

Izuzetna maštovitost, sanjarenje i kreativnost mogu se izražavati kroz umjetnost. Velika potreba da se zaštite drugi iz porodičnog okruženja i da se brižno njeguju bliski i  intimni odnosi. Izražena brižnost prema najbližima u porodičnom okruženju kojom se jača volja i životna energija.

Umiju da budu pretjerano osjetljivi, nesigurni i inertni, što dovodi do česte promjene raspoloženja kojoj su skloni i podložni.  Njihova snaga jača kada se brine za svoju porodicu, uvijek su spremni da je zaštite i pomognu svojim najbližima.

Ponos raste kada dobije pohvalu i kada mu se dive na tome što je stvorio  porodičnu idilu, što je postao glava porodice i što se ostvario u ulozi oca. Ponos raste i zbog ljudi koji su donijeli slavu i uspjeh svom narodu i svojoj domovini.

Srce im je puno kada neko osvaja pehare i nagrade  za svoju zemlju. Rakovi su  veliki rodoljubi, izražene patriote, veoma su vezani za domovinu, poštujući svoje pretke i korijene. Najsretniji su kada im je porodica na okupu, kada su okruženi svojim najbližima, djecom, roditeljima i svojim emotivnim partnerom i kada se intimno povezuju sa njima.

Privatnost u intimnom okruženju je ono što im može izmamiti osmijeh na licu. Toplo  i emotivno okruženje, njihov dom, njihova majka koja ih sa puno ljubavi i brižnosti gleda, zagrljaj trudne žene  koja će mu podariti djecu, topao ručak u krugu porodice, nasmijana djeca u krilu, sreća ukućana i poneka uspomena iz prošlosti i djetinjstva je ono što će ga zadovoljiti i emotivno ispuniti.

Rakovi teže mirnom porodičnom životu, miru među najbližima i spremni su da budu od pomoći svom emotivnom partneru težeći i njegujući porodične i tradicionalne vrijednosti. Idealan partner za Rakove je nježan, osjećajan, blag, emotivan i domaćinski, koji će ih podržavati i razumjeti.

Grubost i sklonost kritikovanju ih može odbiti, jer ih preosjetljivost i izuzetna prijemčivost mogu dovesti do čestih promjena raspoloženja, povlačenja i zatvaranja u sebe. Izražena osjetljivost, emotivnost, intuitivnost, inspiracija, sentimentalna  prilagodljivost i želja da se drugi  saosjećajno zaštite.

Jasmina Kurcinak

www.trecadimenzija.com
#rak

Tarot, Astrologija, Numerologija
Usamljeni ste?! … Imate problema u ljubavnoj vezi?! …Želite znati šta možete očekivati u budućnosti?!…Evo prilike da saznate šta Vas čeka u narednom vremenskom periodu!
Ukucajte GAMA VID vaše podatke te pitanje i proslijedite na broj države u kojoj se nalazite. Austrija 0900 506 506 | Njemacka 44144 | Svajcarska 9292 | Svedska 72027 | Hrvatska 667667 | Slovenija 3838 | BiH – sve mreze 091 810 700 | Srbija 1551 | Danska 1963 | Norveska 2098 | Crna Gora 14941 | Makedonija 141991 |

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI