0
VENERA

VENERA: RETRO I DIREKTNA U ŠKORPIJI I VAGI OD 9 9 2018 g DO 6 1 2019 – seksualni život presudno važan

VENERA: RETRO I DIREKTNA  U ŠKORPIJI I VAGI OD 9 9 2018 g DO 6 1 2019 – seksualni život presudno važan

Direktan tranzit Venere kroz Škorpiju od 9. septembra do 4. oktobra 2018. godine pokreće uspavane, zaboravljene i najdublje strasti, emocije, ljubomoru, tajanstvenost.

Sada izranjaju sva ona “niska” uživanja. Ljubomora je naglašena, dok je strastveni život važan, nije ni ljepota toliko važna, koliko je bitna magnetska privlačnostNikako ovo ne može biti mirna i tiha ljubav, već su to emocije podivljale rijeke koja juri i nosi sve ispred sebe.

Saturn iz Jarca ima lijep aspekt pa će tlo pod nogama biti stabilno, mada ga može malo uzdrmati Uran iz Bika tek toliko da ne mislimo kako je ovo nestvarno ogledalo naše duše koju smo tražili u ljubavi, prijateljstvu, poslu itd. Sve zavisi kroz koje vam polje tranzitira Venera iz Škorpije.

 

Venera iz Škorpije voli tako da vas upija svim svojim bićem, ona se predaje do kraja i ako je povrijedite, onda nastaju sukobi, svađe, ljubomora. Kada nekoga zavoli, najprije kreće s iskopavanjem svih vaših najmračniji tajni i mana da bi onda krenula da pokreće vaše dobre i pozitivne osobine.

 

Nijedna Venera nije spremna da tako jako voli i mrzi kao Venera u Škorpiji.

Venera će biti u Vagi od 31. oktobra do 1. decembra  i za to vrijeme u jednom periodu će biti u pozitivnom aspektu s Marsom iz Vodolije pa će mnogi imati harmonične odnose kako u ljubavi, tako i na drugim životnim poljima. Pojedine osobe mogu izgladiti neke nesporazume ili se posvađane strane mogu pomiriti.

Izražene su nove ideje, ciljevi, kreativni talenti itd. Mnoga nova poznanstva sada se mogu sklopiti i prepoznati kao u ogledalu.

 

Venera kreće direktnom putanjom 16. novembra s 25 stepena Vage i više se ne vraća nazad, već uplovljava ponovo u Škorpiju 2. decembra i ponovo očekujte velike strasti, ljubavi i mnoge škorpionske magnetične energije sve do 6. januara 2019. Ako je Venera nepovoljno aspektovana, onda daje osobu koja je fatalna i koristi svoj seksepil kako bi dominirala i stekla moć nad drugima u vezi, braku, poslovnom partnerstvu i u stanju je da pravi i emotivne ispade. Da je i najgori aspekt, ona ne gubi svoje dostojanstvo i ponos pa taman i u rupu upala.

Napuštena Venera u Škorpiji se osjeća razočarano, ogorčeno, postaje ljubomorna s osjećajem izneverenog povjerenja.

OVDJE poslušajte šta vam donosi Venera

Astrolog Željka Knežević 00381 63 563013

Direktan tranzit Venere kroz Škorpiona od 9 Septembra do 4 Oktobra pokreće uspavane, zaboravljene i najdublje strasti, seksualne želje, emocije, ljubomoru, tajanstvenost. Sada izranjaju sva ona niska uživanja. Ljubomora je naglašena, dok je seksualni život presudno važan, nije ni ljepota toliko važna koliko je bitna magnetska privlačnost.

foto pixabay.com

a/v trecadimenzija.com

#venera #veneraUvagi #veneraUškorpiji

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI