0
Venera u znaku Djevice

Venera u znaku Djevice do 14.09.2019.

Venera u znaku Djevice do 14.09.2019.

Žene sa ovom pozicijom Venere vole da pokažu svoju ljubav kroz obavljanje jednostavnih svakodnevnih zadataka u vezi. To može da znači da na kraju, radi silnog čišćenja i kuhanja podbace u ostalim segmentima.

Imaju teškoće da tolerišu nered i haos, ali morate smanjiti sitničavost i picajzliranje što se tiče kućnih poslova, ili pojačati ako vam to nije bila sklonost, inače može doći do nesklada. Doduše i muškarci bi u ovakvoj konstelaciji morali da smanje zahtjevnost.

Iako postoji izvjesna senzualnost, postoji tendencija da budete i snažno samokritični, ali i kritični prema partneru. Ako ste muškarac, imaćete praktičan ukus u ljubavi. Privlačiće vas savjesne žene pa i stroge žene, ali koje su spremne da vam pomognu i da zajedno pristupate životu i problemima.

Čistoća i red biće vrlo važne vrijednosti prilikom izbora partnera a takođe i da bude prihvatanja nedostataka koje posjeduju i jedna i druga strana.


U prosjeku Ovnove očekuju poslovni uspjesi, Bikove uspjesi u polju javnog života ali i u pitanjima potomstva, Blizance rješavanje porodičnih pitanja ili naslijedstava, Rakove dosta zabave pa i rješenja papirologije, Lavove finansijski uspjesi, Djevice ljubavni uspjesi, Vage dobici i tajne veze, Škorpije uspjeh preko prijateljskih veza, Strijelčeve pozitivno pomjeranje u karijeri, Jarčeve odmor sa primjesama pozitivnih kontakata, Vodolije novac i Ribe društveni uspjeh ali i mogućnost sklapanja braka.

Piše Astrolog Milan Šašić Kontakt telefon / 00381 64 217 0930

Image by Marcos Marcos Mark from Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI