0

VAL ŽUTOG SJEMENA od 12.05 do 24.05.2016

Žuto Sjeme Usmjerava Cvjetanje. Žuto Sjeme je kreativni potencijal, moć rasta, plodnost, reprodukcija, simbol seksualnosti, aktivnost, ljubav prema prirodi, otvara moć razvoju.

Život je plodno tlo, naši potencijali, talenti su sjemenke koje trebamo posaditi u svoj Život.

Trebamo uložiti naše vrijeme, namjeru u naše potencijale kako bi se oni razvili. Sjeme sadrži sve informacije u sebi, i čeka pogodno vrijeme za rast i cvjetanje, za manifestaciju.

Sjeme – naše istinske želje, vizje, talenti, naši potencijali koji čekaju na realizaciju. Žuto Sjeme nas uči da vjerujemo u mogućnost pojavljivanja sna naših srca., poziva nas da vizualiziramo sjeme kako raste i razvija se. Naše istinske želje i snovi sadrže unutarnju inteligeciju koja se može probiti i kroz krutost fiksiranih očekivanja.

Sadnja novog sjemena, čak i u tvrdoj zemlji starih sistema vjerovanja, može donijeti neočekivanu magiju i rast. Žuto Sjeme nas poziva da se oslobodimo sputavajućih ljuski prošlih uzoraka i pozovemo naprijed svoje kreativno sudjelovanje u Životu.

Ovo sudjelovanje oslobađa i budi snažnu energiju životne sile, naša iskustva i percepcija se fokusiraju i kataliziraju u manifestaciju naših snova. Vizualizirajmo sjeme kako prima poziv da raste u otvorenosti našeg svijeta. Organski osjetimo mogućnost pojavljivanja sna naših srca.

Žuto Sjeme nas poziva da sudjelujemo sponatno u svom rastu, nesputani iluzijama starih struktura koje su nam nekada pružale sigurnost. Krenimo naprijed u svijetlost novih mogućnosti.

Ponudimo svoje snove-sjemnke Svemiru. U uređenom uzorku svijetlosti, uskladimo se sa višom svrhom svoga srca. U zahvalnosti, predajmo se i otpustimo sjeme koristi svoga rasta i svog vlastitog uzorka savršenstva.

Broj Žutog sjemena je četiri, vibracija mjerenja. To je broj ciklusa i sezona. Predstavlja uređeno uzorkovanje svijetla u čemu, kako Jose Arguelles kaže, „oblik uči kako generirati svoje vlastito sjeme“. Broj četiri predstavlja oslobođen uzorak oblika, nicanje specifičnog sjemena ko-kreiranog s Duhom. Ako si u procesu sađenja nečega, meditiraj s brojem četiri i energijom Žutog Sjemena.

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI